Caureja...cik var...kas var but??

Aizsāka Jole 

Caureja...cik var...kas var but??
19.08.2006 09:01
Sveicinati si foruma lasitaji.

Man ir liela problema. Caureja...jau tris nedeljas. Tada sajuta, ka sajuksu prata. Pie arsta esmu griezusies - jau riju kobru, nodevu fecu analizes un uzsejumu. Kobra neparadija, ka tas butu kunga vai 12zarnas iemesls. Fecu analize paradija pie neitralajiem taukiem ++++, apsleptas asinis ++...Japiebilst, ka kops dzemdibam (5 men atpakal) man ir hemaroidi (grutniecipas laika loti mocijos ar cietu vedera izeju), kurus vel neesmu aparstejusi un ar so problemu, si lieta vel ir pastiprinajusies. Sobrid prognozes ir tadas, vai nu uzsejums paradis kadas bakterijas, vai ari tas varetu but culainais kolits (pec nedeljas bus kobra apaksdala)...........palasijos jusu formusu un vel uzzinaju par tadu briesmoni ka KZS....

Nezinu, ko isti no jums gribu dzirdet...kaut ko...ka Jums ir gajis, ko viss varetu nozimet...vai no tas caurejas tiksu vala....SOS...


Sakas viss ta...julija sakuma man bija sausmigas spazmas kungi - sapeja nakti, diena...vilnveidigi...ta ka pat mugurkauls sapeja...dzeru nospu..tad almagelu un viss pec kadas 1,5 nedeljas pargaja...(protams nezinu vai to var saistit ar so problemu)...pec pusotras nedeljas radiniekiem bija tas vedera viruss - vemsana, caureja, t (ka kuram tie simptomi paradijas), pec tris dienam man piemetas caureja...vienu dienu...iedzeru smektu - viss itka apstajas. Tad pagaja 2 dienas un sakas - no rita ka piecelos , ta sezu uz poda, kamer viss neiztiras. Pec laicina saka jau pa dienu vederu griezt un vajag uz poda pasedet biezak - citreiz ar kadiem rezultatiem, citreiz bez jebkadiem ....

Japiebilst, ka no sakuma ta caureja bija kosi dzeltena krasa, putrveidiga...tagad ta dzeltena krasa ir saglabajusies, tikai konsistence palikusi skidraka...esmu zaudejusi 6kg - tik daudz laikam tapec, ka mazo baroju ar kruti un ne tikai caureja mani noed, bet ari mana mila pecina.

Padalieties...pasakiet kaut ko...zinu, ka kamer nebus analizu rezultati, neko 100% nevar apgalvot, bet tomer...

Piemeram, vai 3 nedeljas mani var sedet kada bakterija/zaraza un tas nepielip manai gimenei - jo "caura eja" ir tikai man...........

Ka ir gajis tiem kam ir bijis culainais kolits?? Zinu, ka tas nav izarstejams - tikai aparstejams pasakums. Vai tikat no tas caurejas nost????????????????

Un ka ir ar to KZS?? vai vins tapat viena diena var rasties??

Esmu IZMISUSI ...........
Re: Caureja...cik var...kas var but??
19.08.2006 10:21
KZS nevar rasties vienaa dienaa bet tomeer tas var notikt gana aatri. KZS ir sindroms un par iemeslu vinjam var buut dazhaadas slimiibas.
Par chuulaino koliitu neko nepateikshu.
Bet bakteerija var 3 nedeeljas seedeet mieriigi. Un vispaar izskataas ka tev ir variants bakteerija + viiruss. Vai Sulfasalaziinu esi dzeerusi? Vai bioLAKTO lieto?
Re: Caureja...cik var...kas var but??
19.08.2006 10:34
ne - tas zales un bio lakto neesmu lietojusi...man tikai infekcijas centra izrakstija omeprazolu+enterolu, kurs protams nepalidzeja...tad izrakstija dnolu - no ka pat skidraka izeja palika - pati atmetu. Sobrid dzeru tikai mezinforti, pec edienreizes...un viss!

dzeru gan linexu, gan smektu...padzeru ari aktivi aktimelu...isti nekas nepalidzeja...visu laiku gaz cauri un pa dienu griez vederu. Tikko piecelos - tad griez tikai pirms jaiet, velak loti biezi. pari reizes ir bijusi t 37,2 - 37,5...nedzinu nost - pati pargaja.
Tas sulfasalaziins ir ar recepti dabonams?? jebsu man pamocities lidz otrdienas uzsejumu rezultatiem ?? Tie varetu uzradit to bakteriju + virusu ??
Re: Caureja...cik var...kas var but??
19.08.2006 10:36
Un vel jautajumins...vai man var but bakterija+viruss 3 nedeljas un nevienam citam gimenes loceklim ne??????
Re: Caureja...cik var...kas var but??
19.08.2006 11:05
Nu tas viiruss jau tev tagad nav. Es domaaju ka vinjsh vienkaarshi sachakareeja visu un nomira. Es nezinu vai sulfasalaziins uz recepteem jo man vinju taapat dod. Labi jau buutu sagaidiit analiizhu rezultaatus bet Sulfasalaziinu tik un taa var lietot jo vinjsh ir specifisks pretiekaisuma liidzeklis. Aktimels nav nekas iipashi labs - nevajag visam ticeet ko reklamee.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 21?
Ziņa: