beigt lietot antidepresantu??!!

Aizsāka rindija 

rindija
beigt lietot antidepresantu??!!
25.08.2005 10:00
Vai kadam ari ir tada pati problema ka man: ir problematiski beigt lietot antidepresantu (Rexetin)? Problema ir ar galvas sapem un reibsanu, ar to, ka nevar normali paiet, viss apkart kaa miglaa, tatad gluzi fiziski ir briesmigas "lomkas". Un te neiet runa, ka speji beidz lietot, bet gan pakapeniski.
dachyk
Re: beigt lietot antidepresantu??!!
25.08.2005 11:55
Vai Rexetin gadijumaa nav tas pats Seroxat???
Es laikam neskaitos pie lietotaajiem... es Lexotanil (taa laikam saucaas) dzeeru 2 nedeeljas pa 3/4 dienaa, bet nu vienkaarshi pat bija taa, ka es kaa noliku taas zaales malaa taa arii aizmirsu par jamaam un tagad laiku pa laikam (kad atceros) iedzeru charku Novopasit :)
Sabine
Re: beigt lietot antidepresantu??!!
25.08.2005 12:19
Ja, ari es jau labu laicinu cinos ar antidepresantu nomesanu - mana gadijuma tie ir Xanax/Fluanxol. Kamer pakapeniski samzina, viss ir O.K., ka nomet pavisam - ta sakas "atsitiens". Klust fiziski tik slikti (reiboni, trauksme, sirdsklauves, trice), ka gribot negribot "jakapj" uz tam zalem atpakal. Man "aiz muguras" ir 3 sadi meginajumi.

Mateus - atkariba no sada tipa zalem enrodas 2 nedelu laika, problemas parasti sakas tad ja tas lieto vismaz menesi vai ilgak.
Melinda
Re: beigt lietot antidepresantu??!!
25.08.2005 15:43
Man arii reibst galva un viss veeders chupaa (es gan nezinu, vai tas var buut no zntidepresantu nomeshanas). Kaadi vispaar ir visizplatiitaakie simptomi zaalju nomeshanai?
patiesiibu sakot - antidepresantus lieto tie cilveeki kuriem ir probleemas ar alkoholu - taalab arii tik traki gruutaa atmeshana...taa vinsh ir...nemelojiet pashi sev...aarsteejiet ceelopni
To ak
Kaaadas mulkiibas!!!!!!!!!!!!!
ak
25.08.2005 16:50
Ar tavu galvu ir cauri...!!! ;)
Melinda
Re: beigt lietot antidepresantu??!!
25.08.2005 17:50
ak, es alkoholu nedzeru vispaar, jo tas nekad nav garshojis.
re ka var
Re: beigt lietot antidepresantu??!!
18.09.2017 18:55
Es pus gadu jeb 8 mēnešus lietoju antidepresantus, bet man izdevās atmest un nu jau otro mēnesi esmu patstāvīgi par sevi laimīgs cilvēks. Man tas izdevās! :)
Ja jautājiet kā? tad - es ar domu ka metīšu nost pēc 6 mēnešiem sāku vienu tabletīti dzert ik pēc 2ām dienām, tad pēc 2 nedēļām dzēru 3/4 tad vel pēc 2 nedēļām 1/2 tad vēl pēc 2 nedēļām 1/4 daļu, un kad vairs nedzēru vispār antidepresantus, aizvietoju tos ar parastu nopērkamo nervu nomierinošo tēju aptiekā 2 nedēļas un tad man nebija nekādu problēmu.
Saka ka nomest nevar, VAR, tikai ir jāgrib un jādomā visu laiku labas domas. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 8?
Ziņa: