par manu vīrieti

Aizsāka vina sieviete 

vina sieviete
par manu vīrieti
30.06.2007 23:17
Sveiki!
Situacaija radas sada. Mes ar manu virieti esam nonakusi lidz intimam attiecibam, respektivi, sexam, tacu ir problema, vins loti atri beidz, es neparspileju, vins ieiet mani, pietiek 3x "ieiet" un "iziet" no manis un vins jau beidz. es negustu it nekadu baudu, vnk nepagustu. Vinam ir loti mazs loceklitis, bet par to es tik traki nepardzivoju ka par to,ka musu milesanas ilgst labi,ja 3min, ar visu priekspeli tas ir max 5min. Ja apmierinu vinu orali, tas ir burtiski paris sekunzu jautajums un vins beidz.
es nezinu ko lai dara, pirmkart jau gribetu zinat iemelsu kadel ta notiek, varbut vinam kada nopietna kaite un man steidzami javed vins pie arsta? Ka lai paildzina musu milesanos?



Edited 1 time(s). Last edit at 16.10.2010 15:34 by puce.
zâlîte
Re: par manu viriteti
01.07.2007 08:25
Tâ iet, kad mîçjas ar maziem puikâm.
Re: par manu viriteti
01.07.2007 09:12
Man gan nav liela pieredze ðâdâs lietâs, bet kad es atceros no Sexa un Lielpilsçtas, tad tur tâdu vienkârði pameta...laikam nav variantu...
Moljers
Re: par manu viriteti
01.07.2007 09:53
Prieksspçle 2 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super.
Mediíi to neuzskata par slimîbu.
Tâ ir vienkârði cilvçka îpatnîba
Iespaidot ïoti grûti.
Vislabâkais efekts ir no antidepresantiem.
Man jau arî liekas , ka vienkârðâk atrast citu vîrieti, nekâ mocîties visu mûþu.
atklâti sakot
Re: par manu viriteti
01.07.2007 10:05
Nevajag uzreiz meklçt kaiti un cilvçku norakstît.

Pirms n-tajiem gadiem, kad ar vîru sâkâm intîmâs attiecîbas (viòð nebija zaïð ne gadu, ne seksuâlâs pieredzes ziòâ), sâkumâ bija tieði tâpat- liela iekâre bija, paðâ pirmajâ reizç pat pabeidza nâkot iekðâ.
Ar katru reizi akts jau kïuva garâks, sevi spçja kontrolçt arvien labâk. Ja atmiòa neviï, jau pçc pâris nedçïâm sekss bija lielisks un tâds ir jau 8 gadus.
Pacietîbu jau tas prasa, bet manâ gadîjumâ bija to vçrts.
Re: par manu viriteti
01.07.2007 10:11
Vispâr ðajâ jomâ tieðâm var sartresoties, ja partnere/-is patieðâm ïoooti patîk :) Bet nu ar laiku bûtu jâbût uzlabojumiem. Otram vnk atliek izlemt cik laika un pacietîbas viòai/-am ir.
Ja nu nekas nekâ nemainâs, tad èau...
MIKUCE
Re: par manu viriteti
01.07.2007 10:15
Kapec vins tevi orali neapmierina, paludz vinam to viltigi. Pamekle pozu kura jums der. Man kadreiz bij ar draudzins ar tadu problemu. Iesakuma skupstijam viens otru, vins mani orali uzbudinaja, est tad pars reizites vina draudzinu paskupstu lai ir ciets. Mes atradam jatnieces pozu, un viss izdevas, bij labakais seks neka ar tiem kas nebeidz stundam, un daikts lidz celim:)))))))) Galvenais mazliet viltibas, pameklejiet savu pozu. Daudz skupstu, lai skupsta tavu erogenas zonas, kals krutis. Tu ar vinam glasti... Tu nesi tak noteiceja, saki kur tev patik, kad vins pieskaras. Musu intimaja dzive vel bij eirotiska veka. Noteikti zekes, biksites vikla nosta zr zobiem, biski ar fantazijas. Esmu bijusi, msaina, Geisa, vienkarsi vieglas uzvedibas sievite, guvernante, - visadi labi terpi ir preti Barona centram - ir Veikals eirotiska vela. Nu padargi, bet nu reizi menesi var atlauties..:)
Moljers
Re: par manu viriteti
01.07.2007 10:17
ðtrunts, ka âtri beidz. BEt tâ priekðspçla 2 minûtes, tâs dçï gan jâmûk
Re: par manu viriteti
01.07.2007 16:45
Jâ, tas nozîmç, ka viòð tâds trusîtis tikai ir.
Re: par manu viriteti
01.07.2007 18:46
...uhhh...smagi gan...:)
Re: par manu viriteti
01.07.2007 21:25
Te ir augi, kas var palîdzçt Tavam vîrietim

http://www.memush.com/ingridients.htm
Re: par manu viriteti
02.07.2007 03:02
Nç nu ar atraduði îsto vietu kur apkaunot sevi stâstot ðitâdas lietas. Es jau te minûti vârtos no smiekliem lasot ðitos rakstiòus. :DDDDDDDD
vina sieviete
Re: par manu viriteti
03.07.2007 16:00
........
Sonakt bija pavisam traki, vins iegaja mani un uzreiz beidza.

Sapratu,ka vins neprot mileties, vins lauj lai skupstu vinu, glastu, bet pats tai pat laika saliek rokas aiz galvas un bauda visu notiekoso, mani skupsta un glasta pirms sexa, ikdiena, bet kad lieta nonak lidz milesanas, vins neko no ta visa nedara. aprobezojas ar aktu,kas ilgst sekundes:(

Nekad nebiju domajusi,ka noklusu sada situacija. Sis virietis man loti patik un velamies siasitit savu nakotni kopa, tacu nezinu, ko lai dara, jo jutu,ka palieku uzvilktaka no ta ka nav apmierinajuma, ubudinos un viss. loti nepatikama sajuta un situacija.
Ka lai tiek ar to visu gala, nezinu :(

Aizmirsu piebilst,ka virietis nav nekads tinis, bet nekads vecais ar nav.
Re: par manu viriteti
03.07.2007 16:04
xv Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nç nu ar atraduði îsto vietu kur apkaunot sevi
> stâstot ðitâdas lietas. Es jau te minûti vârtos no
> smiekliem lasot ðitos rakstiòus. :DDDDDDDD


Izlasi luudzu foruma nosaukumuun tad reec!!!
So
Re: par manu viriteti
03.07.2007 17:21
Nu ko, bûs vien Tev ar viòu JÂRUNÂ... :) Citâdi nu nekâ.
vina sieviete
Re: par manu viriteti
04.07.2007 01:01
runat...es runaju,bet vins jau neka nesaka, saka ka vinam ta ar visam esot bijis, bet tas esot tapec,ka sen neesot bijis sex.
bet nu tagad jau mums loti biezi tas ir, bet ar katru reizi vins beidz ar vien atrak. ta ka tas ka sex nav bijis sen nav isti pie vainas.
Specs
Re: par manu viriteti
04.07.2007 08:09
Un kur problçma pçc 10min visu atkârtot? Tad tai lietai stipri vien ilgâkai jâbût. Cik zinu iesâkumâ parasti ir problçmas, ka prezi uzvilkt nevar no satraukumiem, tip zûd erekcija, bet tas jau ar pirmo sievieti, kamçr nav nekâdas poòas kâ viss notiek.
Re: par manu viriteti
04.07.2007 08:40
Izklausâs, ka vîrietis ne drusku negrib piepûlçties, lai risinâtu savu âtrâs beigðanas problçmu. Labs attaisnojums - "tâ ar visâm ir bijis", tâtad neko mainît nevajag. Izklausâs pçc diezgan egoistiskas attieksmes no vîrieða puses!
Re: par manu viriteti
04.07.2007 09:08
oponçðu Specam - ne tikai ar pirmo sievieti vîrietim mçdz tâ bût. Gadâs, ka lielais satraukums ir arî ar 2. 3. vai 23. sievieti, ne jau no kârtas nummura un poòas, kâ tu saki, tas satraukums ir atkarîgs...
Specs
Re: par manu viriteti
04.07.2007 09:22
Lab, lab sprieþu pçc sevis :P Satraukums ir tad ja izkaï milzu plânus ar sievieti ar ko esi kopâ. Jo ilgâk alkst pçc viòas, plâno, jo grûtâk ir. Vienas nakts pasâkumi tâdâ ziòâ ir vieglâki, nav atbildîbas. Tas gan ir offtopic, jo ne pa to ir tçma.
Re: par manu viriteti
04.07.2007 10:39
autorei, kâ saprotu, nav vienas nakts pasâkums;) bet problçma ir.

Autore, tev personigi nekur nav vins javed. Vinam pasam tas jasaprot. Izrunajies, ja jau tas ir regulari, tad arguments par to, ka ta ar visam "sakuma" ir, ir garaam...varbut vaina ir tehnika...nu piemeram, nebudini vinju tik loti, dariet to lenam, iepauzejiet mazliet ik pa bridim...nu nezinu, kaut ka ta. Un laujies lai vins vairak tevi skupsta un glasta, nevis otradi...
murciz
Re: par manu viriteti
05.07.2007 11:23
ir gadijies ta ari manam draugam, bet vislabaak palidz Contex prezervativi ar anestetic iedarbibu. bet kuriozs ir tads ka ar tiem citreiz mans virietis nevar beigt pat vairak ka stundu un tad gan pec tam kajas gruti kopa salikt..;)
tipe
Re: par manu viriteti
05.07.2007 12:17
Jâ, diskusijas autorei vajag apgulties, aizlikt rokas aiz muguras un.. :)
Janka Pjanka
Re: par manu viriteti
12.07.2007 01:02
Prezervatiivi Contex ar anastetic kkaadu. iepakojums zilaa kraasaa ar ledusgabalinjiem, runaa ka paliidzot paildzinaat dzimumaktu. ir varianti, ka chalis ar tiem prezhiem vispaar nebeidz. vispaar aizej uz sexshopu un paprasi kkaadu smeeri vai iipashus prezervatiivus, esmu paarliecinaats, ka tur kkam taadam jaabuut, jo ne jau vinjsh vieniigais taads ir. man pasham bija taada probleema, veel senos laikos, kad bija sex haha. mees ar meiteni atradaam iisto pozu un vinja vienmeer pabeidza, pie tam kad peec 5-10 minuuteem to dara veelreiz, tad dzimumakts ir daudz ilgaaks, vienk uzmaacies tam chalim arii peec tam kad shis apshljaacis tavas biksiites veel neieejot.
ps muusu poza arii bija jaatnieces variants, un meitene iemaniijaas berzeet savu klitoru man virs penja uz veedera, veicot kustiibas uz priekshu un atpakalj, nevis uz augshu un leju.

ps piedod par vulgaariem izteicieniem, bet es te runaaju par pusotra gada laikaa veidotu pieredzi, kad sex ir biezhi
Re: par manu viriteti
12.07.2007 09:10
...kâ man patîk ðîs te - piedod par vulgâriem izteicieniem...darît var...izteikties par darâmo - vulgâri...nja...:)
vina sieviete
Re: par manu viriteti
16.07.2007 01:32
ahh,sirds tik pilna...
ar nozelu jasaka, ka problema joprojam pastav un ir kluvis vel trakak, vins vispar izvairas no milesanas ar mani.
ikdiena skupsta, glasta, bet tas ari viss. sexa mums vienkarsi nav, es kaut uz ausim varu stavet. murgs kaut kads.
Re: par manu viriteti
16.07.2007 14:19
Skumji... pagaidi, varbuut aties. Ja nevari sagaidiit tad buus jaamaina viirietis... visi nevar buut piseeji, varbuut vinjsh ir maakslinieks...
Re: par manu viriteti
17.07.2007 00:32
Kara sindroms

____________________________
Si vis pacem, para bellum
vina sieviete
Re: par manu viriteti
18.07.2007 01:13
makslinieks vins nav...diemzel,vai par laimi,nezinu.
Jutu,ka tas loti sak iespaidot attiecibas. no vina puses vinam viss ok,bet tiesi man tas klust par traucekli,ka nav seksula apmierinajuma,ka nav tada veida tuvibas.
meklet citu virieti negribu, sis man ir loti mils un liekas,ka beidzot bus tas istais un vienigais, bet tikai tas sex...
nu negribas man iet pa kreisi,kur nu uzsakt kopdzivi jau ar domu,ka iesu pa kreisi. pasai sevi apmierinat, mazliet jau apnika, tas tomer nav tas. nezinu ko iesakt.
meginu visadi iekardinat vinu, gan attiecigi apegerbjoties, vai radot atmosferu, gan maigi,gan ne tik maigi un viss "atsitas" ka pret sienu.
pirmais virietis mana dzive ar kuru notiek sita te. un apkart ir diezgan daudz viriesu,kuri veletos ar mani sex, bet es nee, esmu uzticigi, bet cik ilgi. riebigi pasai,ka sadas domas nak prata.
varbut ja es pati nebutu tik seksuali aktiva, butu vieglak, bet ta nav.
ai...:(
Re: par manu viriteti
18.07.2007 10:17
vina sieviete

Nu tad njem un apmierini sevi pati... ja iespeejams...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 22?
Ziņa: