Neregulārs cikls- neizprotamas asiņošanas?

Aizsāka sagurusi 

Sveiki!

Kaut kur novembrī sākās problēmas ar ciklu un parādījās perjodiski sāpes mēnešreizū laikā, kas nebija novērots kopš padsmit gadiem. Tā kā bija polips, tad tas pirms četriem mēnešiem tika izņemts, rezultātā cikls tā kā pagarinājās, bet ik pa laikam ir mistiskas smērēšanās, kā asiņošanas, biju pie ginekologa neko neatrada, tikai ieteica palietot hormonus (progesteronu no 12 - 25 dienai) un ko, kas noregulēs it kā hormonu līmeni.

Trakākais ir tas, ka man visu laiku ir tāda sajūta, ka taisītos ģībt un ir arī diezgan izteikts nogurums... Nesaprotu, kas varētu būt pie vainas??? Pārbaudīties atkārtoti pieteica septembrī.
Kāpēc tu nevari vismaz aiziet līdz ģimenes ārstam, lai nozīmē analīzes. Piem., lai paskatās dzelzi, vairogdziedzeri. D vitamīna trūkums var būt (D vitamīnam gan ir maksas analīzes), vispār asinsainu.
Biju, analīzes taisīju viss bija o.k., pie jaunās sistēmas vieglāk nospļauties un uztaisīt uz savu galvu visu, ko uzskati par pareizu, ka iet un gaidīt, kad ko nozīmēs.

Toreiz pie visa bija sajūta, ka ir kāds iekaisums, bet viss tā kā atrisinājās pēc tam, kad izdzēru kursu antibiotiku dēl'tā, ka bija klepus.
Par to ciklu vispār ir murgs normāli bija 28 dienas... tad kaut kas sagrozījās un saruka līdz 15 dienām nupat mistiska asiņošana 9 dienas pēc mēnešreizēm, jā gan bija seks, bet ar izsargāšanos tieši dienu prms sākās asiņošana... jūtos kā mazs bērns, kurš nesaprot kur skriet un ko grābt un ķert...
Re: Neregulārs cikls- neizprotamas asiņošanas?
19.06.2016 23:35
Cik gadu, kāds augums un svars?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
41. gads, 162. cm, svars 77 kg pus gada laikaa nokritaas pa aptuveni 15 kg.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 23?
Ziņa: