žultss refluks

Aizsāka kikina45 

žultss refluks
29.08.2012 18:09
Sveicināti. Laikam šis raksts būs mans galējais izmisuma punkts. Man uztisot kobru, pateica ka ir zultss refluks kungi un gastrits, mokos ar sliktu dusu un spiesanu kunga rajona, citreiz pretiga vemeklu garsa mute, ludzu atsucas kads, kurs ar saskaries ar so visu un galvenais kadus medikamentus lietojat, man dakters pateica tik motillium, bet man no vina ne silts, ne auksts..Paldies, jau iepreikš
Re: žultss refluks
29.08.2012 18:19
Kopumā ņemot problēmai ir funkcionāls raksturs un tāpēc arī tās zāles nepalīdz. Ir jārokās dziļāk pie vispārējiem organisma darbības traucējumiem un to cēļoņiem. Uzturs, dzīves apstākļi, nervu spriedzes u.t.t. Mūsdienu medicīna tomēr ir orientēta uz atsevišķu slimību ārstēšanu nevis uz cilvēka ārstēšanu kopumā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: žultss refluks
29.08.2012 19:44
Paldies! Bet tad Jus gribat teikt, ka sabalencēts uzturs un miers ( dzeru pašlaik Betamax nerviem ) un problēma būs atrisināta? Bet gastrītu jau jaārstē tāpat, bet ar ko?
Re: žultss refluks
29.08.2012 21:43
Dzimums,vecums,svars,augums? ? Vismaz!!!
Cik ilgi slimojam ar kuņģa vainu?
Vai ir tests uz Helikobaktēriju?
Nepiekrītu Ku par mūsdienu medicīnas pieeju. Atsevišķu slimību neārstē.To nosaka vispārējie ārstu nozīmējumi un rekomendācijas.
Diemžēl, pacients pats uzsvaru liek uz medikamentiem.
Miega ,ēšanas ,darba un atpūtas režīmu,ko katrs ārsts iesaka,diemžēl slimnieks laiž gar ausīm.Tas pats ir sakāms par diētām.
Re: žultss refluks
30.08.2012 09:32
atbilde uz jusu jjautājumiem. Vecums 21, svars 63, augums 169. Slimoju ar gastritu jau 6 gadus, bet nekad nav bijis tik traki. helikobakterija nav. Sāku priekš gastrīta dzert tukšā dūšā kartupeļu sulu, cerams, ka palīdzēs
egle1
Re: žultss refluks
30.08.2012 09:56
Man arī ar kuņģi problēmas jau gadus 6, bet vienīgais, ko varu jums ieteikt, atrodiet normālu gastroenterologu, kas jums nečakarē galvu ar tabletēm, no kurām- kā jūs sakāt - ne silts ne auksts, bet atrod problēmu. Es sev tādu dakteri beidzot atradu, līdz šim visi man tik rakstīja omeprazolus - no kura man arī nebija ne silts ne auksts un nīdēja helikobaktēriju, no kuras man arī nebija ne silts ne auksts.
Gastroenterologam jābūt zināmā mērā psihoterapeitam, ja izrādīsies, ka jūsu problēmas ir tiešām no stresa jeb funkcionālie traucējumi, mainiet dzīvi - un tiešām rīkojieties tā, kā iesaka Mazdakteris1 jeb sports, ūdens 2 litri dienā, normāla dzīves uztvere bez raustīšanās.
Re: žultss refluks
30.08.2012 19:33
Nu to man ar gastraentralogs teica, ka man jābūt mierīgais, es jau cenšos, bet mani nomāc tik viens jautājums, no kā man ir slikta dūša, jā citreiz viņa parādas no stresa, bet citreiz viņa ir pat tad,kad smaidu un esmu priecīga, iemeslam jau jabut, vesalam cilvēkam tāpat vien nav nelabi un vemekļu garša mutē. :(
Velme
Re: žultss refluks
30.08.2012 20:45
Man pilnīgi tas pats kas tev,tik vēmekļu garša mutē nav. Es ar nezinu kā izārstēt,ārstēju jau gadiem un jēgas nav,kartupeļu sula ar līdz uz mazu laiku. Man ir tā,ka kuņģis sāp tā ka grūti paiet un galva dulla. Es ar esmu izmisumā. Muļķības kaut kādas runājiet par tiem psihoterapeitiem,tie kuņģi neizārstēs.
egle1
Re: žultss refluks
30.08.2012 21:03
Pirmkārt te neviens nerunāja par psihoterapeitiem, bet gan pacienta psihoemocionālo stāvokli, kas parauj līdzi fiziskas kaites, tai skaitā kuņģi.
Re: žultss refluks
30.08.2012 22:06
Tev arī ir taisīta kobra un pateikts,ka žultss refluks? tagad tieši tokos pa internetu, un sapratu,ka jādzer dr.tereško aknu tēja, kas normali liks ražot žulti, un apsveru domi iegādāties tibetas piena sēni, jo ēst zāles ka maizi es ar negribu. Ar to kartupeļa sulu ir t;a, ka man opis tika vaļā no kuņģa čulas, tātad gastrītu taka vajadzētu ārstet. a kādas zāles tu VELME lieto?
Velme
Re: žultss refluks
30.08.2012 22:19
Es to kartupeļu sulu dzeru un fitesten kapsulas lietoju,tās ir bez receptes, maksā gan 6.60ls 20kapsulas,viņas gatavotas no skuju ekstrakta,pamēģini varbūt. Uz laiku takā līdz.
Re: žultss refluks
31.08.2012 08:39
Cik daudz tu dzer to sulu? pa ēdamkarotēm 1 vai 2 dienā? ka parezi vispār jādzer viņa
Velme
Re: žultss refluks
31.08.2012 12:00
Es no rītiem un vakaros tukšā dūšā,sarīvēju 2-3 kartupeļus un pusglāzi izdzeru. Nezinu vai tā pareizi vai ne.
Re: žultss refluks
26.12.2017 18:17
Velme Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es to kartupeļu sulu dzeru un fitesten kapsulas
> lietoju,tās ir bez receptes, maksā gan 6.60ls
> 20kapsulas,viņas gatavotas no skuju
> ekstrakta,pamēģini varbūt. Uz laiku takā
> līdz.


DOMĀJU , KA VAJADZĒTU ĻOTI PIESARDZĪGI SASTĀDĪT SAVU ĒDIENKARTI- CENSTIES NEĒST GAĻU AR KARTUPEĻIEM, LABĀK AR GRIĶIEM, NEKO CEPTU, BEZ MAJONĒZES (JA ĻOTI GRIBĀS , SAJAUKT UZ PUSI AR JOGURTU+ SINEPES UN SĀLS AR INGVERU) UN T.T. JĀĒD NELIELAS PORCIJAS, NEUZDZERT ŪDENI. UN PĒC 19.00 VAIRS NEĒST . NŪJOT !- GAN JAU ! PROTAMS LIETOT FITESTENU, KREONU UN BAKTĒRIJAS - VISMAZ MĒNESI. VEIKSMI JUMS !
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 2?
Ziņa: