Dīvainas pēkšņas sāpes

Aizsāka Meris 

Meris
Dīvainas pēkšņas sāpes
04.08.2012 00:23
Labdien. Beidzot es varu padalīties ar savu problēmu, jo uzreiz šādas iespējas man nebija.
Jau ceturto dienu man ir dīvainas sajūtas zem zoda, līdz kaklam, es nezinu kā to vietu konkrēti sauc, bet tur bieži vien daudziem cilvēkiem veidojas dubultzods, liekā āda kļūstot vecākam... Tāda kā velkoša, nejūtīga sajūta un tas viss sākās pēkšņi.
Kopā ar draudzeni sēdējām ārā uz soliņa un smēķējām, līdz man sakrājās mutē daudz siekalas un es tās protams noriju, tomēr es jutu dīvainu sajūtu kakla kreisajā pusē, tā ka kaut kas pret kaut ko saberžas, it kā kaut kas iziet laukā no sliedēm. Tā drusku padūra un viss, tomēr vairāk sāpes bija jūtamas kakla labajā pusē.
Nākamajā dienā man parādījās šīs dīvainās sajūtas sākot no pazodes līdz kaklam. Sajūta parasti ir tāda, it kā pazodes vietu būtu atstutējis pret savu roku, un jūtos kā kupris...
Bail domāt, kas tas ir...
Bet nu vakar bija kaut kas ļoti dīvains, kas varbūt ir saistīts ar šīm sajūtām.
Vakar vakarā man braucot trolejbusā pēkšņi sāka durt galvas labajā pusē, deguna labajā nāsī, sāka sāpēt rīkle, kakls, sirds un plaušas un bija sajūtas šajās vietās, ka man kaut kas savelk un plēš, it kā kaut kāds vienots asinsvads, vai kas un bija durošas sajūtas, piemēram rijot siekalas, jo jūtams ka ļoti savelk, vai kā dur.
Es tiešām nezinu ko lai domāju, jo pie ārstiem senāk esmu devies dēļ nerviem, pārbaudījis kakla asinsvadus, galvas asinsvadus, vairogdziedzeri, kā arī nesen pirms mēneša tika veiktas asinsanalīzes un viss bija ļoti labi.
Kas tas varētu būt? Tagad man vēl ir ciet deguns un no rīta drusku sūrstēja kakls. Šīs sajūtas parādījās pirms 4 dienām, pēc tās reizes kad es noriju siekalas un es jutu dīvainu lietu, it kā kaut kas pret kaut ko sadurtos... Lai gan grūti aprakstīt šīs sajūtas.
Lūdzu rakstiet, un jautājiet man ja kas ir neskaidrs. Paldies!
Meris
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
04.08.2012 01:35
Vēl vēlos piebilst, ka es sajutu kreisajā pusē drusku zem auss, tādu kā bumbulīti. Pataustīju labo pusi, tur tāda pati vieta, tikai viss tāds gluds, bet kreisajā pusē tāds kā uzpampums. Kas tas varētu būt? Bail pat domāt, šķiet ka pat kaut kas tāds, kā vēzis...
Paspiežu, pataustu, bet nesāp, tomēr rijot siekalas, tas ir vairāk jūtams... Arī šīs pēdējās trīs dienas. Ko iesākt?
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
04.08.2012 10:59
Siekalu dziedzeris iekaisis vai kāds limfmezgls pie mēles saknes...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Meris
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
04.08.2012 21:42
Ko darīt? Bail doties pie ārsta, ja nu vēzis... Ik pa laikam vēl kaklā ir sajūta ka kaut ko savelk, sāp kā reizēm sirds, kad ieduras sirdī, tad tagad līdzīgi arī kakla labajās pusēs, it kā savelkas nervi.
Man ja kas ir 20 gadi, esmu slaids, tikai ar visu dīvaino pazodi, es jūtos, it kā man būtu dubultzods, jo tāda smaguma, savilkta sajūta.
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
04.08.2012 21:50
Jiet pie LOR daktera. Te neviens no tik daiļrunīga apraksta neko nepateiks.
Kā ir ar vakara t*? Vārds slaids neko neizsaka. Augums un svars?
Ja ir iekaisuši limfmezgli,tad labāk pasteigties pie speciālista.
Lai veicas.
Meris
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
04.08.2012 23:56
Pavisam vienkāršāk rakstot, tad sajūta ka ir savilkta pazode, it kā cietāka nekā parasti, it kā būtu liekā āda un tā rada smaguma sajūtu, 1 cm liels bumbulītis braucot ar pirkstu ar pirkstu paralēli galvaskausam, aptuveni 7 , 8 cm no auss lipiņas sākot, kakla rajonā, vairāk pie pazodes, kreisajā pusē. Sāku just, ka arī labā pusē ir kaut kāds uzpampums, lai gan vēl vakar neko tādu nejutu. Reāli rijot siekalas, jūtams it kā būtu uzpampis kakls, pazode, tāpēc es jūtos it kā es visu laiku savu zodu būtu atstutējis pret savu roku. Ik pa laikam kakla rajonā kaut kas ieduras, savelkas, līdzīgi kā sirds dūrieni, ka sāp nervi. Nekas tāds iepriekš nav bijis. Arī bumbulis parādījās pēkšņi.
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
05.08.2012 18:18
Mja, patiešām... ja nū vēzis? Tad gan labāk pie ārsta neiet...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
06.08.2012 11:07
Nevajag nodarboties ar pašhipnozi.
Izskatās pēc siekalas dziedzera iekaisuma. Jāiet vismaz pie ģimenes ārsta.
Lai saprāts un veselība!
anonims28
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
26.09.2018 23:14
sveiki esmu 17 gadus vecs , 77 kg , 182 cm saaukstejos bija klepus punķi , un uz beigam guleju pie vēsa loga , kad piecelos norita man loti sapeja kakla labaja puse zem zoda vairak jūtams kad es pacelu galvu uz augsu un pagriežu nedaudz pa labi , varetu pateikt kas tas ir? loti nepatikami bet tas ir tikai vakara pa dienu viss kartiba. busu pateicigs par jebkuru atbildi . pm : ir vegitativa distonija varbut tas kautka iespaido to procesu? paldies
Re: Dīvainas pēkšņas sāpes
03.10.2018 15:53
Ieteiktu parunāt ar ģimenes ārstu. Tur skatīsies viņš. Pēc tam LOR specs un ja neko neatrod , tad neirologs. Lai veiksme un veselība,
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 21?
Ziņa: