Gllotaini izdaliijumi no aizdegunes.

Aizsāka vikija 

vikija
Gllotaini izdaliijumi no aizdegunes.
14.01.2004 12:35
No kaatas vareetu buut? LORs-nezina saka, ka viss ok, gimnes arsts saka , ka paries, bet nezina, kas tas ir. un veel ir paugatsinaats EGA
Kaut kaa diivaini uzrakstiits.Kaa tas izpauzhas?
Kâ Tu zini, ka no aizdegunes? Tad jau tur ir iekaisums! Varbût no kakla vai bronhiem, nç??
Nu tie dakterîði arî labie- saka, ka viss ok :((
Ziemâ parasti cilvçkiem ir iesnas vai tek deguns, kad iziet no telpâm aukstumâ un otrâdi.
Nu man arî kakalâ/rîklç regulâri nonâk puòkveidîgi izdalîjumi, lai gan iesnu nav un citu sûdzîbu arî nav.

Ja nekas nesâp un nekâdu citu sûdzîbu nav - varbût nav vçrts uztarukties? Varbût tie ir tikai parasti puòíi, kas nevis tek laukâ pa degunu, bet tiek rîklç?
nezinu kaa jums cilveeki, bet man taadi izdalliijumi no aizdegunes ir regulaari. vasara vai ziema - nav starpiibas. shis jaukais defekts-efekts man paraadiijaas peec deguna starpsienu operaacijas. teica, ka buus labaak. sanaaca kaa parasti. taapeec tagad uz operaaciju neieshu kameer mani uz vinju naizvediis komaa. nav ticiibas taam paardesmit latu operaacijaam. nu nemaz. taapeec vikijai iesaku iet uzreuz vismaz uz linezeru. vai ja ej uz valsts slimniicu - dot $$$ konvertaa. citaadi rezultaata nebuus.
tur jau taa lieta , ka isti nezin no kurienes tas izdalaas, un no deguna laikam nee jo man nav iesnu. Un arii vasaraa izdalaas:( deguna blakusdobumi tiiri, ìllotaada ideaala...
man arî nav iesnu. bet tas neko nemaina. pieprasi ârstam deguna blakusdobumu kopmjûterizmeklçjumu, nu bij tur tâda tomogrâfija vai kâ tas saucâs - neesmu ârsts. tâpçc ka rentgenâ redz tikai lielus aizlikumus.
un nesaprotu, kâ tu vari nezinât, no kurienes rodas tie izdalîjumi. ja tu nefiksç, ka tev tâs gïotas nâk no kakla, tad skaidrs, ka nâk no aizdegunes. vai varbût domâ, ka smadzenes sâkuðas tecçt, he?
pastâsti kâ tev tie izdalîjumi nâk ârâ? tu viòus caur muti izlaid vai caur nâsîm?
Man jau tasiija datortomograafiju, bet tur viss tiirs! Mani pat vienreiz slimniicaa ielika deel shitaa, bet nekaa arii praatiiga neatrada.
ko es varu teikt, tu, vikija, esi unikâla beibe!
tâ kâ neviens nevar pateikt, kas tev kaið, sekojoði ir trîs varianti kâ rîkoties turpmâk: 1) sajukt prâtâ 2) censties pieòemt savu kaiti kâ Dieva dâvanu un iksvçtdienu aizturçt baznîcâ aizlûgumu 3) censties iestâstît visiem pârçjiem, kam no elpotavas nenâk zaïie, ka tieði viòi ir defektçti un ikdienas zaïâ deva - tâ ir norma (vçlamo variantu pasvîtrot :))

visbeidzot, tâ starp citu, varu dod padomu iz personîgas pieredzes: ja tev tie zaïie netraucç, tad dzîvo vesela. uztaisi sîci, iestâdi koku un daudz smaidi.
sakrita, ka mekleejot sevi inereseejosu atbildi par deguna teemu, atradu shaadu simptomu pie vienas nejaukas kaites. Cerams, protams, ka tas neattiecas uz tevi. Neesmu dakteris, bet skaidrs, ka viens simptoms neko nenoziimee, lasi pati, cerams, ka paareejie tur mineetie tev nav.

http://www.cchs.net/health/health-info/docs/0200/0214.asp?index=4757
Spermijs
Re: Gllotaini izdaliijumi no aizdegunes.
26.01.2004 15:52
Docheit tu par iisnom hroniskom asi dzierdiejuse? Man todas jau 13 godus.
Bet man nav iesnu!

P.S. Skaists niks :)
Man tâdi arî uznçk kaut kâdâ iesnu stadijâ. Es jûtu, ka lien gar rîkli lejâ no augðas, nevis no deguna (ha-ha -smadzenes tek). Un tâ lçni riebîgi lien, ka gandrîz vçmiens nâk no tâ, ka staipâs, pieíeras visur un nevaru norît. Vienmçr liekas, ka es no tâm nosmakðu. Pçdçjâ laikâ, paldies dievam tas ir ne katrâm iesnâm un ne pârâk ilgstoði.
Vikij!

Kā Tev viss ir beidzies? Jo man šobrīd ir līdzīga kaite un ārstiem nav skaidrs ko darīt!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 3?
Ziņa: