Muzigas ausu sapes

Aizsāka dace 

dace
Muzigas ausu sapes
21.11.2005 23:40
Jau no bernibas nemos ar vidusauss iekaisumiem, bet pedeja laika pie mazakas apsaldesanas, veja dabusanas ausis sap ka trakas! Ko iesakat? Ka mazinat tas mokas, jo nevaru tak katru otro nedelu uz zalem dzivot!
Arsti teikusi, ka kanali tur kadi sauri esot un no ta sapes skietot lielakas neka citiem lauziem... nezinu. Pati no medicinas nesaprotu nu neka!

Vai vispar ir labi sildit ar linseklam ka senak medza darit? Ta nevar kados iekaisumos iedzivoties? Ka citi tiek gala ar lidzigam kaitem?
dona
Re: Muzigas ausu sapes
22.11.2005 15:32
padomaa kas ir tas ko tu negribi dzirdeet. no senaam arsteesanas metodeem esmu dzirdeejusi, ka cilveeks kuram saap ausis, negrib kaut ko dzirdeet...
dace
Re: Muzigas ausu sapes
22.11.2005 16:45
nesapratu :)
Re: Muzigas ausu sapes
18.02.2018 17:20
sveika ir tadas sapigas ausu sapes bija iemrtusies pumpa nedaudz asinis iznaca sadzija pargaja ... tad auss turpinaja sapet ieliekot pirkstu liekas ka tur ir vēna uz āru , nu mazins uzkalnins un vins sap diezgan , tagad jau nedaudz sap zoklim ta puse kur auss sap , un uzto ausi ir loti loti sapigi gulet , un kad es sabakstu to vietu man pukst auss nepatikama sajuta , kas tas ir , ko darit? pec 2 dienam iesu pie gimenes arsta , bet nu toc taka vēna liekas izpragusi man tur , izkaidrojiet no ka tas , paldies !
Re: Muzigas ausu sapes
18.02.2018 21:08
Tās ir auss ejas furunkuls. Labāk tūlīt pie LOR speciālista. Tagad vāju sāls maisījuma marles tamponiņu mitru.Vai kumelīšu tējas mitru , bet ne slapju tamponiņu.
Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 21?
Ziņa: