Vai esmu stāvoklī?

Aizsāka Ksenia 

Vai esmu stāvoklī?
05.11.2016 12:29
Sveiki! Es jau 4 mēnešus lietoju kontracepcijas tabletes Yaz. Pirms divām nedēļām beidzās mēnešreizes un tajā pašā dienā sāka sāpēt nieres, bija slikta dūša, krūtis kļuva sāpīgas. Nopirku grūtniecības testu, izdarīju visu kā tur rakstīts un veicu no rīta- tests bija negatīvs. Man sāka strauji palielināties vēders, tāpēc pārtraucu dzert Yaz tabletes. Kad pārtraucu dzert, pēc 3 dienām sākās asiņošanas, bet vieglāka nekā parasti mēnešreizēs, un ilga tikai 4 dienas (parasti man mēnešreizes ir 6 dienas). Izzuda sliktā dūša, nieres vairs nesāpēja, tikai palielinājās apetīte un bieži pa dienu gribēju gulēt. Ir pagājušas divas nedēļas kopš sāku domāt ka esmu stāvoklī, tagad man ir stipri palielinājies vēders (tik liels nekad nav bijis, esmu no tievajām) un krūtis kļuvušas tādas smagas, viegli sāpīgas no rītiem un vakarā. Uz vakaru sāk pūsties vēders, un 3 dienas mocījos ar vēdera aizcietējumu.. Šodien izdarīju otro grūtniecības testu- arī negatīvs. Vai var būt ka esmu stāvoklī, bet tests neuzrāda, jo lietoju tabletes?? ...Ja neesmu stāvoklī, tad nav ne jausmas kas man kaiš... Nekad neesmu bijusi stāvoklī, tādēļ nezinu kas un kā..



Edited 1 time(s). Last edit at 05.11.2016 12:32 by Ksenia.
Mazā Gita
Re: Vai esmu stāvoklī?
11.11.2016 22:21
Grūtniecības testi ir ļoti precīzi. Es no vairākām draudzenēm esmu dzirdējusi visādus līdzīgus stāstus par sāpīgām krūtīm un piepūtušos vēderu pēc kontracepcijas lietošanas pārtraukšanas, tā ka es drīzāk liktu uz to, ka tās vienkārši ir organisma blaknes. Sakrīt arī ar kontraindikācijām tablešu ražotāju dokumentācijās. Tikko pati rakstīju tepat forumā, ka man bez visām tabletēm pa reizei divām gadā uznāk simptomi kā grūtniecei - iespējams, uz nervu pamata.. Bet, protams, labāk uzprasīt dakterei. Veselību un veiksmi..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 19?
Ziņa: