Tārpi ???

Aizsāka Krisse 

Krisse
Tārpi ???
16.07.2010 19:45
Pedejaas dienaas maajaas diezgan daudz kirsus saldos eedushi un sodien tikai pamaniju vienaa kirsii taarpinu :( un tad saaku uzmaniigi parkost katru kirsi un teju katraa 4 kirsii bija tarps ieksaa .. esmu satraukusies, ka ja nu tik daudz taarpu pa sim dienaam apeesti :(((( ko lai tagad dara ?? vai vajadzeetu tagad kaut kaadas skrejamaas zaales dzert vai ko citu ??? esmu tieshaam satraukusies ..... ludzu iedodiet kaadu padomu!!!
Re: Tārpi ???
16.07.2010 21:11
Nebūs ne vainas... tārps arī ir gaļa...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Krisse
Re: Tārpi ???
16.07.2010 21:56
Tiesham, ku! ???? Mazlietin nomierinaaji .. jo man jau saaka likties, ka veeders saak saapeet un znaugt .. bet internetaa nekaadi nesanaak nekaadu info atrast, ko dariit, ja tarpi ar augliem apeesti .. sapratu tikai, ka tie ir kaut kaadu mushinu kaapuri.. bet ko dariit, ja apeesti, to gan nesaprotu ... un galvenais, ka senaak tak atceros, ka nozveereejos mekad muuzhaa neest kirsus un avenes, jo tur tarpi .. avenees veel vismaz var redzeet, bet kirsos tak ne .. ja vien neparkozh katru vai nepargriezh un neizpeeta... Bet tie saldie tik garshiigi, ka protams teju nesakosti iet lejaa un tak jau kopaa ar tiem tarpiem .. brrrr... nu gan nekad nekad nekad vairs .... :(
Re: Tārpi ???
16.07.2010 23:02
vēders noteikti sāka sāpēt tīri psiholoģisku faktoru ietekmē
pingvins
Re: Tārpi ???
16.07.2010 23:26
No kā tad īsti ir bail? Izklausās pēc fobijas, jebšu tiešām likeas, ka kuņģa skābajā vidē kāda nevainīga radība spēj izdzīvot?! Tad jau visa pasaule staigātu, ar tārpiem apaugusi:)
Juhans
Re: Tārpi ???
17.07.2010 19:54
Krisse Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Pedejaas dienaas maajaas diezgan daudz kirsus
> saldos eedushi un sodien tikai pamaniju vienaa
> kirsii taarpinu :( un tad saaku uzmaniigi parkost
> katru kirsi un teju katraa 4 kirsii bija tarps
> ieksaa .. esmu satraukusies, ka ja nu tik daudz
> taarpu pa sim dienaam apeesti :(((( ko lai tagad
> dara ?? vai vajadzeetu tagad kaut kaadas
> skrejamaas zaales dzert vai ko citu ??? esmu
> tieshaam satraukusies ..... ludzu iedodiet kaadu
> padomu!!!
Krisse! Es ar vakar sarijos tos ķiršus, šodien tik piefiksēju ka iespējams tur bija tārpi, sajūta sākumā jocīga, bet ne jau vienmēr zinām ko apēdam,bēdīgāk būtu ja tā butu bijusi meža gaļa, bet šie jau kā citi rakstija, sīkums!
Re: Tārpi ???
17.07.2010 20:01
nu diezvai ogu tarpinji tagad saax est tavu vederu,zarnas-kaa augstaak mineja ganau peec isa briizha tavs kungis pats buus vinjus sagremojis :D droshibai varbuut panjem kadu karstu teju,vai 50gramus shnabisha iedzer lai nogaletu kadu ,kas veel dziivs.
ha
Re: Tārpi ???
17.07.2010 23:44
Tarpi medz but ari pluumees-uzmanies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 17?
Ziņa: