OK un sekss

Aizsāka Lindy 

Lindy
OK un sekss
21.03.2018 10:51
Sveiki!
Man kā nepieredzējušai meitenei orālās kontracepcijas jautājumos. :D ir radies jautājums..Ja agrāk lietoju prezervatīvu,lai izsargātos seksa laikā, tagad (ar šo nedēļu sāku lietot kontracepcijas tabletes, jautājums - vai vīrietis var droši " laist" iekšā (beigt) manī un es nepalikšu stāvoklī? Kkā tieši jautāt šo jautājumu ginekoloģei bija kauns :(
Zinu,ka pirmajā nedēļā,kad sāk lietot OK, tad papildus vēl jāizmanto prezervatīvs vai vēl kāds papildus izsargāšanās līdzeklis, bet es vairāk domāju kā uz priekšdienām var darīties?
Meitene, 21 gads, 60kg, 167cm.
Re: OK un sekss
21.03.2018 13:37
Pat vislabākie ok dod garantiju ap 90+%. Tātad var arī ielidot, bet tas būs ļoti, ļoti reti. ceri, ka Tu tā nebūsi.

Ja dikti bail, noliec ginekoloģi blakus :D, ko lai saku... Nu tak visi pāri, kur sieviete lieto ok, dzīvo nost un paļaujas uz to tableti.

Piedod, ka mazliet iesmēju, drusku rēcīgi izklausījās, ka kauns jautāt ginekoloģei. Ko gan Tu cerēji no viņas dzirdēt? ;)
Lindy
Re: OK un sekss
21.03.2018 13:45
Nu ne jau kauns par tēmu jautāt bija, bet kauns bija jautāt tik tieši :D Nezināju tobrīd kā tā delikātāk pajautāt :D

Paldies,Runcene par atbildi :) Zvanīšu ginekoloģei, lai nāk sveci paturēt :D
Nu jā, par to ne100% garantiju zinu jā,saprotu. Vnk man tā OK padarīšana nav tik zināma, tāpēc jautāju te,kādam/ai zinošākai :)
f
Re: OK un sekss
27.03.2018 20:52
Pajautā šeit http://lilit.lv/forums/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 3?
Ziņa: