Asiņaini izdalījumi pēc seksa, ovulācijā, pēc uztriepes

Aizsāka ogas 

Labdien!
Decembra mēnesī ap ovulācijas laiku parādījās izdalījumi ar asiņainiem recekļiem. Pēc tam mēnešreizes kavējās par kādām 14 dienām. Pamatīgi sabijos un aizgāju pie ginekoloģes. Iepriekšējo ginekoloģi gan nomainīju, jo viņa vienu reizi teica, ka vajag veikt krioterapiju, citu reizi teica, ka neko nevajag. Aizgāju pie citas ginekoloģes, kura paņēma onko-citoloģisko uztriepi, kā arī teica, ka uz aci neko neredz.
Onkocitoloģiskās uztriepes rezultāts ir labs - A1. Daktere arī teica, ka zvanīs, ja būs jebkas slikts, bet nav zvanījusi. Nesaprašanu rada asiņainie izdalījumi, kas parādījušies. Zinu, ka pēc uztriepes materiāla paņemšanas var būt nedaudz asiņaini izdalījumi, bet man tie ir jau 8. dienu. Sākumā nesatraucos, jo izdalījumu (brūngani, stiegraini) nebija daudz, tomēr pēc dzimumakta sajūta, ka "slūžas vaļā", turklāt izdalījumi vairs nav brūngani, bet gan sarkani. Mēnešreizēm būt nevajadzētu - tās gaidu tikai pēc 2 nedēļām.
Zinu, ka jādodas pie ārsta - vizīti jau esmu pieteikusi! Tomēr gribu dzirdēt citu pieredzi ar līdzīgiem stāstiem. Ārsts saka - jums viss kārtībā, bet kā tad var būt kārtībā, ja tādi "gļuki"?

Par mani: 26 gadi, plānoju grūtniecību, ikdienā nelietoju medikamentus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 1?
Ziņa: