dedzinoša sajūta dzimumorgānos

Aizsāka artup 

Sveiki. Lieta tāda, kā pirms pāris nedēļām parādījās dedzinoša sajūta dzimumorgānos, gan loceklī, gan sēkliniekos, arī čurājot. Devos uzreiz pie urologa, tas paņēma analīzes un izrakstīja uzreiz antibiotikas Berlocid lietot pa vienai tabletei divreiz dienā 3 dienas un tad pa vienai tabletei vienreiz dienā vēl 7 dienas. Pēc 2 dienām devos atkal, lai uzzinātu analīžu rezultātus, tur esot uzrādīts neliels iekaisums. Pierakstīja vēl klāt paralēli dzert citas antibiotikas, kurām gan aizmirsu nosaukumu. Tās bija jādzer pa vienai tabletei divas reizes dienā kopā 5 dienas. Tātad viss kurss antibiotiku bija 10 dienas. Kādā 6dienā visi simptomi pārgāja, jutos labi. Bet tagad esmu beidzis dzert zāles un uzreiz pēc pārtraukšanas atkal parādās dedzinoša, grauzoša sajūta locekļa galviņā un arī sēklinieki tādi jūtīgi. Čurāšana normāla, bet ja gribās čurāt tad nevar paciesties. Acīmredzot, kkas nav kārtībā, bet es domāju, vai tā jābūt ka pēc 10 dienu antibiotiku kursa, ka netiek izārstēts neliels iekaisums. Laikam vēlreiz būs jāiet pie urologa.
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
01.06.2013 22:58
Nu jā, es arī domāju, ka pie urologa. Varbūt pie cita... Un vēl, rezultāts var nebūt viegli un ātri iegūstams. Tas var ilgt gadiem (atkārtojoties)...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
02.06.2013 13:45
Man skaidrāka tā bilde būtu ja zinātu vecumu,augumu un svaru.
Vai urologs neapstiprina prostatītu?
Lai veiksme.
24 gadi, augums 1,88 m un svars 75 kg.
Urologs bija pieredzējis un labs, cik internetā lasīju, taču man nepatika, jo vispār neko nepaskaidroja. Ja es neko nebūtu prasījis, tad arī neko man nebūtu pateicis vispār. Cik sapratu paņēma analīzēm prostatas sulas paraugu, tāds caurspīdīgs šķidrums. Es prasīju, kas varētu būt par lietu, ārsts teica, ka nekas traks, esot iekaisums, ko varot redzēt jau bez analīzēm, jo tas šķidrums esot duļķains. Pēc tam cik sapratu analīzēs arī uzrādīja nelielu iekaisumu. Un beigās tad es arī nesapratu, kas tieši ir iekaisis, prostata, urīnpūslis vai kas cits, laikam jau sanāk, ka prostata.
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
02.06.2013 15:29
Hmm? Interesanti. Prostatas šķidrums normāli vispār nav dzidrs... Un ļoti jauki būtu ja Tev būtu uz rokas analīžu rezultāti kur var izlasīt kas tad to iekaisumu izraisijis... Citādi tā visa ārstēšana ir kā rakstīšana ar dakšām uz ūdens...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
02.06.2013 22:24
Diemžēl prostatīts ir grūti ārstējams. Nezinu kāpēc pēdējos gados ar prostatītu slimo ar vien jaunāki puiši.Kā pa nakti. Jāceļas urinēt?
Kaut gan vēl par agru.Palūdz noteikt jūtīgumu uz antibiotikām.Ir tāda padarīšana. Tas būs efektīvāk.
Vai tu neesi katolis,kas mēģināja atturēties no regulāras spermas noplūdes? Ilgstoša sēdēšana apspīlētās biksēs? Vai arī jaunības karstumā apsaldēji pavēderi un visu pārējo. Kas bija par iemeslu?
Nē pa nakti nav jāceļas, tikai tad ja pirms gulēt iešanas esmu daudz dzēris. Savādāk ar čurāšanu viss normāli, gan daudzums gan biežums.
Ar sēklas noplūdi viss kārtībā, nav nekādas atturēšanās. Apspīlētas bikses arī nevalkāju. Nezinu, kas varētu būt pa iemeslu iekaisumam, bet vispār dedzināšana sākās neilgi pēc saaukstēšanās. Bet nu iepriekš jau arī esmu bijis saaukstējies, negribas ticēt, ka šī reize bija savādāka un varēja izraisīt iekaisumu.
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
03.06.2013 08:49
Es vispār nedomāju, ka tas ar prostatu ir saistīts. Prostatītam dedzināšana ne visai raksturīga. Tas ir urīnvada iekaisums un varētu būt no Gardnerellām. Un ja tas ir tā tad tā ir baigi riebīga štelle. Tā ir imunitātes problēma. Jo normāli gardnerellas vīriešu dzimumorgānos nedzīvo taču ja iemetās tad dabūt viņas ārā gandrīz nav iespējams. Tāpēc, ka ja ar zālēm viņas izdzen tad ātri vien viņas ir atpakaļ jo plaši sastopamas brīvā dabā par sieviešu vagīnām nemaz nerunājot...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Tātad biju vēl pie cita urologa privātklīnikā. Esmu atstājis lielu naudu un veicis visas analīzes, kas saistītas ar uroloģiju. Iepriekš gribu pateikt, ka pagājušonedēļ bija uznācis liels nespēks, pāris dienas tikai pa dīvānu dzīvojos nebija vispār spēka, bet lēnam palika labāk un tagad jūtos labi. Tātad nodevu analīzes - asins, urīna, spermas, audzēju marķieri, uz visām sts, hlamīdijas, gardnellas u.t.t. Viss kārtībā, nekādu iekaisumu nav un arī viss cits negatīvs. Veica US urīnpūslim, prostatai un nierēm. Nierēs atklāja, ka ir kalcināti apmēram 3 mm lieli un katrā, apmēram, 10 gb. Zinu ka man jau agrāk tādi bija, tikai mazāk pēc skaita. Tagad sūtīs pie nefrologa, jo no uroloģijas puses neesot kur piesietes. Domā ka pie dedzināšānas bija vainīgi tie kalcināti. Dedzināšana liekas ka ir pazudusi, varbūt brīžiem čurājot vēl ir tāda neliela sajūta, bet ir jauna problēma parādījusies, sākuši sāpēt sēklinieki jau pāris dienas, un liekas ka sāp sēklinieku aizmugurē un nedaudz smaguma sajūta vēdera lejasdaļā. Vai tie kalcināti varētu izraisīt sāpes sēkliniekos?
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
16.06.2013 12:22
Nedomāju, ka tie kalcināti vispār var kādas sajūtas izraisīt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Bet ja viņi skalojas ārā, tas nevar radīt sāpes un diskomfortu? Būs vien jāčāpo atkal pie ārsta.
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
16.06.2013 14:01
Var. Bet kalcināts vai nu iziet vienreiz un viss nomierinās vai iesprūst un tad ir visu laiku ļoti sāpīgi.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
16.06.2013 20:53
Ja iet runa par kalcinātie(smiltīm), tad tie rada dedzināšanu. Ja sāp oliņas,tad atkal pie urologiem. Tikai nevajag pie privātiem. Gaiļos ir Dr.Knipšis. Pieredzējis,gudrs.Nav mantkārīgs.Arī Stradiņos jābūt labiem speciālistiem.
Dr. Knipšis bija pirmais ārsts pie kura es biju un man nepatika, neko nepastāstīja, neko gandrīz neprasīja. Otrais ārsts bija nesalīdzināmi labāks, visu kārtīgi izprasīja, apstāstīja, kas jādara, uzreiz tika nodotas visas vajdzīgās analīzes. Lasīju ārzemju medicīnas portālos, ka viens no sēklinieku sāpes iemesliem tieši ir nierakmeņi un kalcināti nierēs, bet nu pie urologa vēl aiziešu.
Sveiki. Man pēc dzimumakta ar draudzeni ( nelietojām prezervatīvu pirmo reizi) otraja dienā parādijās tādas kā sāpes, diskomforta sajūta. tagad jau 3 - 4 dienas tka nedaudz dedzina.Nenāk nekādi izdalijumi,ne arī apgrūtinājums urinēt. vienigi sap. pie daktera pierakstijos, bet rinda 2 nedalas gar. ko man darit , un ko lietot.?
draudzenei neesot neviens sts slimiba, esot bijusi parbaudities..
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
14.01.2015 17:21
Man daudz ko izsaka augums/svars un vecums. Vēl. Vai dzimumsakari bija intensīvi,ilgstoši, bieži? Vai uzbudinājums pirms dzimum kontakta bija ilgstošs? Vai agrāk nav slimots ar kādu STS?
Vecīt, Tu esi apsaldējis muguru un, lai cik neticami tas neliktos, tev jāārstē muguras iekaisums! Saprotu, ka veca tēma, bet varbūt kādam noderēs. Ja analīzes labas un mokies ar dedzinošu sajūtu pēc urinēšanas, tad 90%, ka muguras un ieguņa nervu iekaisums. Nelieto vīnu, saudzē gurnus un neapsaldē. Nekarsējies karstā vannā. var sildīt uz nakti muguru, bet tikai ap 37-38 grādus siltā ūdenī un uzreiz gulēt! Vari palietot Ibuprofēnu vai kādas niknākas pretiekaisuma zāles, ko izrakstīs ārsts. Saudzē sevi ilgu laiku pēc atlabšanas, lai navrecidīva! Baigi nepatīkama lieta un sajūtas!
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
06.07.2018 14:49
Jautājums Autors Nezināms, vai pareizāk sakot vairāki jautājumi...
vai muguras un iegurņa nerva iekaisums var ilgt vairākus gadus no vietas??? Un cik ilgs laiks pagāja kamēr nokļuvāt līdz diagnozei, jeb tomēr līdz tam kamēr nonācāt līdz šai diagnozei tikka uzstādītas daudz, dažādas un kļūdainas diagnozes?
Es gan esmu sieviešu dzimtes pārstāve :) bet arī mocos tai skaitā ar sāpēm un arī dedzinošu un tirpstošu sajūtu arī vedera lejas daļā un arī kaut kur uz krustiem aiziet un arī nieru apvidū un labjā paribē arī... līdz ar to mana diagnozes uzstādīšana palika gaisā karājoties un tā arī turpinu mocīties bezjēgā...



Edited 1 time(s). Last edit at 06.07.2018 14:49 by Puka13.
Puka13, iespējams ka varētu pastāstīt kādu visai noderīgu informāciju par to problēmu, ja gribi- uzraksti uz ih61@inbox.lv jo par to tēmu ir kkas no pieredzes....gan cēlonis gan kā to novērst tad ja ārsti nevar noteikt diagnozi.
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
06.07.2018 15:42
iii - var droši stāstīt tepat, domāju ka Jūsu pieredze noderēs ne tikai man bet arī citiem kas lasa šo forumu...
Tā problēma parādījās kādu laiku pēc tam kad sāku attīrīt organismu ar šo metodi
http://vesels.latvianforum.net/t11-ka-attirit-organismu-izmantojot-sodu-jodu-darzenu-sulas-un-vel-ari-citus-lidzeklus
un ļoti spēcīgi parādījās tādas sāpes, kur likās ka vajadzēja visam palikt labāk... pēc ļoti ilgiem meklējumiem pamazām sāku saprast ka tās pastiprina skābi limfu stimulējoši līdzekļi- c vitamīns, vīns, alus un citi tādi bet radikāli samazina sārmaini līdzekļi un dzelzs- visai lielas devas. Pie kam efekts parādījās parasti 2-5 minūšu laikā.
Pamazām tā sapratu ka vajag turēt visai augstu limfas pH un regulāri dzert limfostimulatorus lai tā tiek dzīta jo acīmredzot tā problēma ir saistīta ar ļoti netīru limfu , daudz kaut kādām šūnām kas ir iznīcinātas un pamazām sadalās... uz šo brīdi vēl tikai pa retam un minimāli paradās sāpes, viss ir atrisināts..bet visu vēl turpinu.
Jā, vēl- te bija pieminēts kalcijs.... man kalcijs visu tikai ļoti pasliktinaja, sāpes neciešamas, soda palīdzēja, to izskaidrot gan nemāku.
Domāts ir tā ka limfas stimulācija pasliktināja visu kad tikko iedarbojas pēc tāda relatīva miera perioda- pat ja tas ir tikai 1-2 dienas, vienlaicīgi bij tūska kājās.
Vēl pozitīvu efektu deva ļoti lielas devas omega 3 pareizās attiecībās ar omega 6 vai tikai omega3, es lietoju olīveļļu, auksti spiestu, īsā laikā ap 1l var izdzert.
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
07.07.2018 09:46
Mans Dievs! Sākas!
Puka13.
Jāiet pie ginekologa un neirologa.
Tie tad arī izlems kas pie vainas un kā ārstēt.
Neieteiktu 1l olīveļļas. Trieciens pa aknām. Caurejas . Vai sākums vispārējai aptaukošnās procesam.
Cieņā.
Mazdakteri, Jūs kā zinošs mediķis taču zināsiet ka olīveļļas sastāvdaļas neizraisa aptaukošanos? Un ka tā veicina aknu darbību, ir absolūti nepieciešama žults producēšanai?
Ja nu kādam tas interesētu:
Богатое ненасыщенными жирными кислотами оливковое масло помогает не только избежать «засорения» сосудов холестерином, но и агрессивно влияет на застарелые жировые отложения, поэтому его помощь в похудении и оздоровлении неоценима.

: http://www.woman.ru/health/diets/article/80158/

Bet uz urīnceļiem attieksies šis:
Жирные кислоты этого класса улучшают внешний вид кожи и волос. Ведь Омега-6 участвуют в регенерации тканей. Кроме того, они оказывают положительное влияние на функционирование многих внутренних органов. У женщин кислоты облегчают ПМС и саму менструацию. Часто эти процессы сопровождаются ухудшением настроения, депрессией, болями в животе. Омега-6 помогают избежать таких неприятных явлений.

https://www.ayzdorov.ru/ttermini_omega_6.php
Varu apliecināt, ka esmu arī viens no jauniešiem kuram arī ir prostatīts un kalcināts urīnpūslī..
moljers
Re: dedzinoša sajūta dzimumorgānos
09.07.2018 11:13
kacināts urinpūslī
tas ir interesanti
nedaudz sīkāk par to ?
Moljer, tā ir visai parasta lieta
http://pechen-ne-boli.ru/2017/10/12/kal-cinat-v-mochevom-puzyre/
oksalāti sevišķi aktīvi veidojas tad kad pH urīnam ir pazemināts, kaut kur ap 5,5 , tieši sakarā ar organisma paskābināšanos un arī ja mazāk dzer. Tāpat kā nierēs.
Vēl par sāļiem un pH un citu faktoru ietekmi uz to veidošanos
https://www.e-reading.club/chapter.php/8751
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 2?
Ziņa: