Spēcīgas galvassāpes

Aizsāka velns 

Spēcīgas galvassāpes
26.02.2012 11:22
Sveiki. Man jau kādu 3šo dienu pēc kārtes, ir stipras galvas sāpes kreisajā galvas pusē vairāk pie deniņiem. Sākumā vēl sāpes bija paciešamas, bet tgd pie jebkuras straujākas kustības ir sajūta, ka iedurtu ar nazi. "Nekādas pretsāpju zāles arī nepalīdz. Dzēru arī ļoti stipras, galva turpināja sāpēt. Palīdziet man!
Re: Spēcīgas galvassāpes
26.02.2012 20:26
Dzimums,vecums,augums,svars. Vai ir mērīts asins spiediens?
Vai ir kādas kakla skriemeļu saslimšanas? Kāpēc līdz šim nav iets pie ārsta?



Edited 1 time(s). Last edit at 26.02.2012 20:26 by Mazdakteris1.
Re: Spēcīgas galvassāpes
26.02.2012 22:07
sieviete, 18, 170, 53, asinsspiediens nekad nav bijis normas robežās, par kaklu nezinu, bet sāp kreisā puse pie kakla skriemšļa, tā itkā būtu savilkt, man ir arī mugurkaula deformācija jau vairākus gadus. Pie ārstiem iets ir, bet visas pārbaudes vnm norāda, ka viss ir kārtībā. Ir arī mazasinība, kresiajā pusē palielināts vairogdziedzeris, un problēmas ar elpeceļiem, cik pēdējo reizi sapratu no ārsta, un tas bija pirms nedēļas. Bet neviens ārsts nevienā brīdī nav teicis, ko lai daru visu šo problēmu labā.
Re: Spēcīgas galvassāpes
26.02.2012 22:09
Kā arī, galvassāpes nav priekš manis nekas jauns, sāp vismaz kādus 5 gadus un patstāvīgi, tāpēc pie tām jau esmu pieradusi, un ja saku, ka galvsasāpes ir neciešamas, tad tā patiešām ir.
Re: Spēcīgas galvassāpes
26.02.2012 22:50
tāpat kā citiem,varu ieteikt adatu terapiju,man galva sāpēja regulāri 15 gadus,vairs nesāp,tagad ir jau drīz 2 gadi,tā ka rezultāts samērā noturīgs.
Re: Spēcīgas galvassāpes
27.02.2012 12:47
Jāiet pie neirologa.Tas (sāpes) varētu būt saistīts ar asins rites traucējumiem galvas smadzenēm.Organismam vajadzīgs skābeklis.Tur jātaisa magneo rezonanse, lai noteiktu par cik ir trauceta asins attece. Svars arī ir par maz.Tas var veicināt kakla skriemeļu deformācijas turpināšanos.Jārunā ar vetebrologu un dietologu.Smadzeņu deficīts pēc skābekļa ne pie kā laba nenovedīs.Jānostiprina kala muskuļi.Jānostiprina mugurkaula skriemeļi un starplikas.Tikko smadzenes saņems skābekli,galvas sāpes pāries.
Lai veiksme un saprāts.
Re: Spēcīgas galvassāpes
27.02.2012 19:54
vai tad migrēnas tipa galvassāpes rodas no skābekļa trūkuma?cik lasu,to iemesls neesot pilnībā skaidrs,būtu jau labi,ja būtu zināms.
Jādzer baltais āmulis, tas palīdz!
Viņš tiešām reāli palīdz ir pieredze. Bija stipra smadzeņu trīce, pēc zāļu izdzeršanas un gulēšanas sāpes nepārgāja. Padzēra āmuli un nedēļas laikā viss ok. Viņš domāts tieši galvas asinsritei.
galvas sāpes
26.04.2012 12:28
Labdien,

Kas varētu būt par iemeslu galvas sāpēm galvas priekšējā kreisajā pusē, kad izteiktāk sāp uzacs jeb vairāk pie kaula, kad pieskarās. Ja to vietu pamasē ar roku, tad galvas sāpes paliek mazākas, lai gan tas liekas dīvaini, bet galvas sāpes parādās katru dienu noteiktā laika periodā, kad ierodos darbā pl. 9, tad pl. 10 man sāk sāpēt galva un ap pl. 14 sāpes pašas no sevis atkāpjas un to nekādi nevaru izskaidrot, šādi jau notiek vairākas dienas.
Sveiki,
Jau menesiem mokos ar asam galvas sapep deninu rajona , kreisaja puse. Sapes ir tik nepaciesamas, ka atsapinasanas lidzekli nepalidz. Sapes ir tik stipras ka sitiens ar nuju.kad piecelas tad nak slikta dusa, sapes pariet gulot, nekustoties uz sana
Re: Spēcīgas galvassāpes
31.12.2012 18:24
Vispār jau pie ārsta vajag,var mēgināt deniņus ar Capricam regulāri smērēt.Kad parasti sāp,to iepriekš var prognozēt,jeb gadījuma raksturs sāpēm?

jekabs19@inbox.lv
Re: Spēcīgas galvassāpes
01.01.2013 14:46
Kitija stola Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sveiki,
> Jau menesiem mokos ar asam galvas sapep deninu
> rajona , kreisaja puse. Sapes ir tik nepaciesamas,
> ka atsapinasanas lidzekli nepalidz. Sapes ir tik
> stipras ka sitiens ar nuju.kad piecelas tad nak
> slikta dusa, sapes pariet gulot, nekustoties uz
> sana
__________________________________________________
Cien. Noteikumi visiem vienādi. Dzimums,augums/svars,vecums. Cik ilgi tās sāpes ir. Vai ir izmaiņas kakla skriemeļos? Vai ir bijušas galvas traumas?
Vai bija apsaldējums galvai jaunībā? Vai ir pārbaudīts asins sastāvs(analīzes)? Vai ir konsultējis neirologs?
Cieņā.
neur
Re: Spēcīgas galvassāpes
06.10.2014 16:29
svarīgi ir atrast galvas sāpju cēloni http://www.premiummedical.lv/pieaugu%C5%A1ajiem/neirologs-neirolo%C4%A3ija
velns Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sveiki. Man jau kādu 3šo dienu pēc kārtes, ir
> stipras galvas sāpes kreisajā galvas pusē
> vairāk pie deniņiem. Sākumā vēl sāpes bija
> paciešamas, bet tgd pie jebkuras straujākas
> kustības ir sajūta, ka iedurtu ar nazi.
> "Nekādas pretsāpju zāles arī nepalīdz. Dzēru
> arī ļoti stipras, galva turpināja sāpēt.
> Palīdziet man!
Re: Spēcīgas galvassāpes
27.10.2014 22:54
Sveiki.
Sieviete. 22. 169. 70
Jau vairāk kā pusgadu eju pie ārstiem jo ir problēmas ar kreiso roku un sprandu. Esmu Vācijā un tāpēc īsti nemāku iztulkot bet laikam ir kaut kāds bloķējums starp skriemeļiem. Tagad jau 3.dienu mani moka ļoti stipras galvassāpes. Reizēm ir reiboņi un visu laiku slikta dūša. Šķiet ka sāpes sākas sprandā un ir kā durošas galvā. Pretsāpju zāles nepalīdz.
Ko darīt? Nākamā ārsta vizīte tikai nedēļas beigās.
Emīlija
Re: Spēcīgas galvassāpes
30.10.2016 13:53
Sveiki. Esmu 23 gadus veca sieviete, 164cm, 50kg. Man galva sāp visai bieži - sāpes ir ļoti spēcīgas, zāles bieži nealīdz. Bieži aiziet līdz sliktai dūšai un vemšanai. Sāpes ir galvas aizmugurē, uz kaklu neaiziet - tikai visa galvas aizmugurējā daļa. Esmu gājusi uz muguras/sprandas masāžām, bet tas nepalīdz. Ja tiek izmasēta galva kad tā sāp - sāpes saasinās. Ne apsaldējumi, ne traumas nav bijuši. Kad sāp, tad pagulēt nevar, ja galva kam pieskaras - sāp, liekas smaga un acis jocīgas (savādāk nemāku aprakstīt ) .Stresi nav bijuši. Pārsvarā (ne vienmēr) sāp tieši no rīta, pamostoties. No šī droši vien neko daudz nevar izsecināt, bet vai tas varētu būt kas nopietns vai nekas traks? (Pie tā jau daudz maz esmu pieradusi, jo tā sāp jau apm 7 gadus)
Spēcīgas galvassāpes
16.08.2018 20:40
Vīrietis, 35g, augums 1.78, svars 88 kg
Trešo dienu sāp galva labas puses pakausī virs auss..
Pulsējoša asas sāpes uz sekundi, pirmā dienā atkārtojās ik pa minūti, tagad pa stundai iesāpas.. Kas varētu but par sāpju iemeslu? Iepriekš galva nav sāpējusi, slimojis neesmu!
mana
Re: Spēcīgas galvassāpes
16.08.2018 23:30
Trigeminus neiraļģija?
Varbūt saspiests, “sapūsts” trīszaru nervs.
Var sākt ar kakla daļas atbrīvošanas vingrinājumiem, vispār visu muguras kolonnu līdz matu galiem atbrīvot.
Var to rajonu - attiecīgo pusi un muskuļus pasildīt - un nevis karsēt- un tad izmīcīt, bet bez pārmērībām. Vairīties caurvēja un krasas temperatūras maiņas.
Ja nelīdz, tad pie neirologa, jo ibuprofēns var nepalīdzēt, kaut ir vērts mēgināt, ja nu vēl nav ielaists? 400mg 3xd ar ēdamo.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 3?
Ziņa: