MR pēc dzemdībām

Aizsāka bbb 

MR pēc dzemdībām
12.11.2016 22:08
Sveiki, vēlējos uzjautāt- nesaprotu savas MR, pirms 6mēnešiem piedzima otrs bērniņš un jau pēc diviem mēnešiem atsākās MR, bet tad atkal pazuda, pagājušo mēnesi atkal uzradās, nodomāju, ka nu tagad tad beidzot viss būs ok un būs regulāras, bet šo mēnesi atkal nav! Vai tas normāli, ka pēc dzemdībām tās ir tik neprognozējamas? Pēc pirmajām dzemdībām atsākās kkur 7mēnesī un pēc tam nebija nekādu pārtraukumu! Lieki piebilst, ka šo mēnešu laikā esmu iztaisījusi entos testus- visi negatīvi!
Mazā Gita
Re: MR pēc dzemdībām
14.11.2016 15:44
Pilns internets ar sieviešu sūdzībām par neregulārām mēnešreizēm pēc dzemdībām, it sevišķi otrajām vai trešajām. Protams, nekait aprunāties ar savu ginekologu, bet principā tā nepavisam nav reta parādība. Lasīju par sievietēm, kurām pēc dzemdībām jau piecas nedēļas vēlāk atsākās, un tad pēc četriem mēnešiem (!) pazūd uz vēl sešiem mēnešiem, un tad tikai gada laikā palēnām kļūst regulāras.
Re: MR pēc dzemdībām
22.11.2016 17:50
labvakar... pec dzemdibam man bij regularas Mr.. bet tagad pec 7 menesiem man MR kavejas nu jau sis ir otrais menesis ka vinju nav bet stavokli neesu un nevaretu but jo izsargajamies....nesaprotu kapec ta..
Re: MR pēc dzemdībām
22.11.2016 19:11
Slodze ar mazo, par maz guli, par maz ēd, tā nevar būt? Slodze noteikti ir.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 2?
Ziņa: