cikla garums

Aizsāka uztraucos 

uztraucos
cikla garums
18.05.2016 11:04
Sveiki!

Sieviete, 30, nav bērnu.
Cikls vienmēr bijis regulārs - 28 dienas (ļoti reti ir bijusi nobīde 1 diena), taču pēdējos 3 mēnešos pēkšņi cikla garums samazinājies un tagad tas ir 23 dienas! Mēnešreižu garums - parasti 5 dienas, bet pēdējos 3 mēnešus - 3 dienas.
Pie ginekologa esmu bijusi, analīzes taisītas un viss bija kārtībā - tas darīts šī gada janvārī.

Jāpiebilst gan, ka 3 mēnešus jau lietoju mastodynon tabletes - varbūt tas pie vainas?
Papildus jautājums - vai mastodynon pēc 3 mēnešiem varu pārtraukt? Vai arī nepieciešama pakāpeniska pāreja? (ir mastopātija jau vairākus gadus, mastodynon stāvokli ļoti uzlabojis)

ļoti priecāšos par ieteikumiem!
Re: cikla garums
18.05.2016 14:33
Domāt, ka viss minētais ir savā starpā saistīts. Par Mastodynon no galvas nepateikšu bet instrukciju noteikti var atrast internetā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mana
Re: cikla garums
18.05.2016 18:04
Pilnīgi iespējams no Mastodynon, jo tā sastāvā ir Vitex Agnus castus, kurš var ietekmēt cikla garumu, proti, to saīsināt.
Ta kā minētais ir fitopreparāts, ja sūdzību vairs nav, mierīgi variet to pārtraukt uzreiz un, ja rodas vajadzība – tfutfutfu – atkal sākt lietot.
papildus jautājums
Re: cikla garums
25.05.2016 12:22
Vai mastodynon lietošana un Jūsu minētā viela var ciklu ietekmēt arī otrādi? Respektīvi - pagarināt? šobrīd ierastā 28 dienu cikla vietā ir jau 31 diena.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 9?
Ziņa: