asinis no dzimumlocekļa

Aizsāka ir nobijies 

ir nobijies
asinis no dzimumlocekļa
14.02.2012 01:26
zinu, šis izklaiusīsies muļķīgi un varbūt kādam arī smieklīgi, bet man vajag, lai kāds man ar savu pieredzi pamudina doties pie urologa.
jau labu laiku (2,3 mēnešus) man no dzimumlocekļa reizēm parādās nedaudz asinis un tas nav urinēšanas laikā, bet tad ja to nedaudz paspiežu.
es nezijūtu absolūti nekādas sāpes, asinis parādās pavisam nedaudz un tad pazūd, man nesāp ne nieres, ne urīnpūslis. neizjūtu nekādu diskomfortu arī seksa laikā.
protams, ka ir jāvēršās pie ārsta, lai to noskaidrotu, bet man ir fobija, bez maz vai paniskas bailes iedomājoties vien, ka kaut kas man tur varētu tikt bāzsts iekšā, lai veiktu analīzes.

esmu pārcieties visādas operācijas un izjutis sāpes, negribētu teikt, ka gluži būtu mīkstais, bet iedomājoties vien šādu scenāriju par KAUT KO urīnizvadkanālā man paliek slikta dūša.

vai kādam tā ir bijis? vai, lai veiktu, izmeklēšanu, tas ir vienīgais variants kā to var izdarīt?
Re: asinis no dzimumlocekļa
14.02.2012 15:31
Vecums, augums, svars? Ne no kā nekas nenotiek. Jāatceras traumas iemesls? Deguns neasiņo? Muted dobums neasiņo? Vai esi bijis kompānijā ilgi bezpoņā (piedzeries?) Vai ir varikozas vēnas? Vai ir hemoroji?



Edited 1 time(s). Last edit at 14.02.2012 15:34 by Mazdakteris1.
ir nobjies
Re: asinis no dzimumlocekļa
14.02.2012 21:00
gadi 24, augums 1.83 m, ~ 68kg. traumas iemeslu nevaru atminēties, kā jau teicu, pamanīju to vienreiz kaut kā nedaudz uzspiežot.
deguns, starpcitu, nesen asiņoja, bet pārsvarā neasiņo. mutes dobums arī neasiņo, vienīgi kad tīru zobus, reizēm manu asinis.
vēnas vienmēr man ir bijušas pamanāmas. alkoholu bieži gan l'diz bezfilmai nelietoju
Re: asinis no dzimumlocekļa
14.02.2012 22:03
Svars saka, ka organisms saņem par maz barības vielas. Tas var būt viens no iemesliem asins vadu trauslumam. Otrs iemesls ir paaugstināta seksualitāte. Arī tas ir reibinošu, apdullinošu vielu radītājs, kas var nomākt pirmējo traumas iemeslu. Ja būtu uretras nopietna trauma, tad pie urinācijas būtu dedzinoša sajūta. Par hemorojiem un varikozām venām jautāju tāpēc, lai saprastu, ka varētu izveidoties kāds trausls asins vadu mezgliņš. Labāk, tomēr aizej pie urologa pakonsultējies. Pirms tam vajadzētu veikt vispārējās asins un urīna analīzes . Tavā vecumā ir laiks saprast,ka tas rajons priekš urologa ne ar ko netšķiras no citām ķermeņa daļām.Bet tā ka tas ir bērnu radīšanas un puiša dzīves jēgas orgāns, tad tam vajadzētu pievērst sevišķu uzmanību. Speciālista uzmanību.Neko uretrā tev nebāzīs. Apskate būs ārēja. Neviena izmeklēšana bez tavas piekrišanas nevar notikt.
Piebilde. Olbaltums ir celtniecības materiāls.Tas tev ir vajadzīgs. Uz priekšu.!



Edited 1 time(s). Last edit at 14.02.2012 22:05 by Mazdakteris1.
ir nobijies
Re: asinis no dzimumlocekļa
15.02.2012 01:03
paldies tev par laiku ko esi veltījis kaut nedaudz apgaismojot situāciju!
pie ārsta es noteikti vērsīšos, tik ierpiekš vēlējos ievākt kādu info.

par to ēšanu. daudzi man pārmet, ka izskatos kārns, lai gan ēdu sabalansēti, varētu pat teikt, ka reizēm daudz. gandrīz katrās brokastīs cenšos iekļaut vārītas olas vai kādus citus ēdienus, kas satur daudz olbaltumu. pusdienas ir svarīgākā ēdienreiza priekš manis, tādēļ vienmēr paēdu kārtīgi kaut kur ārpus mājām. vakariņas parasti pagatavo draudzene un bieži vien arī pēc tām uz vakarpusi šo to ieēdam. tā, ka nevarētu teikt, ka ēstu maz. vismaz 3 - 4x dienā noteikti. vairāk, tīri fiziski negribās (ko tur darīt?) un arī finansiāli - dienā ēdienā aiziet vismaz 8 - 10 ls. vairāk tērēt pārtikā īsti nevaru atļauties. daži gan apgalvo, ka man ir paveicies, lai gan pats personiski uzskatu ka nedaudz vairāk miesasbūves noderētu. kaut kā nesanāk. šī gan laikam ir cita tēma jau.
Re: asinis no dzimumlocekļa
15.02.2012 11:47
Saglabāt fiziskās aktivitātes.Mazāk tērēt enerģijas ķermeņa siltuma saglabāšanai.Tas ir,siltāk ģērbties un segties.Kaut gan jaunībā to grūti izdarīt.Vairāk ēst vakariņās.Jo tas ies nevis enerģijai dienā bet vakarā muskuļu būvei.Mazāk skraidīt plikam pa māju:)
Izslēgt adrenalīnu radīšanu organismā, kas dedzina taukus.Samazināt kofeīna lietošanu visos veidos,kas liek skraidīt bez vajadzības."B" grupas vitamīni ,sevišķi B6 piedalās olbaltumu ( muskuļu) sintēzē.
Lai veicas.
Re: asinis no dzimumlocekļa
15.02.2012 12:51
tur varētu būt pavisam cita lieta.
ir nobijies
Re: asinis no dzimumlocekļa
15.02.2012 15:39
iekaisums?
Man pavisam nesen sāka tecēt asinis no dzimumlocekļa un tajā dienā kad tas notika tad kad vajadzēja uz toleti lai pačurātu pēc tam mazliet sāka sāpēt loceklis. Bet tagad it kā viss kārtībā, bet nuu es uztraucos vai nav kaut kas slikts noticis.
Re: asinis no dzimumlocekļa
20.03.2017 12:44
Par maz informācijas. Vecums,augums,svars? Traumas iemesls? Kāpēc neejam pie urologa? Vai bija vakara t* (37,3 un augstāk) ? Vai bija svešķermeņi uretrā ?( urīna kanālā)? Vai neēdām bietes? Vai ir bijuši nierakmeņi nierēs,urīnpūslī? Jo vairāk info, jo lielākas izredzes tikt pie jēdzīgākas atbildes.

Cieņā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 2?
Ziņa: