Peksni sakusi tirpt kreisas plaukstas divi pirksti

Aizsāka Janonkuls 

Labdien. Man peksni sakusi tirpt kreisas plaukstas divi pirksti - zeltnesis un mazais. Un tada viegla tirpuma savilkuma sajuta ir viscaur rokai ari kreisaja malaa. Parasti vina paradas vakara. Ja es saku pastaigaties vai peldeties it ka pariet bet tad akal paradas vislaik. Es no sakuma domaju ka vienkarsi noguleju festivala uz cietas virsmas gulot un protams cereju ka pats paries bet nu jau kadas 3 dienas nepariet. man 23 gadi dzeks.
Ceru ka nebus tada atbilde ka vnk aizej pie tada un tada arsta ka te biezi es redzu saka tas taka pats par sevi butu vnk ja kads varetu izskaidrot ari bez arsta butu labi.
Re: Peksni sakusi tirpt kreisas plaukstas divi pirksti
19.07.2010 23:36
...visdriizaak elkonii nervs iespiests...
Man bija tieshi tas pats,pēc viena tusinja biju atpliisis kaut kaa neriktiigi,pamodos un tieshi tiem diviem pirkstiem taada kaa patstaaviiga notirpuma sajuuta.Domaaju ka paaries,bet neko...Peec kaadas nedeeljas aizgaaju pie neirologa,izbakstiija ,izstaustiija....Krch aarsts teica , ka tajaa vietaa kur savienojaas roka un plauksta ir kaut kaads nervs kursh atbild tieshi par tiem 2 pirkstiem. Nekaadas zaales vinsh neieteica,bet ieteica netureet to lociitavu saspiestu (saliektu),un pa nakti uzlikt,kaut kaadu plāksniiti vai ko tmldz. ar elastiigo saiti,lai tu pa nakti vinju nevari salociit un atkal kaut kaa nospiest. Ja nemaldos,tad pilniibaa paargaaja peec kaada pus otra meenesha. Biju taa izbesiijies,laagaa neko nevareeja dariit ar to roku.Sajuutas liidziigas kaa tev ielaistu sprici kad urbj zobaa.... Esi pacietiigs,paaries!
paldies par daudz maz izsmelosu atbildi. vienigi biskin biedejosi jo es jau salasijos internetaa zinjaas tvneta vai kur ka no sakuma varot izarstet viegli bet ja ielaizot tad esot pat jaaopere. nezinu varbut atkal parspile bet nu nedod dievs. un tad jautajums kaa tad var izarstet viegli? pie arsta isti negribas ari iet vienmer iesaka man tikai kkadas homeopatiskas zalites un vingrot (ko es tapat vislaik daru). tads iespaids ka neko nejedz vinji tur.
nu ja dumi tagad sanak ka atlikusi vasara bus ar notirpusu pusroku japavada.
a vel es aizmirsu pieminet ka varbut muguras nervos kkas nav ritigi jo taja pasa festa bija ritigi jastaiga apkart un man biskin mugura no ta sap apakseja dalja. tagad ilgi nevaru pastaigat tur ari laikam japaiet laikam vai kaa kamer viss aties. bet nez kka vairak tomer velk uz to roku jo es tiesi ar vinu ritigi notirpusu pamodos naktii. bija ta tizla sajuta ka speciga tirponja parnjem vinju.
Neesmu gan aarsts,bet par to izaarsteeshanu - kaa jau rakstiiju!Galvenais vinju nenospiest atkal.Ja pats veel esi aktiivs,vingro ,tad tas ir tikai pluss tam visam,lai aatraak atlabtu.

Man tas notika kaut kad juunija beigaas,un sanaaca tieshi laiks kad braucu prom uz aarzemeem,uz 2 meneshiem,Tad taa aarste teica ja shajaa laikaa nepaariet tad lai naaku pie vinjas atkal,kad esmu atpakalj. Domaaju,ka veel nav pamats uztraukumam.
Re: Peksni sakusi tirpt kreisas plaukstas divi pirksti
20.07.2010 23:15
Izklauss, ka kārtīgi saspiests nervs. Es gan aizietu pie neirloga. Viņš apskatīs refleksus. Ja vajadzēs nozīmes rengenu. Izrakstī "B" grupas vitamīnus.Varbūt ieteiks pret iekaisuma ziedes vai pat tabletes.Tā būtu garantija, ka apasiņošana atjaunosies ātrāk. Nervs atbild par asins vadu paplašināšanu un sašaurināsanu. Barības vielu ,skābekļa piegādi audiem.Cieņā.
Nevēlos Tevi satraukt, bet- šāda kreisās rokas pirkstu tirpšana norāda uz problēmām ar sirdi. Saku to, kā cilvēks, kam pašam slima sirds.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 7?
Ziņa: