cikla garums

Aizsāka papildus jautājums 

papildus jautājums
cikla garums
26.05.2016 14:39
Vienā no iepriekšējām diskusijām izlasīju, ka Mastodynon var saīsināt cikla garumu. Vai šīs zāles var arī pagarināt ciklu?
Lietoju 3 mēnešus un nu jau iet 32 cikla diena un MR vēl nav...
Uztaisīju mājas testu pirms 2 dienām - negatīvs.
papildus jautājums
Re: cikla garums
26.05.2016 14:45
pie tam - uz 28 cikla dienu bija visi PMS simptomi, taču nu jau 4 dienas pilnīgs klusums un izņemot klasiski jūtīgās krūtis (dēl mastopātjas tādas ir vienmēr), nekādu citu PMS simptomu vairs nav 0 tie gluži vienkārši pēkšņi pārgāja!
mana
Re: cikla garums
26.05.2016 15:45
Empīriskā pieredze ar Agnus Castus pareparātiem, kā arī līdz šim lasītais gan neliek domāt, ka tas varētu pagarināt ciklu. Mazliet saīsināt, arī novērst smērēšanos pirms MR - to gan.
Padomājiet, vai jums šī cikla pirmajā pusē (līdz ovulācijai, apm 14dienas ideālā variantā) nebija kāda slimošana – vīruss utt, stresi – jo tas var pacelt tālāk ovulāciju, kas savukārt attiecīgi paceļ tālāk MR sākšanos.
papildus jautājums
Re: cikla garums
26.05.2016 15:49
Mana!
Liels paldies Jums pa atbildi...
Stresi bija, taču pēc sajūtām un izdalījumiem - ovulācija norisinājās ierastajos datumos - 14 dienam pirms paredzamās MR (28 dienu ciklā). Līdz ar to pieņemu, ka MR būtu jābūt laikā.
Nesaprotu arī to, kapēc pēkšņi pazuda PMS simptomi, kas 25-28cikla dienā bija ļoti izteikti un liecināja par MR sākumu.
Tagad šīs sajūtas kā nebijušas, tikai mazliet piepūties vēders, bet nekādu sāpju.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 7?
Ziņa: