Koraïïu klubs

Aizsāka ana 

Koraïïu klubs
09.10.2006 10:44
Luudzu pastaastiet zinaataaji par to koraïû klubu , kaa tas darbojas? Un vai tur ir kads arsts specialists, kas nosaka kas jaapeerk konkreetajai slimiibai?
Un vai kaads izaarsteejis cistiitu ar koraaïïu kluba produktiem? Paldies.
Re: Koraïïu klubs
09.10.2006 10:53
Nu cik zinaams tad profesionaalu aarstu tur nav un vispaar shaadiem produktiem kas nav zaales taa noteikshana ir ljoti vienkaarsha. Un tas ir pirceeja maksaatspeeja.
Kas attiecaas uz iespeeju izaarsteet kaut ko tad tas ir ljoti striidiigs jautaajums jo peec definiicijas taas nav zaales un taatad neko neaarstee tachu neshaubos par to ka UB stiprina veseliibu un veicina izaarsteeshanos no slimiibaam, it iipashi hroniskaam.
vinis
Re: Koraïïu klubs
09.10.2006 11:51
Atïauðos gan nedaudz iebilst - Koraïïu klubâ ir ïoti daudz profesionâlu mediíu ( sâkot no medmâsâm un beidzot ar daþâdu veidu ârstiem.), kas savâs privâtpraksçs strâdâ izmantojot medikamentus pçc vajadzîbas un papildus iesakot arî dabas produktus veselîbas uzlaboðanai un stiprinâðanai.
Ir profesionâlu mediíu sastâdîtas veselîbas uzlaboðanas programmas pie daþâdâm saslimðanâm.
Ir arî daþâdas diagnostikas, kuras arî veic pamatâ mediíi - Folla diagnostika, asinspiles diagnostika, Oberons, Imago.
Piekrîtu ku! - jâ tie nav medikamenti un tie neârstç; tie palîdz uzlabot veselîbu - dod organismam spçku paðam cînîties ar slimîbu; pabaro, padzirda, attîra.
Ja par atsauksmçm - tad Koraïïu klubâ ir nopçrkamas grâmatas ar cilvçku atsauksmçm par daþâdiem produktiem, arî internetâ var palasît cilvçku apkopotâs atsauksmes par ðo produktu iedarbîbu uz veselîbas problçmâm. Neesmu tik smalki iedziïinâjusies un tieði par cistîtu nezinu pateikt ir atsauksmes vai nav.
Re: Koraïïu klubs
09.10.2006 12:02
Paldies par info.vini. Gribeetos redzeet ar savaam aciim tos piedaavaajumus. Vai tu Vini nepateiktu luudzu to koralllju kluba interneta adresi?
Re: Koraïïu klubs
09.10.2006 13:38
tâ asinspiles diagnostika bûtu tâ asins tumðâ lauka mikroskopija?
ja jâ - tad ðî metode ir pilnîgs fufelis (to es kâ izbijis ðûnu audzçtâjs varu pateikt).
Re: Koraïïu klubs
09.10.2006 16:18
Koraïïu klubs ir starptautiska kompânija un atsauksmes pamatâ krieviski un angliski, bet drîz jau bûs sakrâjies daudz arî latvieðu valodâ.

www.coralc.lv ( username - coralc ; password - 24#vineta )
Latviskâ lapa 'pastâv tikai vienu mçnesi un atsauksmes vçl nav daudz, bet ðeit ir daþâdas veselîbas uzlaboðanas programmas un cita noderîga informâcija, tiem kurus interesç savas veselîbas sakârtoðana dabîgâ ceïâ.

krieviski :

www.coral-club.com

www.fedorenko.od.ua


www.medeor.ru/rezultatPrimenenia2.htm - ïoti garð atsauksmju saraksts

www.coral-club.sevdoska.net/rezultat.php


angliski
www.royalbodycare.com Koraïïu klubs piedâvâ pamatâ Royal Body Care dabas produktus.

www.royal-health.com

un vçl daudz citu lapu internetâ.
opcija
Re: Koraïïu klubs
09.10.2006 17:24
Man liekas ka tas ir tas pats kas FitLine un Vision, kas tirgo kofeîna tabletes un mobilo telefonu kaitiigo staru noneemeejus kâ sûrâko medicînu un kâð tik no naiviem auniem lielu naudu... ;)
gugucis
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 09:26
Atïauðos bilst kâdu vârdu corraïu kluba aizstâvîbai-tâ tieðâm ir zinâtniski apstiprinâta veselîbas uzlaboðanas programma,kurâ strâdâ cilvçki ar MEDICÎNISKO izglîtîbu,atðíirîbâ no vision u.c.es kâ slinka un dokus neieredzoða bûtne vairâkas reizes mçìinâju,lai man sastâda kâdu homeop programmu,tomçr visi cilvçki no ðîs organizâcijas teica-sorry,vispirms pie daktera uz vispârçju ves pârbaudi un tikai tad kaut ko var dzert!VISU CIEÒU!
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 10:58
ðito produkciju tak slimi cilvçki laikam var arî nepavilkt - tâpçc sûta uz pârbaudçm :D
Bez tam - ja tur strâdâ cilvçki ar medicînisko izglîtîbu - kas ta - viòi tik dumi ka nevar vispârçjo veselîbas pârbaudi izveikt???
gugucis
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 15:31
to noela


redzi,medicîniskâs izglîtîbas mçdz bût daþâdas-ir vidçjâ,ir augstâkâ u.tt.lai veiktu sareþìîto visp ves stâvokïa pârbaudi,ir jâbût sertificçtam ârstam
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 15:52
gugucis

Tad jau sanaak ka tajaa koralju klubaa nesertificeeti medikji straadaa. Nutriciologi piemeeram. Es arii esmu nesertificeets medikjis - enemalogs.
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 15:56
tieði tâ - tâtad ârsti ðajâ klubâ nestrâdâ. medmâsas utt lielâkai ticamîbai piesaistîtas?
un vçl - ja jau tâs programmas ir zinâtniski apstiprinâtas, vai nebûtu tik laipna, nenorâdîtu publikâcijas zinâtniskajos þurnâlos par ðâdâm programmâm?
Un vçl :) guguci - a kâ tad visuredzoðâ, visuzinoðâ un visudiagnosticçjoðâ Folla diagnostika, kuru Koraïïi òçmuði savâ paspârnç? ar to nevar izveikt veselîbas stâvokïa pârbaudi? a ko tad ar to var noteikt?
anja
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 16:48
Nu, man jau nu liekas, ka akurât ar tâdâm metodçm kâ Folla diagnostika arî tiek veiktas tâs vispârçjâs pârbaudes. Ja gugucis tieðâm ir sûtîts uz pârbaudi tradicionâlâ izpratnç, tad tas ir ârkârtçjs gadîjums, nevis parastâ Koraïïu kluba prakse.
Tas mani arî visvairâk ðokçja manâ pieredzç ar Koraïïu klubu. Tâtad, vispirms tika veikta "pârbaude" ar kruto diagnostikas metodi (nezinu, kâ sauca mançjo, nebija Folla, bet cita, laikam ats Oberons), kas uzrâdîja daþâdas visai nopietnas slimîbas, piem. hronisku pankreatîtu. Diagnostiku tieðâm veica bijusî ârste, tâtad cilvçks ar ârsta diplomu, taèu ðî ârste aci nepamirkðíinot, bez kâdiem komentâriem izsniedza lapeles ar Koraïïu produktu programmâm un aizsûtîja tâlâku sarunu ar Koraïïu kluba "nutricioloìçm", kas gvelza tâdas muïíîbas, ko vispâr atkârtot negribas. No uzskaitîtajâm "diagnozçm" viòas nejçdza pilnîgi neko.
Un tas nu man nelîmçjas, kâ izglîtots ârsts drîkst aizsûtît cilvçku ar aizdomâm uz nopietnâm slimîbâm pie sazombçta pârtikas piedevu izplatîtâja, nenosûtot uz pamatîgâkâm pârbaudçm, lai noskaidrotu, kas tieði un cik lielâ mçrâ îsti kait? Man pat bija doma iesûdzçt to "ârsti" tiesâ, bet kaut kâ nebija enerìijas ar to òemties. Îpaði tâpçc, ka normâlâ pârbaudç man neatklâjâs gandrîz neviena no uzrâdîtajâm kaitçm.
Vispâr, tas ir tâds sviests, ka man burtiski iekðâ viss sagrieþas, kad sâku par to visu domât:(((
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 22:14
Nu i fani, nefiga nejeedz atshkjiriibu starp UB un homeopaatiju...
Re: Koraïïu klubs
10.10.2006 23:31
Ielieku savu postu, ko rakstiiju meenesi atpakalj. Nav ko piebilst. :)
Viss atkarigs no daktera un no ta, ko Jus sagaidat no diagnostikas. Es pati esmu tada daktere, kas pienem uz oberona, tacu man nebija vel neapmierinatu pacientu. Un nevis tapec, ka es visiem visas vainas atklaju un visus izarsteju (ta nav, protams), bet tapec, ka es pasa sakuma godigi pasaku, ko var gaidit no si aparata, ko ne. Tatad:
Ja Jums pasaka, ka ta ir pilna diagnostika, un atklas visu (un visu pie tam izarstes)- ejiet prom. Diemzel, tiesi tadi solijumi uzdzena tadu negativu no arstu un pacientu puses. Vel pie tam biezi uz oberona pienem nevis arsti, bet firmu distribjutori, kas izplata savas firmas zales. Pieprasiet arsta diplomus!
Oberons (tapat ka Foll diagnostika) atklaj t.s. vajas vietas organisma. Tas nevar paradit ne asins ainu, ne veza diagnozi, ne zultsakmenu izmerus un skaitu! TIKAI vajas vietas un riskus! Tacu ar to ir lieliska iespeja zinat, kur un pie kura specialista japarbaudas vel, kadas analizes jauztaisa. Tas ir- ka pirmais posms- loti laba lieta.
Vel kas ir svarigi- ipasi hronisku vainu gadijumos- tas nosaka, ka trukst organismam un dod preparatu sarakstu, kas individuali palidz sabalanset organismu (tur ieksa ieprogrameti daudzu firmu dabigie preparati, ka ari zalites).
Tas ari individuali nosaka partikas produktus, ko var un nevar lietot.
Vel viens nepatikams moments. Si diagnostika visbiezak notiek noteiktas firmas, kas izplata biol. akt. piedevas, telpas. Pats arsts visbiezak nav materiali ieinteresets (ja vins pats neizplata), tacu apkart ir spiediens no distribjutoru puses- tipa mes tev atvedam pacientus, dodam darbu, tatad izraksti tiesi musu zales. Runajiet atklati ar arstu- ko varat nopirkt ko ne. Tomer arstam galvenais ir, lai Jums kluva labak, nevis Jus paskatitos uz zalu sarakstu un aizietu neapmierinats! Nemiet arstu koordinates, darbojaties kopa!
Par preparatiem. Ka likums, izraksta biol. akt. piedevas. Tas ir viss, kas nav zales. Tas ir ari zalju tejas, vitamini, eteriskas ellas.. Ja darbojas ar tiem cilveks, kas labi zina so vielu iedarbibu, izdarit var loti daudz. Latvija paslaik ir loti daudz tadu firmu, un daudzam ir labi preparati. Daudzus preparatus var aizvietot ar citiem (ar to pasu vielu ieksa), dazus nevar- ekskluzivi. To visu var izrunat ar arstu. Piekritu, ne ar katru. Tacu meklejiet savu arstu. Diemzel, medicina tagad tada stavokli, ka ir daudz aizvainojumu gan no pacientu gan no arstu puses.
Labs arsts nekad neteiks Jums atteikties no kimiskam zalem un uzreiz pariet uz naturalam. Daziem cilvekiem tiesam ar kimiju nesanak atrisinat problemas. Daziem jasavieno kopa gan tradicionalo gan netradicionalo arstesanu (tas ir vienkarsi mulkigi, ka sis abas medicinas nevar neka saligt un savienoties!). Tad naturalas zales dod iespeju vai nu samazinat zalu devas vai ari blaknes no tam.
Isuma ta. Meklejiet savu arstu, prasiet atsauksmes. Un ziniet tikai, ka galvenais- Jums jagrib arsteties, ta ir Jusu veseliba un Jusu dzive. Tapec Jusu izvele.
Uz veselibu!
Re: Koraïïu klubs
11.10.2006 08:19
Un ko teiksi par tumshaa lauka mikroskopiju?
Re: Koraïïu klubs
11.10.2006 12:35
Godiigi- neesmu to redzeejusi, tikai daudz dzirdeeju. Atsauksmes bija tikai no distribjutoriem, no pacientiem neko nezinu, taapeec neko nevaru pateikt. Gribu pati aiziet uz taadu paskatiities. Tikai domaaju, ka arii te viss atkariigs no aarsta. Pieredzeejis aarsts jau peec cilveeka izskata un anamneezes var daudz ko pateikt.
Re: Koraïïu klubs
11.10.2006 12:39
nu skaidrs. pie reizes, kad iesi skatîties, pârbaudi vai jamie pietiekami rûpîgi notîra priekðmetstiklu un vai vispâr tîrîba tiek ievçrota - tumðâ lauka mikroskopijâ stikliem jâbût ideâli tîriem, citâdi tur var redzçt visâdus moðíus ieskaitot multibrçdijas.
Re: Koraïïu klubs
11.10.2006 18:54
Shiisnedeeljas vienaa zhurnaalaa atkal koraljlji kaadam soliijushi veezi aarsteet ar homeopaatiskiem preparaatiem. No kura laika UB ir homeopaatija?
Re: Koraïïu klubs
11.10.2006 19:09
Eh, buutu taas zhurnaalistes testeejushas vien savu ietilpiibu dazhaada izmeera zekjbixees un traipu tiiraamos. Tas vinjaam tur labaak sanaaca...

taa jau kuraa reize presee -- cilveex terminaali slims, mirst, un tad saakas -- kaapeec aarsti uzreiz nesuutiija tur, kur var paliidzeet...
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 13:52
Diemzhel nekur nevar izvairīties no nekompetentiem cilvēkiem. Protams, uztura bagatinataji nav homeopatija, bet gan FITOTERAPIJA (vismaz, lielaka dalja), kas ir pilnigi cits neka homeopatija, ari citadi darbojas.
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:06
Es dzeru koraïïu ûdeni jau 3 gadu. Kâdreiz bija migrçnas, vielmaiòas traucçjumi. Tagad no tâ visa ne vçsts. Ârsti ðeit ir profesionâli. Un ja atnâk cilvçki, kas agrâk citiem "profesionâlajiem" ârsiem makðâjuði LS-100 par vizîti un slimo tâlâk, tad Koraïïu klubâ dârgâkâ ârsta vizîte man izmaksâja ap 25.Tika atrisinâta veselîbas problçma man, ìimenei, draugu saimei un tas jau runâ pats pa sevi. Cilvçki, kas zin ko grib un kuriem veselîba ir biznesa un naudas jautâjums neíçpâsies ar kaut kâdiem UB, vai firmâm, kas nepalîdz.Visu cieòu cilvçkiem, kas strâdâ Koraïïu klubâ, bet galvenais ir PRODUKTS un REZULTÂTS visâs lietâs, arî veselîbâ. Un arî liela pateicîba tiem, kuri izveidoja mâjas lapu: www.coralc.lv! Kâdreiz pie ârsta atstâju milzîgu naudu, bet veselîbas nav Tagad atstâju zinâmu naudas summu (minimums Ls-10 vitamîniem, mikroelementiem, profilaksei vîrusu periodos), bet ir veselîba, laba paðsajûta, skaidra doma, vieglâk strâdât. Nav osteohondrozes u.t.t. PALDIES Koraïïu klubam, viòu produkcijai!
Ïoti saprotu visus, kam bijusi kâdreiz negatîva pieredze ar citiem UB, jo man paðai reiz bija. Kas bijis, lai paliek. Tamdçï bija vajadzîgs laiks un izpçtes process, lîdz izdarîju izvçli par labu koºaïïu ûdenim "Alka Mine". Un esmu apmierinâta ar savu izvçli!!! Lai jums veicas!Ar cieòu,
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:09
daudz zini cilveekus, kuri par aarsta viziiti maksaa simts latus?
Koraljljuudens 4 cilveeku gjimenei- Ls 84 meenesii
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:11
... nav osteohondrozes ... ja pirms tam bija, tad tur arii seezh. Jamaa nekur nepazuud.
Optimiste
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:15
íîmiskâs zâles man izraisa vemðanu un viòâm lielâkajai daïai ir blakusparâdîbas. Vçl esmu piedalîjusies ârstu runâs, kur pasaules slaveni cilvçki skaidro nopietnas lietas. Lielâkâ daïa saka, ka íîmiskâs zâles noòem simptomus, bet neârstç. Manâ gadîjumâ tâ arî bija. Ir gadîjumi, kur bez íîmiskajâm neiztikt, kas vajag, vajag. Bet, ja man ir iespçja izvçlçties, es izvçlos dabîgo un rezultatîvu.
Un nevajag te citus aprunât, nosodît. Vçl nezinat,kad paðiem sanâktu uz ðî zara sçdçt, kuru tagad daþi cenðas "zâìçt".
Veselâ miesâ - vesels gars...
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:16
vai veselam garam vesela miesa...
Optimiste
,,,
12.10.2006 15:18
Ir atðíirîba starp vienam cilvçkam Ls-100- viena vizîte, jeb vienam cilvçkam vizîte Ls8-25. Es izvçlçjos dârgâko, bet citiem ir iespçja izvçlçties pçc viòu ieskatiem. Padzer B vitamînu un vieglâk bûs saskaitît!
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:20
Jautaaju veelreiz- zini daudzus, kas par aarsta viziiti maksaa Ls100?
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:23
Optimiste, mees vnk sarunaajamies... un Tu raxti faktus, kas nav patiesiiba. Osteohondroze nevar pazust, viziites arii Ls 100 nemaxaa, a par zaalju paarsvaraa simptomaatisko darbiibu sen zina visa mediciiniskaa pasaule.

P.S. Diabeetikjim nedosim insuliinu, strutainam procesam nedosim antibiotikas, sadragaatu kaulu kopaa neskruuveesim, peec operaacijas pretsaapju zaales nedosim, lai pamokaas, audzeeju nenjemsim laukaa ar nazi, peec tam kjiimiju nedosim taa, ka cilveekam noiet mati un vinjsh visu laiku vemj, bet vinjsh izdziivos...

Liesi shite koraljuudeni?



Edited 1 time(s). Last edit at 12.10.2006 15:31 by Runcene.
gugucis
Re: Koraïïu klubs
12.10.2006 15:34
eh,mîlîði,galvenâ problçma ir tâ, ka nevaram pierast- medicîniskâ aprûpe mûsu valstî vairs nav bezmaksas un labas lietas arî nav par velti!!!viss maksâ tik,cik tas ir vçrts.diemþçl bieþi vien arî attieksme pret cilvçku tiek izvçrtçta pçc maciòa satura...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 9?
Ziņa: