Mati,Galvas nieze!

Aizsāka pek 

Mati,Galvas nieze!
10.05.2009 19:05
Ko lai dara,ja man ir liela nieze galvā? Izmazgāju matus un jau nākamajā dienā sāk niezēt galvas āda... Mani ir gari mati,ik pārdienas mazgāt matus arī ir apgrūtinoši,ja zinu,ka nav tik netīri vai nav sataukojušies...Zinu,ka man nav nekādas utis,par to jau esmu interesējusies...Nezinu,ko lai dara...Nu jau pusgadu tā dzīvoju ar tādu niezi..mainu šampūnus,parasti izskaloju matu sļoti kārtīgi..iesakat,ko darīt vai varbūt,kas ir cēlonis?!
zidpapirs
Re: Mati,Galvas nieze!
10.05.2009 19:40
pameegjini var buut nizoral shampuunu.. a varbuut tev no stresa kas...katraa gadiijumaa nezinu bet nizoral man patiik,jo vienreiz gadaa palietoju profilaksei,jo kaadreiz bija blauznas....
ar to kasiishanos vispaar interesanti, man viena draudzene vislaik kasa galvu,un vinjai arii nav nekaadu probleemu(utis,blauznas) vienkaarshi kasa,un vinjai blakus atrodoties,man arii galva saak niezeet!! taa kaa nieze ir interesanta lieta!!
meitene1
Re: Mati,Galvas nieze!
10.05.2009 21:23
Varbūt Tu pārāk bieži mazgā matus un galvas ādai tas nepatīk - noārdi dabīgo aizsargslāni, āda kļūst sausāka,jūtīgāka.Pamēģini šampūnu, kas domāts jūtīgai galvas ādai vai pamēģini nemazgāt matus tik bieži un pavēro, kas notiks. Vai arī varbūt Tev vienkārši ir alerģija pret kādu sastāvdaļu, kas ir šampūnā.
Intresents
Re: Mati,Galvas nieze!
11.05.2009 14:42
varbut tiesam sampuni pamaini? ka ir ar stresu?
www.mfd.lv sadala veselibas gramata ir raksts par blaugznam un sausu galvas adu, varbut ir verts pie doka pierakstities?
Re: Mati,Galvas nieze!
14.05.2009 08:46
Baldones dūņu šampuuns palidz tados gadijumos! Vismaz man!
Mocijos ar blaugznam un galvas adas niezi. Baldones dunu sampuns bija vienigais kas tik labi palidzeja.
Varbut varat ieteikt kadu labu matu masku?
Re: Mati,Galvas nieze!
24.02.2011 18:34
sweiki visiem man ir galvas nieze visu laiku jakasa viena vieta un ar laiku niez ar vien vairakk ir jau apsartusi galva un tadas ka baltas vatiites...jau mokos ar to loti ilgi smereju visadas smeres bet nepaliidzz...
Re: Mati,Galvas nieze!
24.02.2011 19:57
Pie ādas ārsta jāiet. Ekzēma,mikozes ,psoriāze, utis,vulgāra infekcija,dermatīts..... Jāredz!!!!!
Cieņā.
Re: Mati,Galvas nieze!
25.02.2011 14:35
nju ja kads no tiem man ir tas nau saistiits ar kaukadam operacijam vai injekcijam???
josh
Re: Mati,Galvas nieze!
26.02.2011 02:27
Izskatās, ka tas ir kaut kāds jauns fenomens, kas piemeklējis daudzus, mani ieskaitot. Man visu laiku palīdzēja Bioderma šampūns pret blaugznām (Nodé DS+ Anti-Récidive), pēc kāda laika vairs ne. Tagad lietoju Ducray šampūnu pret taukainām blaugznām un plēksnītēm, pagaidām [atkal] palīdz. Zinu, ka Biodermu Latvijā var nopirkt (divreiz dārgāk nekā Francijā, bet iepakojums par 14 Ls ir liels -- 125 ml), par Ducray nezinu, nav gadījies redzēt. Bet, principā, aptiekās pārdod diezgan daudz dažādu dermatoloģiski pārbaudītas kosmētikas ražotāju produktus, noteikti kaut ko var atrast arī Latvijā. Man, starp citu, Nizoral un pārējie šampūni mazajās pudelītēs neko īpaši nepalīdz.
Re: Mati,Galvas nieze!
28.06.2011 23:06
jaunā galvas modes kaite ir apstājusi mani jau mēnesi. Ir ko darīt,
Galvas nieze - jā man arī tāda bija , nav patīkami - sākumā domāju ka tas ir bauzgnas bet ne, ta vienkarši bija ta kkāda nieze.
Man ārsts ieteica bdkšampūnu pret galvas niezi - nezinaju kur lai atrod tadu - aptiekās nebija, bet tad atradu šo veikalu:
www.elierglobal.com - tur visu ko no bdk un eliēr var pasūtīt - viss ir augstas kvalitātes un dabīgs pie tams !
Man arī bija ilgu laiku šī problēma, izmēģinājos visādus aptieku šampūnus, nekas īpaši nelīdzēja. Arī Baldones šampūnu mēģināju, bet diemžēl arī nepalīdzēja. Beidzot esmu atradusi šampūnu, kas tiešām reāli palīdz, mati vairs neblaugznojās vispār un galvas āda arī neniez. Ja nu kādam ir šī pati problēma, iesaku. Nekur veikalos gan neesmu redzējusi, vienīgais var pasūtīt caur internetu.
http://www.e-kosmetika.lv/product_info.php?cPath=338_617_1139&products_id=6580
Vai galvas, matu nieze varetu but no ta ka neesmu mazgajis matus vairakas dienas slimibas del?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 18?
Ziņa: