Limfmezgli cirkšņos

Aizsāka x 

x
Limfmezgli cirkšņos
26.03.2011 20:43
Sveiki! Man ir tāda problēma , ka jau gandrīz gadu limfmezgli cirkšņu daļā ir tādi cieti ,lielumā kā zirņi. Dažreiz šajā dāļā jūtu arī dedzinošanas sāpes. Kas varētu būt pie vainas , ja esmu bijis gan pie urologa ,gan pie ģimenes ārsta , kuri paņēma visas analīzes un vienīgais kas uzrādījās bija ASO līmenis pie 1000. Lors teica ,ka tas varētu būt mandeļu dēļ vai tas varētu būt arī cirkšņu limfmezglu palielināšanās iemesls ? ? Un vai tam var būt kāda saistība ar hemoroīdiem vai zarnu problēmām ?
pingvins
Re: Limfmezgli cirkšņos
26.03.2011 23:43
Nu ģimenes ārstam jau būtu jāreaģē, ja ASO ir 1000! Mīļais cilvēk, tas nozīmē, ka organismā ir streptokoks un pie tam ļoti darbīgs, var grauzt locītavas, sirdi utt.
x
Re: Limfmezgli cirkšņos
27.03.2011 00:48
Nu man jau izoperēja nesen mandeles ASO dēļ , bet cirkšņu limfezgli vienalga ir pietūkuši un ir arī sāpes taisnās zarnas apvidū
Re: Limfmezgli cirkšņos
27.03.2011 12:38
Vajag pateikt dzimumu, vecumu, augumu, svaru. Te nav zīlēšanas salons.
Cieņā.
x
Re: Limfmezgli cirkšņos
27.03.2011 14:32
Vīrietis , 20 gadi, augums 180 un svars 77kg
Re: Limfmezgli cirkšņos
27.03.2011 20:54
Parasti limfmezgli pietūkst tur , kur ir infekcija. Vispirms jāizlemj vai tiešām limfmezgli ir "ieinteresēti". Jāskatās vakara ķermeņa t*. Ja ir traucējumi, tad jāizslēdz taisnās zarnas infekcija. Tātad, protologs. Ar urologu jāizslēdz prostatīts. Jāmeklē fokālās infekcijas avots (haimorīts,zobi) . Ja sāpīgi,palielināti limfmezgli nav zemžokļu rajonā un padusēs bet ir cirkšņu rajonā, tad vaina jāskatās tur. Varbūt vajadzētu pakonsultēties ar STS speciālistu. Sevišķi ja ir bijuši seksuāli kontakti bez prezervatīva.
Būtu interesanti uzzināt, kas bija par vainu.
Lai veicas.
Sanjux
Re: Limfmezgli cirkšņos
05.12.2011 16:08
Sveiki.Man ari cirksnu rajona divus gadus metas zemaadas bumbuli,bet tie nebija limfmezgli,ka man pateica dakteri.Es godigi teiksu,izstaigaju loti daudzas iestades un analizes,bet bez rezultata.Vienigas sliktas analizes man bija plusmas citometrijas metode,nu tads tam analizem nosaukums.Ka daktere teica skaitli ir dubulta un tadi raditaji nevar but,dabuju dzert imunitates zales+no Krievijas dabuju pasutit LIKOPID,tagat atkal jabrauc uz atkartotu testa parbaudi.Bumbuli ir palikusi mazaki,pat isti vinus nejutu,tikai ar pirkstiem varu sajust tadu ka sabiezejumu.Man ir taisitas divas biopsijas,bet ari pec biopsiju analizem nevareja uzstadit diagnozi.Ada hronisks strutains iekaisums ar epitelioidsunu,daudzkodolu gigantsunu klatbutni.Neskatoties uz druzu prombutni,nevar izslegt Aktinomikozi.Kliniski jaizsledz ari tuberkoloze.tads bija apraksts pec biopsijas testa.Blakussaslimsana man ir Endometrioze,kas ir opereta 2001gada.Temperatura turas 37.2 nogurums un bezspeks joprojam,bet klat ir papildus ik menesa sapes pie vedera izejas,tas notiek menesreizu pirmajas dienas.Aizmirsu uzrakstit savu vec.,32gadi 53kg 1.64gara.Varbut ir kads kas var kaut ko ieteikt?Paldies iepriekss!
Re: Limfmezgli cirkšņos
05.12.2011 20:21
Sanjux!
Vispār, svars norāda uz aizraušanos ar notievēšanu, kas neglābjami noved pie imūnsistēmas sagraušanas. Endometrioze var norādīt uz citu sieviešu sitēmas hronisku salimšanu ( olvadi,dzemde,olnīcas), kas var dot šādu ainu. Par to runā arī vakara subfebrilā t*.Cits jautājums ir par izsaucēju. Kopā ar dakteriem jāmeklē izsaucējs. Kā palīglīdzekļus var ieteikt burkānu diētu (vārītus, nedaudz augu eļļas). Kefīrus, kas stiprinās imunitāti no KZT (zrnu) puses. Eleuterokoka preperātus. Ehinaceja.Bet tas ir kompleksā ar specifiskā izsaucēja meklēšānu un iznīcināšanu.
Vai nav bijis ērces kodiens? Ilgstoša antibiotiku lietošana?Kā ar vēdera izeju? Izkārnījumu konsistence, krāsa,smaka, periodisms? Ko saka ginekologs?
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 05.12.2011 20:22 by Mazdakteris1.
sanjux
Re: Limfmezgli cirkšņos
07.12.2011 16:54
Sveiki velreiz!
Nekad neesmu speciali meginajusi notievet,Mans svars augstakais 56kg,cik esmu paverojusi savu svaru,vins var mainities ik pa laikam,ja sodien man ir 53kg,tad pec divam nedelam varu pienemties pa diviem kg klat,bet tik pat atri vini man ari pazud.Pirms Endometriozes atklasanas man bija 48kg.Un so slimibu ari man ilgi nevareja atklat,mocijos loti ilgi.Ir jau pagajusi 10.gadi pec operacijas,un tagat sakas viss no jauna, bet vistiprakas sapes es izjutu dienu pirms reizem,vai taja diena kad sakas.Sapes ir mokosas tiesi pie vedera izejas,es isti vinas nevaru pareizi aprakstit,man vinas liekas ka liels spiediens,ka nevaru vienkarsi uz poda nosedet.Vedera izeja ir katru ritu ka mostos,dazreiz pamostos jau ar vedersapem tad ari saprotu ka man ir jaiet uz tualeti.Vedera izeja ka kuru ritu,ir normali,bet loti biezi ko esmu ieverojusi ir putrveida,un dazreiz pa dienu man mistiska vedera izeja ir glotaina ar tumsi brunu nokrasu.bet tada nav katru dienu,tas notiek peksni,pagajusaja nedela bija tris reizes,sonedel vel nav bijusi.Ginekologs sutija pie proktokologa,nu un tagat man ir februari jaiet uz magnetisko rezonansi.Nu loti ceru ka beidzot bus rezultats.
Re: Limfmezgli cirkšņos
07.12.2011 17:32
Gļotas norāda uz kairinātas zarnas sindromu. Var būt audzējs. Vai čūlainais kolīts. Protologs jāapmeklē noteikti. Saudzējoša diēta. Izslēgt, asas vielas,sālījumus,kūpinājumus.Gāzētue dzērienus. Padzert kumelīšu tējas. Neēst rupju barību.
Lai veicas.
Sanjux
Re: Limfmezgli cirkšņos
07.12.2011 18:11
Gadiem sen atpakal man uzstadija Kairinatas zarnas sindroms,bet nekas neuzlabojas,es pat teiktu ka sliktak paliek.Vedera izeja kada man vina ir,esmu jau pieradusi,bet sapes tas ir neciesamas.Labi ka vairak neasino hemoroidi,jo pie tas trakas izejas man regulari asinoja.Mazliet palietoju Venocaps un tagat ir labi.Pie proktokologa esmu bijusi,ir taisitas kolonoskopijas,bet kluda tada ka taisija kolonoskopiju nepanema biopsiju,un tagat atkartoti bus jaiet.Arstam ir ari aizdomas,vai nu krona slimiba,vai culainais kolits.Man pasai ir aizdomas ka tiesi endometrioze ir pie vainas,ta izraisa tas sapes.Liels paldies Jums!:)
Bēda
Re: Limfmezgli cirkšņos
07.06.2014 12:01
Sveiki,Esmu Meitene Man ir 11 gadu Un man ir Limfmezgls Cirksnī ?? Ko tas nozīmēe??
Re: Limfmezgli cirkšņos
07.06.2014 14:16
Limfmezgli cirksnī ir visiem. Ja tas uztrauc jāiet pie sava ģimenes ārsta.
Cieņā.
par limfmezgliem
Re: Limfmezgli cirkšņos
15.04.2015 09:43
Labdien!
Kreisā pusē limfmezgls piepampis un jūtīgs kreisā psuē uz gurna āda arī tāda jūtīga, kaut arī nekādas ārējas pazīmes nav. Kas tā var būt par vainu vai tas ir kāds iekaisums un no kā tāds var rasties?
Re: Limfmezgli cirkšņos
15.04.2015 09:54
par limfmezgliem Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Labdien!
> Kreisā pusē limfmezgls piepampis un jūtīgs
> kreisā psuē uz gurna āda arī tāda jūtīga,
> kaut arī nekādas ārējas pazīmes nav. Kas tā
> var būt par vainu vai tas ir kāds iekaisums un
> no kā tāds var rasties?
___________________________________
Ar ko mēs runājam. Dzimums,vecums,augums,svars? Kur kreisā pusē? Kaklam , cirksnim ? Cik ilgi? Vai ir vakara subfebrilitāte? Kāpēc neejam pie ģimenes ārsta?
Re: Limfmezgli cirkšņos
15.04.2015 10:25
Varbūt jostas roze vai roze?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
par limfmezgliem
Re: Limfmezgli cirkšņos
15.04.2015 19:46
29 g
198 cm
85 kg

cirkšņa limfmezgls kreisā pusē.
Interesanti ka tas sākās ar jūtīgu ādu ap kreiso celi un tad tā jūtīgā āda izgāja uz gurna un sākās aŗi tas cirkšņa piepampums un sāpes. Tagad uz gurna uzmetušās arī tādas kā mazas pumpiņas, izskatās pēc kodumiem, bet citur uz kermeņa tādu nav.
Pie ģimenes ārsta tieku tikai parīt, tāpēc arī gribu uzzināt kas tas apmēram var būt?
Kas ir vakara subfebrilitāte nezinu.
Re: Limfmezgli cirkšņos
16.04.2015 12:38
Vakara subfebrilitāte ir paaugstināta ķermeņa t* 37.0- 37,5 robežās. Limfmezgli reaģē uz infekciju. Vīrusa ,bakteriālo...
Skaties visu kāju. Jābūt strutojošai infekcijai.Arī STS (venēriskās slimības) var dot tādu reakciju.Bet parasti tas ir abpusēji.
Lai veiksme.
Jauniete
Re: Limfmezgli cirkšņos
19.07.2015 21:31
Sveicināti! (Sieviete, 21g, 170cm.)
Pirms nedēļas, pēc bradāšanas gar jūras krastu, nākošajā dienā parādījās mazs , nesāpīgs bumbulis pie cirkšņa un saasinātas sāpes izvadot urīnu. Sākumā šķita, ka varbūt esmu aspaldējusi kādu saistošo orgānu. Izmēģināju 20min siltas vannas procedūru, bet nekas nemainās. Vai tas varētu pāriet vai tomēr griezties pie ārsta?
M
Re: Limfmezgli cirkšņos
19.07.2015 22:08
Protams, jāiet pie sava ģimenes ārsta. Varbūt cistīts. Vai kāda cita slēpta vaina.Vajag asins un urīna analīzes. Arī iepriekšējās dzīves un veselības anamnēze.
47
176
73

jau kārtējo reizi kreisā pusē pie cirkšļa sapampis limfmezgls , bet ne tik daudz ka citreiz . sākumā sajutu nelielas sāpes ,bet jau nedaudz vēlāk .. kā parasti pa kreiso augšstilbu uz leju sārta josla un jau zem ceļgala sarkani - ķiršu krāsa - plankumi nevienmērīgi . kājas lejas daļa - no ceļgala līdz potītei stipri silta var teikt karsta . uz iešanu tas iespaido tikai tā , ka jūtamas sāpes ,bet bez dūrieniem ... pēdu varu droši kustināt un uzspiest . nedaudz pa dienu griežas reiboņi , galvas sāpes vakaros stiprākas .
pa nakti kārtīgi svīstu ... viss jāmaina ...pludo ..., pēc vienas tabletes ibumetina400 .
nu bet tad no rīta jūtos nevis labi , bet pieņemami ...galva nesāp ,limfs it kā nomierinājies , kāja apakšdaļā sārta un mazliet jūtiga . pēc tam pa dienu svīšanas nav bet process dod tomēr par sevi zinat .. lai neteiktu ka sāp .
daudzus gadus un vēl šodien pieņēmums ... roze , bet šodien un vakar daudz lasu info netā, jo neko citu darīt nevaru ...., man sāk rasties aizdomas vēl vairāk nekā agrāk ... ka asins saindēšanās .
Re: Limfmezgli cirkšņos
13.08.2016 19:21
Saimnieks,
Vai Jūs bijāt pie ģ.ārsta?
Re: Limfmezgli cirkšņos
15.08.2016 14:28
Jāiet pie ģ.ārsta. Minēt var flebīts-vēnu iekaisums. Laimas slimība.Ja smēķējam gadiem ilgi,tad asins traucējumu dēļ,gangrēna?????.Tā bez gala. Neminēsim.
Labdien! Man uz dibena ir uzmeties strutu "augonis" un pēc kāda laika priekšā cirkšņa apvidū izveidojās neliels bumbulis. Vai tas varētu būt saistīts viens ar otru? Vai pazūdot augonim pazudīs arī bumbulis? Augums 165cm svars 55kg, gadi 28.
Paldies
Re: Limfmezgli cirkšņos
10.08.2017 19:11
Jā, tas noteikti ir saistīts. Es ar ķirurga apmeklējumu nevilcinātos. Esmu redzējis puisim augoni gluteusa rajonā. pēc kura atvēršanas strutas bija pilna nieres tipa bļodiņā.
Lai saprāts un veselība.
Labdien!

Saslimu ar herpes zoster kreisā pusē. Ir skarta mugura, kreisais sāns un vēders . Šodien pamanīju, ka ir uztūcis cirkšņa limfmezgls kreisajā pusē. Rozi ārstēju ar Heviran 800 mg 5x dienā ar 4 stundu starplaiku. Uz iekaisušas ādas smērēju anitvīrusa ziedi (trijās dienās tubiņa tukša - larifan ungo). Zinu, ka limfmezgli ir palielināti ieksuma proces gadījumā.
Kādu speciālistu man vajadzētu apmeklēt? Pie ģimenes ārstes biju, bet..... Protams, kontaktējos arī ar tantiņām - burvēm.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 18?
Ziņa: