Alternativa veza arstesana

Aizsāka Roberts 

Eksiste loti drosa un efektiva alternativa veza arstesanas metode. Dod 90% pilnigas izarstesanas vai remisijas rezultatu. Neko taadu parastaa medicina nevar dot. Taa nav darga un labu rezultatu var sasniegt 2 menesu laika.



Edited 2 time(s). Last edit at 20.11.2010 18:42 by puce.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
20.11.2010 18:03
neskaud, Robert, un pastāsti tautai, kā tev tas tā izdodas? - esmu mediķu izārstēts vēžinieks un patiesi tas interesē.
Re: Alternativa veza arstesana
20.11.2010 18:43
jā, padalies, lūdzu, publiski...
Smieklīgā ;D
Re: Alternativa veza arstesana
20.11.2010 18:52
Heh ;D pasūti Robertam zz kredītiņu un pateiks ;D
Re: Alternativa veza arstesana
23.11.2010 12:40
Tas kas atklās alternatīvu ārstēšanas metodi pret vēzi ar 90% izārstēšanos .... jau sen kļūtu par Nobeļa prēmijas laureātu un visu ievērojamāko unversitāšu goda doktoru un akadēmiķi.Par viņu stāstītu visa pasaules prese.
Kaut kā nedzirdu!!!!!!
Ir jau saprotami dažu indivīdu vēlme nopelnīt uz citu nelaimēm. Lai viņam top piedots.
Pirmkārt, ja drīkst ticēt internetā atrodamiem resursiem, tiešām pastāv vairākas alternatīvas dažādu veidu vēžu ārstēšanai - visu veidu būtība ir tāda, ka jārada viegli sārmaina vide, nodrošinot pilnvērtīgu ķermeņa homeostāzi. Kā zināms, cilvēka asinīm jābūt nedaudz sārmainām, lai baktērijas un citi mikroorganismi nespētu vairoties kā tas notiek skābā vidē. Diemžēl cilvēku uzturs bieži ir skābu vidi veicinošs, jo gluži vienkārši ēd pārāk maz dārzeņus un bieži "pārēdas" ar lietderīgām, bet, lietojot pārmērīgi, nelabvēlīgām lietām-dzīvnieku izcelsmes un dažādi lieki pārstrādātiem produktiem.

Otrkārt, runājot par Nobeļa prēmijas ieguvējiem-1931.gadā Dr.Otto (Oto-kā to paredz MK noteikumi par vārdu latvisku rakstīšanu) Varburgs jeb Dr.Otto Warburg ieguva Nobeļa prēmiju medicīnā par to, ka viņš atklāja, ka vēža šūnas veidojas anaerobiskā jeb bez-skābekļa vidē, kāda ir novērojama audzēju u.c. vēžu šūnu apkārtnē. Savulaik bija liktas lielas cerības šo atklāsmju dēļ, bet vēlprojām mūsdienās vienīgie legālie "ārstēšanas" veidi ir ķirurģiska manipulācija, staru vai ķimiskā terapija, kas pašas par sevi ir karcinogēnas.

Treškārt, iemesli, kāpēc "alternatīvas" netiek atzītas, vismaz, oficiāli kā efektīvas ir dažādi, bet, ja man pašam nebūtu bijusi saskarsme ar ādas vēža gadījumiem ģimenē, kā arī ķirurgu un onkologu neizpratni un mehānisko pieeju cilvēka veselībai tad, iespējams, pat nebūtu interesējies par citādākām iespējām ārstēt un galvenais - neslimot ar vēzi vai citām slimībām.

Neesmu mediķis, bet gan cilvēks, kuru "dzīve" piespieda rūpēties patstāvīgi par veselību un neapgalvoju, ka dzīves situācijas nevar būt neskaitāmas un kas vienam palīdz, otram nevar skādēt, bet vēlos pateikt, ka mans veselais saprāts neļauj man ticēt tam, ka cilvēka organisms nav paredzēts, lai pie piemērotiem apstākļiem spētu neslimot.

Diemžēl ASV ir vadošā valsts vēža un arī citu slimību pētniecībā un vienlaicīgi to "ārstēšanas medikamentu" ražotāja. Onkoloģija un citu slimību zinātnes, manuprāt, ir vairāk kā pašpietiekošas biznesa nozares, tāpēc, kaut arī ik mēnesi dzirdama informācija par iespējamu izārstēšanas veida atklājumu, nav sagaidāms, ka medicīnas ārsti spēs izārstēt kādu slimību, tie "apkaros" simptomus kā tas notiek līdz šim un turpinās ieteikt lietot dārgus un bieži pat kaitīgus medikamentus, piemēram, mans tēvs lietoja Aldara pret ādas vēzi un izskatījās un jutās drausmīgi, tāpēc pārstāja to lietot. Internetā atradu, ka tā gdaījies daudziem pasaulē un, ka notikušas pat tiesvedības ar tolaik ražotājuzņēmumu 3M.

Uzsveru, manuprāt, galveno - radīt nedaudz sārmainu vidi organismā, lietojot uzturā vairāk dārzeņus un mazāk skābu vidi izraisošu pārtiku. Nav jāizslēdz viens no uztura vai pārmērigi jālieto otrs. Ja pēc paēšanas ir noguruma sajūta, tā skaidri izpaužas nelīdzsvarots uzturs.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
03.04.2011 09:26
LaurisB, infa laba, tikai RADIKALI vezi var arstet vienigi kirurgiski.
Parejais tikai palenina sunu dalisanas procesu, bet nearste, diemzel.
Bet svaigesana ir briniskiga lieta veziniekiem, tas tiesa.
Re: Alternativa veza arstesana
03.04.2011 13:55
Piekrītu Laurim, par viegli sārmaino vidi. Organisms taču ar ļoti daudzām slimībām tiek galā pats, organisms IR pašdziedinoša sistēma, ja tikai tam tiek radīti labvēlīgi apstākļi. Arī vēzi, visticamāk, šādi var izārstēt. Tikai reti kuram pietiek pacietības un gribasspēka, lai to nodrošinātu. Un grūti tam arī noticēt, ja visu laiku tiek apgalvots pretējais. Tāpēc izeja bieži vien ir operācija ar sekojošu ķīmiju. Un ne reti tad cilvēks pēkšņi spēj mainīt savu dzīvesveidu.
Nu tādi esam.
Re: Alternativa veza arstesana
03.04.2011 14:42
Cerība mirst pēdējā. Tas izriet no apgalvojuma,ka organismam vajag sārmainu vidi. Cilvēka organisms ir veidots miljoniem gadu laikā. Viņš ir pašregulējošs.Mākslīgi radīt vidi ir muļķīgi.
Ar vēzi slimo organisms, kurš ir zaudējis daļēji spēju iznīcināt bīstamās šūnas. Šo spēju cilvēks zaude dažādu iemeslu dēļ. Stresi, smēķēšana,ēdiens ar konservantiem. Iedzimta vai iegūta imunitates slimība. Vīrusu infekcijas. Tajā skaitā prioni,par kuriem medicīna joprojam maz ko zin.
Viens no papildus iespējam samazināt saslimšanu ar mazpazīstamām slimībām būtu visu šo slimnieku kremēšana.Mēs otrādi- ierokam tos zemē. Tā labprātīgi rodam infekciju banku.Prionus neiznīcina starojums, cilvēkiem zināmie dezinfekcijas līdzekļi. Pat konservēšana , vārīšana un cepšana.Tikai atklāta liesma un 400 C* temperatūra. Mikroorganismi ir vecākās dzīvās būtnes uz zemes. To vecums ir līdzvērtīgs zemes vecumam.
Imunitātes saglabāšanas iespējas? . Izslēgt stresu, kas pilsētā gandrīz nav iespējams. Svaigs gaiss-skābeklis!!! Nakts miegs 6-8 stundas,kā viens no imunitātes pamatakmeņiem! Pie tam drošs miegs. Ar klusumu,tumsu un siltumu! Imunitātes galvenie nesēji ir aknas, liesa, kaulu smadzenes,zarnu trakta sistēma. Pēc tam tikai limfmezgli, asinis,āda. Piemēram, apendicīts. Izrādās ir svarīga aizsargsistēmas sastāvdaļa.Zarnu trakta mikroflora tiek pastāvīgi traumēta ar pārmērīgu antibiotiku un pārtikas konservantu lietošanu.Dzīvnieku gaļas uzņemšana lielos daudzumos ir kaitīga tāpēc, ka šie dzīvnieki mirst stresā. Viņi tiek baroti ar hormonu piedevām un antibiotikām visu dzīvi.
Mums ir jādomā, kā samazināt rādioaktīvo un elektro magnētisko starojumu. Arī bezjēdzīgā ādas dedzināšana ultrviolētajā starojumā. Izslēgt maksimāli kancorogēnās vielas. Asfalts, izpūšamās gāzes,pelējums,smēķēšana. Skāba vide iznīcina zarnu mikrofloru. Mākslīgā citronskābe, OGĻSKĀBĀ gāze tiek pielietota gandrīz visos dzērienos. .Limonādes, kolas,alus.skābais vīns. Arī kečups,sinepes ar etiķskābi! Pārāk lielas sāls devas arī nav dāvana zarnu traktam. Visas dāmītes ar savām caurejas zēlēm ir pirmās kandidātes un audzējiem. Dedzināti produkti . Arī cepti produkti ir kancorogēni! Valsts , Veselības ministrijas, skolu mācību programmas jāpavērš uz šo jautājumu skaidrošanu. Arī rasu sajaukšana saprātīgos daudzumos ir garants imunitātes celšanai.
Lai veiksme ,saprāts un veselība!



Edited 2 time(s). Last edit at 09.05.2011 21:25 by Mazdakteris1.
Esmu patīkami pārsteigts, ka kāds arī lasa šo forumu.
Centīšos izteikt piebildes:
Nu ja - tādā gadījumā jautājums, kas ir "arstēt" - ja prostata ir palielināta, konstatēts vēzis un izoperēta - vai tā ir ārstēšana? Godīgi sakot, man brīžiem šķiet, ka onkoloģijas medicīna ir tādā attīstības līmenī kā vispārējā ķirurģija Viduslaikos.

Strawberry - tiešām, nevaru (pat nedrīkstu) sagaidīt, ka cilvēki, kuriem ārsts saka, ka vēl max 6 mēn dzīvos, spēs un vēlēsies "ielaisties" uz "atlernatīvām". Tomēr man personīgi šķiet nedaudz smieklīgi, ka cilvēki, kas neapsēdīsies zālājā pirms 1.pavasara pērkoņa, vai tie, kas spļauj pāri plecam 3x, lai nepiesauktu nelaimi, pat neiedomājas painteresēties papildus, pareizāk, tikai daži "uzdrīkstas" apšaubīt speciālistu teikto, kaut arī bieži cilvēki konsultējas ar vairākiem speciālistiem par vienu un to pašu problēmu, jo pilnībā neuzticas vienam. Ja dzīve pati par sevi nebūtu pilnīga pretruna, es teiktu, ka tāda cilvēku rīcība ir divkosīga. :D

Mazdakterim - manuprāt, cilvēku evolūcija nenozīmē, ka cilvēks var ēst visu un organisms efektīvi un līdzvērtīgi izmantot kā enerģijas avotu. Ja uzturs neietekmētu cilvēku veselību vairāk kā modernā industrializācija, tad ASV būtu veselīgāki cilvēki nekā Ķīnā, jo Ķīnā ir kaitīgāka ārējā vide un uzturs ir "pieticīgāks", bet "moderno slimību" izplatība mazāka nekā ASV (protams, ne jau skaitliski, bet gan procentuāli). (Sīkāk sk. The China Study by T. Colin Campbell).
Ārējie veselības traumētāji ir būtiski kaitēkļi, bet, manuprāt, pateikt, ka vēža "slimniekiem" ir nepaveicies ar gēniem vai dzīvesvietu ir kā gadījumos, kad mediķi, nezinot neko citu, ko pateikt, saka, ka veselības problēmas rodas "no nerviem".

Esmu arī kaitinājis cilvēkus ar savu "loģiku", piemēram, prakses vadītāja reiz teica, ka viņai esot aizcietējums. Kad es apgalvoju, ka jāuzēd kaut reizi dienā gurķis, tomāts vai citi dārzeņi, savukārt, lai tagadējo aizcietējumu "likvidētu", jāuzēd pāris skābi augļi un būs ok, šī teica, ka tas jau neesot no ēšanas, bet gan no tā, ka visu dienu pie galda sēžot. Es uzreiz jautāju, vai viņai no 1dienas līdz 5dienai ir aizcietējums un nedēļas nogalē "mezgls vaļā"?

Lakoniski - ja cilvēki būtu tik gudri kā viņi domā, viņiem nebūtu problēmas. Resni cilvēki zina, kā pareizi notievēt, maznodrošinātie zina, kā pelnīt naudu un politiķi zina, par ko runā. Neesmu ar neko labāks, jo es cenšos patstāvīgi kļūdīties un mācīties no savām kļūdām, tātad muļķis. :)
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
10.05.2011 10:05
Lauris B, nav vezhiniekam lielaka nelaime par to, ja kjirurgs pasaka -
Diemzhel..
Jusu audzejs ir neoperabls..
Tad malignas shunas turpinas vairoties un gals bus tuvu..
delta
Re: Alternativa veza arstesana
10.05.2011 16:31
Pirms laika skatījos interesantu sižetu par klīniku Vācijā, kurā nedziedināmiem vēža slimniekiem piedāvā kursu organisma stiprināšanai, lai atvieglotu stāvokli, dotu pozitīvas emocijas. Diētas, organisma attīrīšana, fiziski vingrinājumi, mūzikas, krāsu terapija utt. Un šajā klīnikā ik pa brīdim kāds "bezcerīgais" atveseļojas. Rādīja vairākus tādus cilvēkus. Ārsti atzina, ka viņiem nav ne jausmas, kas tieši no tā visa katrā konkrētajā gadījumā atmodinājis imunitāti.
Un, protams, var jautāt, vai tas vispār bijis kaut kas konkrēts jeb vienkārši organisms pēkšņi nolēmis cīnīties vai pat pats audzējs "uzkāries". Katram zināms kāds storijs, kā kāds bezcerīgi slimais brīnumaini atveseļojies. Par kādu baznīcā aizlūguši, kāds pie dziednieka bijis vai lietojis kādu "brīnumlīdzekli", bet, piemēram, kāda mammas kolēģe vispār neko nedarīja, pēc bezcerīgās diagnozes nodzīvoja gadu, nodzīvoja divus, ārstu prognozētie atlikušie mēneši sen bija pagājuši, atklājās, ka audzējs pazudis.
Diemžēl zinu arī gadījumus, kad cilvēki pilnībā mainījuši dzīvi, darījuši daudzas lietas, arī turējušies pie šīs sārmainu vidi radoša uztura teorijas, saglabājuši pozitīvu attieksmi un cerību līdz pēdējam brīdim, bet brīnums nav noticis.
Man vienmēr šausmīgas dusmas uz tiem darboņiem, kas sludina drošu izārstēšanos ar kādiem alternatīvajiem līdzekļiem un cenšas atturēt no tradicionālās ārstēšanās, bet uzskatu, ka netradicionālo daudz daudz par maz izmanto kā paralēlu papildu ārstēšanu un profilakses līdzekli.
Re: Alternativa veza arstesana
11.05.2011 12:56
delta, kā tas iespējams, ka aizlaists ļaundabīgs audzējs pēkšņi pazūd no sevis? Tādu brīnumu pirmo reizi dzirdu..
Oto
Re: Alternativa veza arstesana
12.05.2011 01:57
Ļaundabīgās audzēju šūnas rodas un izzūd ik dienu. Mehānisms kāpēc ar dažām mutācijām imunitāte netiek galā vēl nav izprasts. Tā kā var būt, ka ielaists audzējs piebremzē, bet jā tā ka pēkšni pazustu diez vai.
Re: Alternativa veza arstesana
12.05.2011 19:00
Cilvēka organisms pilnībā atjaunojoties 7 gadu laikā, kaulus ieskaitot. Ja ir labvēlīgi apstākļi, imunitāte nostiprinās- kāpēc ne?
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 09:42
Strawberry, to 7 gadu laikaa malignaas shunas bus parnjeemushas visu regjionu, jo ir strauji audzeligas ar lielu attistibas potenci.
Ja to pamatmasu kjirurgjiski no kjermenja neizvaac un paarejas nenovaac ar kimiju un stariem..
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 10:58
Pārņem tad, ja nav imunitātes. Ja jau rodas katru dienu un atkal izzūd, tad organismā ir mehānisms, kas tās iznīcina. Citādi mēs visi jau būtu beigti.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 11:33
Ja dazhnedazhadu apstaklju delj starta shaaviens dots un malignaas mitozejas kaa trakas, tad imunitate ir bezspeciga.
Taa spej tik ar tam atsevishkjajam ikdieniskjajam tikt galaa..
Bet katram jau ir iespeja ieguut personigu pieredzi un tad spriest - veiksmi! :D
delta
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 12:15
Es jau tikai atstāstu, ko rādīja pa TV.
Izklausījās ļoti pēc patiesības, bet vienmēr jau pastāv iespēja, ka tā bija bezkaunīga rafinēta klīnikas reklāma. Vai kļūda diagnozē. To neviens nekad nepateiks, bet principā medicīnā un cilvēka organismā reizēm notiek brīnumi, ko neviens nespēj izskaidrot, tam es tomēr ticu.
Kas attiecas vēl uz to raidījumu, nebija jau runa par to, ka būtu izzudis liels ielaists audzējs.
Piemēram, vienā sižetā, ko labāk atceros, vīrietim bija veiktas vairākas operācijas, starošanas. Bet metastāzes atkal parādījās vairākās vietās, operēt vairs nebija iespējams.
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 12:22
es zinu cilvēkus, kas dzīvo ilgus gadus, bet viņiem visiem bija op, ķīmija, stari.

pēc tā, ko kopumā esmu redzējusi, nevienam neieteiktu paļauties uz imunitāti vien.

ir jau ir arī visādi brīnumi aprakstīti, bet ja nu kāds to dabā būtu redzējis, ar visu histoloģiju un citiem rādītājiem, kas pierāda, ka vēzis BIJA, nevis kaut kāda taukaudu pumpočka, bet nav tādu ļauzu. diemžēl...

ir daži ārsti izteikušies par organisma pašatveseļošanās, ka teorētiski tāda lieta ir, par to runā arī visādi dziednieku utt., bet tas ir ļoti augsta riska moments.

es arī ticu, ka brīnumi notiek, ārsti plāta rokas (tas pat ir redzēts), bet visi cilvēki noteikti nav tik visspēcīgi, ka ar gribu vien.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.05.2011 12:23 by Runcene.
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 12:25
Imunitātes nav? Pret ko nav imunitātes? Imunitāte ir.
Vēzis ir gudrs, viņš novāc no savas virsmas visu, ko imūnā sistēma varētu uzskatīt par attālināti svešu un nogalināt. Brīnumi, protams, notiek, un ar pelītēm arī eksperimenti notiek, kur iedēstītas melanomas regresē (bet tā vēl ir zinātne). Bet reti.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 14:07
imunitāte ir jāstiprina, cik vien var, ja pastāv iespēja iedzīvoties mts - tas patiesi var noderēt.

bet, ja vēža šūnām ir specifiskie receptori, un, ja pret minētajiem receptoriem ir specifiskas tbl, tad iespējas izdzīvot palielinās - tas ir tas uz ko es paļaujos :D
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 16:05
par imūno sistēmu - mts ir tas pats, kas primārais -ja pret primāro imūnā sistēma nedarbojas, tad pret mts arī nedarbosies (ja vien tās atkal somatiski nemutē un pēkšņi neizliek kaut ko uz virsmas)
Vispārspēcinošas lietas ir viens, bet imūno sistēmu kacināt gan nevajag.
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 16:24
Jā, kas zina. Reiz lasīju, ka Anglijā kādai sievietei noņemta krūts, jo bijis vēzis, tad noņemta kāja, jo vēzis metastazējis, bet beigās (nezinu, kā tas pierādīts) izrādījies, ka vēzis vispār nav bijis.
Sarežģīti, visādā ziņā. Varbūt izveseļošanās gadījumi tomēr ir arī saistīti ar to, ka vēzis nav bijis.
Es pati savā dzīvē milzums daudz analīžu esmu veikusi, cita tipa tikai, un zinu, cik daudz nejaušības kļūdu var būt.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 16:28
Noela, - kurš var pateikt, ka pret primāro audzēju imūnsistēma nedarbojās, ko??? man e-cadherins bija maksimāli intensīvs, piemēram..

vnk, malignās un maligno mitoze sita pušu imunitāti ar savu ātrumu un zemo diferencētību..

domāju, ka jebkura, pat pati švakākā imunitāte darbojas pret vēža šūnu agresivitāti..

zinu vienu vēženieci ar 4. stadiju, kura gāja pie imunologa, taisīja imunoloģiskās ānalīzes un špricēja baltā āmuļa preparātus imunitātes celšanai - un.. tfu tfu tfu - dzīva... ar visām mts..
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 17:00
Vispār mēs te par dažādām drusku lietām... es par escape mechanisms runāju - piemēram - vēzis novāc MHC pirmo klasi, nav kostimulatoro molekulu, lai izrubītu CD4, škīstošie MHC I kompleksi, lai izrubītu CD8, mimikrijas visādas utt.
Tas nav tik viennozīmīgi tā, ka nepaspēj kaut ko iznīcināt - imūnā sistēma vēzi bieži vien vienkārši neredz. Ir taču tā, ka vēzis attīstās kā klonālā ekspansija? Nu re - kāpēc tad nevarēja nogalināt tad, kad bija 10 šūnas?? Jo imūnās sistēmas molekulas tiek itin visur. (Tā ir, ka samazinot tumora masu imūnā sistēma dažos gadījumos spēj kontrolēt tālāku augšanu, bet tā nesāk killot to, kas jau ir - nu meibī, bet reti ja bez imūnterapijas palīdzības)
Un var notikt "kaut kas", kad pēkšņi imūnā sistēma ierauga to vēzi- imūnterapija, vēzim pašam čok-čok aiziet, vīrusinfekcija kautkāda...
A šitais "imunitāte jāstiprina" - tas ir, pēc idejas, vispārspēcinoši pasākumi - sabalansēta diēta, fiziskā aktivitāte un tamlīdzīgi. :)
Imūnterapija ir kaut kas vēl citādāks.
Baltais āmulis - tas jau arī pret hipertenziju un klepu labs. Es tādus kāreiz pieskaitu pie "vispārspēcinošiem".
Man vnk baisi nepatīk tas termins "imunitātes stiprināšana" - nu kā?? palielināt leikocītu skaitu (to vajag, ja?)? Palielināt citokīnu koncentrācijas? Nu nez. Tas, ka imūnā sistēma piedalās procesos - protams, bet, manuprāt - ir svarīgi stiprināt organismu kā tādu, lai tas pretojas sekundārām lietām.
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 17:02
kadherīni nebija, gadījumā, svarīgi pie šūna-šūna kontakta stipruma - t.i. mts? To tik smalki nezinu, pastāsti?



Edited 1 time(s). Last edit at 13.05.2011 17:04 by Noela.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
13.05.2011 19:33
Nekadas stastishanas nebus :D
Imunitate ir tada shtuka - ja labi stiprinata, tad naak kas nakdams, no kajam nenogaziis.
Bet par to, kapec 10 shunas nelikvideja, vel zinatnieki stridas.
Man, esmu parliecinata, tas ir traumu sekas.
nu ja
Re: Alternativa veza arstesana
14.05.2011 07:57
Zhel, ka teemas autors Roberts taa arii neizpauda savu 90% pozitivo alternatiivo terapiju.
Vbt, ka veel var izpausties??
Re: Alternativa veza arstesana
14.05.2011 09:19
traumu - domāts - fizisku? Kādu laiku bija doma, ka, piemēram, krūts audzēji veidojas vecu traumu vietās (nu, tur, iesita kāds, vai tā), bet tas neapstiprinājās vairākos lielos pētījumos.

Bet par 90% alternatīvo - tā perfekti darbojas uz histoloģiski nepierādītiem - tur pat 100% efektivitāte varētu būt :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 23?
Ziņa: