Zarnu attirisanas veidi!!!!!!

Aizsāka Samanta...000 

Samanta...000
Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 16:39
Mîîïie cilveki sakiet luudzu, vai zarnas var attiiiriit TIKAI ar KLIZMAS palidzibu????!!!??? vai arii ir kaaadi maigaki panemieni??!! nu ar to es domaju kkaa savadak to nevar izdariit???? gan jau var..tikai neesmu pietiekmami informeeta sajaa lietaa.. (kermeni tachu kkaa vajag attiiriiit no sarniem !!)
gaidiisu juusu ieteikumus un protams arii pieredziiti... ;)
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:13
He, jautaajums par kaadaam zarnaam ir runa. Ja par tievajaam tad ne ar kaadu klizmu taas attiiriit nevar. Un vairumaa gadijumu arii nevajag. Bet kas attiecas uz resno zarnu tad to var tiiriit ar klizmu. Un panjeemiens tas ir gluzhi maigs. Un katraa zinjaa maigaaks kaa ar caurejas zaalju paliidziibu kad tievo zarnu agresiivo saturu forseeti iedzen resnajaa zarnaa. Prieksh tievajaam zarnaam ir laba metode ar saalsuudeni.
samanta
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:15
nu tad pastaasti par to saalsuudeni siikaakkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bet es domaju vai nevar ar kkadu veseligu produktu vai uudeni kka????!!!???
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:19
samanta

Samekleeshu veelaak. Es no galvas neatceros to recepti. A tu saac ar resno zarnu. Un vispaar kaapeec noleemi ka tur vajag kaut ko tiiriit?
samanta
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:24
labi sameklee...bet apsoli man ka obligati!!! ;) :))
noleemu taapec, ka gribu beidzot savest sevi kartiibaa..juttuu ka vajag to... man vienmeer visi ir staastiijusi ka vini to dara bet es domaju kam to vajag..bet tgd man pavisam ir citas domas.. :D gribu to beidzot dariiit!!!!!! :))
redzzeesim kads maniiisies... varbuut mazaak pumpas arii buus pie vien..cerams..jo esmu dzirdeejusi ka tas aatiira arii sejas aadu.. :))
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:28
Un kâ ir ar tiem sauso suòubarîbu :)? Nu tâdas kliju vai kâdas tur spiriòas? Tâs esot tieði zarnu utt. tîrîðanai. Dienâ tur esot jâçd konkrçts daudzums un viss notiekoties. Pati nezinu neko par to, tik tagad atausa atmiòâ tâs spiriòas :D.
samanta
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:34
spirinas??????? jaa esmu kko par to dzirdeejusi..bet konkreeti kuraa partikas produktaa tie ira???? kas man buutu japerk?????vai arri rupjmaizeee jaeed?? :D
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:36
Tâs, par kurâm es runâju toreiz varçja nopirkt T-marketâ (toreiz vçl tâ sauca) pa kâdiem 40 ar kapeiku santîmiem. Tâda paciòa un pelçcîgas sîkas briketîtes. Tur uz paciòas rakstîta ieteicamâ dienas deva. Pati pagarðoju - çdams, bet citiem gan likâs kâ papîru çst ;). Nezinu par to tîrîðanas efektu, varbût kâds cits zin ko vairâk par tâm?
samanta
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:39
kakao- paldies ...vismaz druscinj kko uzzinaju ;)
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
07.12.2006 17:41
Klizma pret pumpâm lieliski palîdz!
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
08.12.2006 11:56
kakao, ðíiet, runâ par kliju radziòiem? Viòi ir gan ar íimençm, gan âbolu garðu. Kâ jau klijas, tie attîra zarnu traktu, mana kaimiòiene vçl bonusâ nometa svaru grauþot ðos radziòus. Aptiekâs daþâs arî redzçti.
Autorei iesaku palasît Genâdija Malahova "Organisma attîrîðana un pareiza çðana" - tur ïoti smalki aprakstîts kâ un kas jâtîra. Grâmatnîcâs var nopirkt, pabieza grâmata.
Personîgi gan esmu ïoti skeptiska pret paðreizçjo "attîrîðanas" bumu.
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
08.12.2006 15:52
samanta

Tievo zarnu attiiriishana balstaas uz saals uudens dzershanu. Peec buutiibas taa ir taa pati Malahova rekomendaacija. Sagatavo 3 litrus novaariitu un atdzeseetu uudeni ar teejkaroti saals uz litru. Dzert saak no riita tukshaa duushaa pa vienai glaazei un uz priekshu. Vismaz 2 litrus vajag. Kameer tas viss pa otru galu saak teceet laukaa. Labi ir pirms tam iztiiriit resno zarnu.
zizii
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
11.12.2006 11:48
oo, paldies ku!
bet veel zinu, ka aptiekaas noperkamas tadas maisijuma bundzas pa 7, 8 Ls apmeram, rakstits virsuu-zarnu attiiriitaajs, esmu gribejusi to pirkt, bet kad tad to var izmeeginaat- tikai pa brivdienaam, kad visu laiku uz tualeti jaaskrien..
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
11.12.2006 12:30
zizii

Meeghini bet es to neizmantotu un citiem neiesaku. Es dodu priekshroku elementaaraam un saprotamaam lietaam par kuraam ir skaidrs kaa taas darbojaas.
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
11.12.2006 14:25
Domâju, ka jâiet pie ku! Man jau sen tâda doma..
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
11.12.2006 17:30
Hmm? Nopirkshu shodien kladiiti pierakstam... :)
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 19:21
VAi kâds ir lietojis aptiekâ nopçrkamâs maisîjumu bundþas?
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 19:29
Par to maisijumu bijushas atsauksmes sheit forumaa bet cik atceros tad nekas labs par vinjiem teikts nebija. Pats neesmu meeghinaajis un nedomaaju ka to kaadreiz dariishu. Man patiik lietas kur var saprast kaa tas darbojas. Un tas ir viegls un atbilstoshs uzturs + klizma resnajai zarnai. Nu jaa iipashi kaadam gribas taas tievaas zarnas mazgaat tad ar saalsuudeni peec Malahova metodes.
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 20:55
pirms dazjiem gadiem 1u bundzju izriju, t.i. sajauktu ar uudeni izdzeeru. efekts - nu nezinu.... tik vieglaak pakakaat bija!:)
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 21:51
Nav skaidrs no kâ un kâpçc tâs zarnas vajadzçtu attîrît..:DDD
ja nu vienîgi aizcietçjums vai pirms operâcijas, citâdi - kârtçjais latvieðu aptrakðanas murgs ar kaut kâdu mistisku attîrîðanos no nevienam nezinâmiem "sâròiem"
Peka
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 21:56
Drogas ir noperkama teja. krieviski saucas "Litucaja lasticka" uz pacinas uzimeta kiniesu meitene. So teju dzera mans draugs un stastijas par neticamo efektu. Es neticeju. Nacas izmeginat kad biju paredusies iedzeru divas kruzes tad visu dienu no poda nevareju nolist un vel ta bij dardiena- sausmas. Bet kad ir brivlaiks es to palietoju.

Bet labak nebutu patirit organismu pabatoties kadas divas dieninas un padzert daudz udens, var ar zarnu traktas tiritaju, kas noperkams aptiekas ar nekadas vainas. Sat tad varieju.

Rit pati uzsaku organisma atirisanu...Bus smagi jo patik ieest visadus gardumus...:)
Intucis
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 21:58
dzirdeju ka jaizdzer 1 litre biesu sulus, ta stastija pa teluku, bet tad uz darbu neiesaka iet....
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
04.01.2007 21:59
Peka, nu aber izstâsti man , kâpçc tad ir no tiem gardumiem jâatîrâs? tu kâdas indes çdi vai svçtkos?
taapat vien
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
05.01.2007 00:16
ir aptiekaas tabletiites- senade- tiiri neko, maksaa leeti, dabiigas izcelsmes sastaavs.
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
05.01.2007 09:52
Par tiem pulverîðiem aptiekâs zarnu attîrîðanai dzirdçju, ka ârsti iesaka tikai pirms operâcijas, lai attîrîtu zarnas, pati esmu meìinâjusi, pirms to uzzinâju, nekâda îpaði efekta nebija, tikai vçders visu laiku burbinâja, varbût pa maz izdzçru... :)

Par bieðu sulu saka, ka ja to dzer tîru, tâ var bût indîga, tâpçc tâ ir jâatðíaida ar ûdeni, vai ar kâdu citu sulu, burkânu vai âbolu, piem. Neko neesmu dzirdçjusi par zarnu attîrîðanu ar bieðu sulu, tâpçc neko nevaru pateikt, tik par paðu sulu dzirdçju...

Ar klizmâm arî jâbût uzmanîgai, jo ja zarnâ paliks ûdens, tad var rasties iekaisums un tas bûs vçl sliktâk, tâpçc tas ir jâizdara pareizi. Internetâ var sameklçt literatûru par tâm klizmâm, tâs ir n-tâs, ne tik ûdens vien, gan medus, gan bieðu, gan kafijas utt. un katrai ir sava nozîme...
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
05.01.2007 09:56
AK, KUNGS! KAFIJAS KLIZMAS!!! NU TAÈU NÂCIET BEIDZOT PIE PRÂTA UN IZBEIDZIET RADÎT ZARNU SASLIMÐANAS, DISBAKTERIOZES UN TAMLÎDZÎGAS LIETAS! DABA ORGANISMU IR IEKÂRTOJUSI TÂ , KA NO ZARNU TRAKTA VISS IZVADÂS UZ LEJU UN AUGÐUPEJOÐÂ REÞÎMÂ NEKAS NAV JÂVADA IEKÐÂ - IZÒÇMUMI - ZARNU TRAKTA SAGATAVOÐANA PIRMS OPERÂCIJÂM VAI IZMEKLÇJUMIEM./ KLIEDZ PAR STULBUMU, TRAKUMU UN PILNMÇNESS MURGIEM, KAS PÂRÒÇMUSI LATVIJU/
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
05.01.2007 10:15
Es tikai nosaucu to, kas ir rakstîts literatûrâs, ja jau Jûs uztvçrat to ka uzvâra kafiju un ievada iekðâ, loìiski kâ tâ nav, tas ka tâdai klizmai ir tâds nosaukums vçl nenozîmç, ka tas ir domâts tieðâ nozîmç!

Bet ar to,ka ar paðattîrîðanos nevajag nodarboties,ja nezin kâ îsti to darît, piekrîtu.

Es tik nesaprotu,kâpçc cilvçki tik rupji palikuði,saits ir domâts,lai padalîtos ar savu pieredzi, lai kaut ko ieteiktu un palîdzçtu, nevis lai apdirstu viens otru un mçìinât parâdît ka otrs ir stulbâks par Tevi un cik lâmu vârdu Tu zini,biíitiò jâfiltrç laikam, ko runâ, nç?
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
05.01.2007 10:35
Sister

Vispaar uudens palikshana zarnaas nekaadu iekaisumu neizraisa. Uudens vienkaarshi uzsuucas un izchuraajas. Vieniigi jaanjem veeraa ka cilvjiem ar augstu asinsspiedienu tas nav labi. Taadiem gadijumiem ir taadas hipertoniskaas klizmas. Bet labi iztaisiit klizmu jebkuraa gadijumaa ir zinaama maaksla :)


haizivs

Nomierinies. Klizma ir ljoti sena un laika gaitaa paarbaudiita proceduura. Konkreeti par kafijas klizmaam nepateikshu jo neesmu taas meeghinaajis bet netaa taas daudz piemineetas kaa tonizeejoshas klizmas. Baidiities no disbakteriozes nav pamata jo ar klizmas paliidziibu taas bakteerijas dabuut laukaa nav iespeejams. Bakteerijas daudz vairaak ir apdraudeetas no antibiotiku un konservantu puses. Arii no ievadiishanas augshupejoshaa virzienaa nav jaabaidaas jo pirmkaart tas notiek iislaiciigi, otrkaart taa mikroflora visaa resnaas zarnas garumaa ir viena veida un nekas tur nesajaucas.
plants no cita PC
Re: Zarnu attirisanas veidi!!!!!!
05.01.2007 10:44
Ir ir iemesls baidîties no disbakteriozes. Katram tâ flora un fauna ar savu pacietîbas mçru. Pazîstu cilvçku, kam sarunas ar organismu augðupejoðâ virzienâ, beidzâs ar ïoti nopietnâm sekâm. Teikt, ka kaut ko nemâcçja, nav pamata - mediíis. Dzinulis gan nebija organisma attîrîðana.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 9?
Ziņa: