profesors Egils Vîtols

Aizsāka mamma 

mamma
profesors Egils Vîtols
26.09.2005 13:33
Labdien ! Gribçtu dzirdçt Jûsu atsauksmes un pieredzi saskaroties ar ðo prof. neirologu E.Vîtolu ARSâ . Vai ir vçrts braukt pie viòa precizçt diagnozi bçrnam ?
nete
Re: profesors Egils Vîtols
26.09.2005 23:14
No sirds iesaku-NEBRAUKT UN NETÇRÇT NAUDU.Zinâm viòa specializâciju, pati biju pie viòa uz pieòemðanu-vienîgais,ko viòð man izdarîja-uzrakstîja xanax,un teica,lai lietojot,ja jût,ka vajag.Manuprât prof.pieklâtos vairâk izskatît konkrçtu gadîjumu,nevis-paskatoties acîs ar vieglu roku rakstît zâles.Tâs zâles ir pilnîgs murgs un slimîbas ârstçðanâ nav nekâdas nozîmes,jo tur nepiecieðami citi medikamenti un izmeklçjumi.
Meklçjiet citu speciâlistu.Lai jums veicas!
mamma
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 10:55
Paldies, Nete. Varbût vçl kâdam ir ko teikt ? Mums tas bûtu svarîgi.
ketija
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 11:16
Biju pie profesora jautâjumâ par epilepsiju, jo tâ esot viòa joma. Izrakstîja man antidepresantu, jo viòð uzskatîja, ka encefalogrammâ tas esot kaut kâds nervu kairinâjums. Depresants noòçma nepatîkamâs sajûtas. Vai es brauktu otru reizi? Brauktu, ja uz rokas bûtu jau gatavi izmeklçjumi.
Skara'
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 12:39
Tur pat ARSâ ir Dr.Smiïìe. Zinoða un patîkama daktere. Ar neiroloìiskâm lietâm ir ïoti grûti tikt galâ un ne vienmçr vainojams ir ârsts.
zane
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 12:42
Atkarîgs no Jûsu mçría. Ja cerat kaut ko diþi jaunu un savâdâku dzirdçt- var sanâkt vilðanâs. Profesors ir vienîgais bçrnu neiroloìijas profesors Latvijâ. Haotisks tikai.
mamma
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 13:56
Paldies visiem. Zane, bçrnam jau 4 gadus neviens nevar noteikt diagnozi. Ârsti neirologi, ìençtiíi, pediatri rausta plecus, pat Folla metodes ðarlatâni :( Bçrna slimîba gan nav saistîta ar epilepsiju. Vienkârði bez precîzas diagnozes nezinâm ko darît tâlâk, jo viens neirologs saka "vingrojiet", otrs saka "kategoriski nevingrojiet" ! Ko tu, cilveeks, te vari saprast ?
zane
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 14:03
Mçìinâts nav zaudçts, bet ðâdâ gadîjumâ par skaidrîbas ievieðanu es lielas cerîbas nelolotu. Bet lai Jums veicas!

P.S. ja bçrns ir gulçjis lsimnîcâ Vienîbas gatvç neiro nodaïâ, ar lielu varûtîbu profesors viòu jau redzçjis. Vismaz kâdreiz tur reizi nedçïâ profesors brauca vizîtç skatît problemâtiskos gadîjumus
G.
Re: profesors Egils Vîtols
27.09.2005 15:11
Ja jau visi rausta plecus, nav pamata gaidît, ka pçkðòi viens ârsts kâ no plaukta pateiks visu kas un kâ. Gan jau arî tie speciâlisti, ko apmeklçjât nav bijuði gluþi muïíi. Medicînâ daudz kas vçl nav skaidrs. Runâjot par E.Vîtolu, uzskatu viòu par ïoti kompetentu un pieredzçjuðu speciâlistu. Bijusi iespçja pârliecinâties savâ praksç.
Atir
Re: profesors Egils Vîtols
10.04.2017 20:17
Mūsu ģimenei ļoooti slikta pieredze. Neiedziļinājās slimības gaitā un izmeklējumos. Noteica dzert trakās epilepsijas zāles. Griezāmies pie daktera ,lai saprastu - vai ir pareizi noteikta diagnoze. Viņš - epilepsijas kabineta vadītājs, apstiprināja neesošu epilepsiju.
JA mēs būtu klausījuši ŠO DAKTERI- PROFESORU, ilgi vīrs vairs nedzīvotu, jo nebūtu sirds izturējusi lēkmes.
Dakters neatšķīra epilepsiju no sirds slimības.
Pilnīga vienaldzība! Vizīte - karikatūriska, parodija par ārstu!
Piedodiet! Mēs meklējām un atradām ārstu, kurš cilvēku skatīja KOPUMĀ, nevis šauru savu nozari.
Lai Jums veicas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 9?
Ziņa: