Kontracepcija kā grūtniecības panākšana

Aizsāka Laikam idiots 

Laikam idiots
Kontracepcija kā grūtniecības panākšana
17.05.2017 15:59
Sveicināti,ir tāda ļoti interesanta situācija,esmu laikam pilnīgs idiots,ka nesaprotu ka mana meitene lieto hormonālās zāles ko izrakstīja ginekologs viņai, saucās "Cerazette" ka viņa palietos kādu laiku tās zāles,tad pārstās lietot,tad viņas organisms apjuks un būs ļoti liela iespēja palikt stāvoklī,es nesaprotu.
Re: Kontracepcija kā grūtniecības panākšana
17.05.2017 17:42
Viņa nevar palikt stāvoklī, kaut gribat bērnu?
Laikam idiots
Re: Kontracepcija kā grūtniecības panākšana
17.05.2017 18:38
Jā, nevaram tikt pie bērna kādu laiciņu,tā kā mājās esmu pa gadu kādus 4 mēnešus,vairāk nekā 2 gadus cenšamies,tagad mana meitene aizgāja pie ginekologa,un ārsts izrakstīja viņai šīs zāles,es kā jau stiprā dzimuma pārstāvis neko nesajēdzu no visa šitā, vnk tagad ir miljons tarakanu galvā,nevaru izmest no savas galvas to ka liekas ka mani vnk kā tādu mazo ezīti izmanto,un man aiz muguras vnk krāpj kamēr es strādāju.
Re: Kontracepcija kā grūtniecības panākšana
17.05.2017 21:33
Kontracepcijas tabletes ir pret palikšanu stāvoklī, arī šīs.

Un nevajag nekādus organisma apjucinātājus, ja plāno bērnu, galvenais ir atslābt. Kontracepcijas tabletes tikai čakarē endokrīno sistēmu. Bērns atnāks, kad viņam jāatnāk. Bet, ja tiešām gribat bērnu, tad kopdzīves sākumā čigānu dzīve nav nekas labs. Vispirms vajag izdomāt, vai nevarat kaut kā sakārtoties un dzīvot kopā. Bērnam arī ir vajadzīgs tēvs, nevis kaut kāds amīšu karavīrs, kas atbrīvo visu pasauli no teroristiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 7?
Ziņa: