Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi

Aizsāka Aleksandra. 

Aleksandra.
Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
23.10.2006 12:14
Sveiki!esmu satraukusies.vizitite ir rita pie arsta-ginekologa.sorit no rita smerejos ar kremu,smereju ari krutis,saspiezot stiprak,saka tecet skidrums balts.sodien menesreizu pedeja diena,taka grutnieciba laikam nevaretu but?
2 nedelas atpakal bija problemas ar kungi un 12 pirkstu zarnu-jau otro nedelu dzeru omeprazolu un cerukalu.taisija ari rentgenu so nedelu laika.taka esmu loti satraukta.nebus ta tacu arpusdzemdes grutnieciba?sliktas dusas nav,,sapes vedera pargajusas,bet izdalijumi no kruts????
palidziet ar padomu un pieredzi!!lidz ritdienai tads stress!!
to vcar izsaukt omeprozols??
Nesatraucies. Visticamak kads hormonu disbalanss. jasatraucas, ja izdalijumi ir "netîri", zaïgani vai pelçki. Daktere izrakstis kadus vitaminus un iespçjams nosutis uz ultrasonografiju vai panems analizes no kruts. Vismaz man ta bija. Pargaja pasi no sevis.
nekas traks, ja palasitu Cerukala anotaciju, tad redzetu, ka shis medikaments izraisa galaktoreju - prolaktina limena celshanos, kas veicina piena rashanos krutis. Kad partrauksi lietot cerukalu, tad paries. Neker krenki.
Aleksandra.
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
23.10.2006 12:47
Paldies,meitenes,par mierinajumu un padomu!man ir 27 gadi.grutnieciba nav bijusi.bet tiek planota un galigi negribetos tadu iesakumu grutniecibas pirmaja laika-zales,rentegs.bet rita pie ginekologa aizskriesu gan!krutis sabiezejumus nesataustu!un nesap ari.un beidzas sodien menesreizes.tad tas varetu but no omeprozola un cerukala?
jums pasam ta ari ir bijis?
Aleksandra
Man pashai ir paaugstinats prolaktina limenis, tapec zinu, ka kunga medikamenti, ari dazhas nervu zales, sho limeni paaugstina. Ja ir paaugstinats prolaktins, tad ir pagrutak tikt pie bernina. Mozh dzer tikai omeprazolu? Jo cerukalam pat anotacija ir rakstits par to galaktoreju - izdalijumiem no krutim...Esmu parliecinata, ka tev tas no ta cerukala.
Aleksandra.
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
23.10.2006 12:59
rita tad busu pie arsta..tad pastastisu ko teica dakteris.sodie nedzewru to cerukalu.bet tads satraukums!!!vai vai!zin ka..
BUS JAU LAB, TAS nav nekas mirstams un nekas briesmigs. Salabosi savu kungi un viss bus labi!! Gaidu zinas par tavu viziti pie arsta!!! :)
Aleksandra.
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
23.10.2006 13:14
paldies par uzmudrinajumu!ari loti loti ceru ka nekas traks nav..
Vai tas ir normali, ka 3 gadus pec dzemdibam, saspiezot kruts galus, izdalas nelieli pilini pienam lidzigi izdalijumi. Ar kruti nebaroju bernu jau 2,5 gadus. Pie ginekaloga bikju julija. Krutis ari parbaudija, bet tad siem izdalijumiem nepieversu uzmanibu. Ta ka nezinu vai ari tad tie bija.
Es bçrnu baroju pirms 8 gadiem, bet no krûtîm, ja tâs pamasç, ik pa laikam izdalâs pienveidîgi izdalîjumi,it îpaði pirms m-reizçm. Nesaskatu tur nekâdu problçmu, ja dakters saka, ka viss ir ok!
Shnjukurinjsh
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
11.01.2007 19:50
man ar taa bij, man gin teica, ka hormonaalais disbalanss esot.
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
11.01.2007 21:15
îstenîbâ nav jâbût no krûtîm nekâdiem izdalîjumiem . Taèu ir vesels lçrums medikamentu ,kas izsauc prolaktîna lîmeòa paaugstinâðanos. Jâteic gan, ka pârtraucot ðo medik. lietoðanu normalizçjas arî prolaktîna lîmenis. Cita lieta, ja bçrnam 8 gadi, medikamenti netiek lietoti, bet ir izdalîjumi - jâtaisa asins analîze uz prolaktînu, jo tik nevainîgs ðis hormons nemaz nav. Lai arî normâli tas ir nepiecieðams augstâ lîmenî grûtniecîbas otrajâ pusç un bçrna baroðanas laikâ, tomçr nebarojot bçrniòu tam jâbût normâlam. Ieteiktu gan apmaklçt endokrinologu, ja jau ginekologs vieglprâtîgi to sauc par disbalansu...:)
Paldies, haizivs! Tagad man kreòíis klât! Jâstaigâ pie dakterîðiem un jâveseïojas, tieðâm ticçju savai dakterei, ka tas nav nekas, bet izrâdâs...
Aleksandra.
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
12.01.2007 13:47
Sveikini!pastastisu ka man tas beidzas..biju pie arsta taisija dazadas analiizes..uzradija lielu alergenu((vai ka tur vinus sauc)daudzumu.loti lielu.mans arsts bija parsteigts es biju pirmaa tada paciente vinam.novberoja mani..dzeru vitamiinus..zales..taisija analizes vel..izradijas ka tas man no cerukala un omeprozola(anotacija ari rakstits ka medz ta buut..ka piens krutis paradas)pasgaja.tagad neka nav.ceru ka nebus.nekada gadijuma nevajag pasam spaidit to skidrumu..un pie arsta jaiet obligaati..katram sava iemesls
Aleksandra.
Re: Krutis-balti,pievneidigi izdalijumi
12.01.2007 13:49
aha..paldies!!!redz izradijas parezi..jo ka partraucu dzert cerukalu..vis izzida!!bet pie arsta jaiet jebkuraa gadijuma
no kaa vel kruutiis var rasties piens?stressa?pardziivojumiem?
sekss bija pagaajussajaa menesii ,mr bija menessa saakuma nesen pamaniju ka ir izdalijumi no kruutiim,un arii no maksts,staavoklii neesmu,uztaisiiju divus testus abi negatiivi,stresoju par daudzaam lietaam,jauna vide valsts.IIsti nesaprotu kas ar mani notiek:(
juta Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vai tas ir normali, ka 3 gadus pec dzemdibam,
> saspiezot kruts galus, izdalas nelieli pilini
> pienam lidzigi izdalijumi. Ar kruti nebaroju bernu
> jau 2,5 gadus. Pie ginekaloga bikju julija.
> Krutis ari parbaudija, bet tad siem izdalijumiem
> nepieversu uzmanibu. Ta ka nezinu vai ari tad tie
> bija.
man lieta tada man apmeram pirms 3gadiem piedzima berns nemts ara ar keizeru un bernu nebaroju jau 2gadi bet pa krutim nak piens
Lavakar, esmu ļoti satraukusies, man no krūtīm tek sķidrums,takā piens. Bet menešreizes ir katru reizi, citu reizi ir stiprakas, un normalas.... Gribētu uzināt kas man ir pa vainu, varbut es te uzinašu, jo pirmdien man tikai ir pie ginekaloga.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 23?
Ziņa: