Augļa smadzeņu infekcija

Aizsāka Edzus 

Sveiki, es šodien ar savu otro pusi bijām uz ultrasonogrāfiju. Mums paliek 20 nedēļas. Ārsts konstatēja faktu ka viena puse smadzeņu ir mazliet lielāka ka otra puse ko izraisījusi kāda infekcija. Vins ieteica griezties uz atkārtotu skenesanu pec nedēļas. Lieta tāda ka es nedomāju ka labākais veids ir ļaut bērnam pašam cīnīties ar infekciju. Tāpēc domāju uz prasīt vai neeksistē kādas homeopatiksas tējas vai zāles kas varētu palīdz uzveikt infekciju?
Re: Augļa smadzeņu infekcija
03.04.2013 13:47
Pirmkārt, es ne visai ticētu tādai diagnozei par infekciju augļa smadzenēs kas konstatēta ar USG un neņemtu to visu tuvu pie sirds.

Otrkārt, ja tāda infekcija tur patiešām ir tad uzskatiet, ka bēna jums jau vairs nav.

Treškārt, homeopātija tādos gadijumos ir kā plāksteris mironim...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Augļa smadzeņu infekcija
03.04.2013 14:47
Varbūt aizejiet uz vēl citu USG; ir dzirdēti tik daudzi pretrunīgi viedokļi, kas vienā un tajā pašā gadījumā saņemti no dažādiem dakteriem, it sevišķi mazuļu USG lietās.

Piemēram, dr. Seržants ir gudrs un pieredzējis, kas nav mazsvarīgi.

Respektēju cilvēki izvēli, ka viņi iet pie homeopātiem, bet manas pilnīgi privātās domas ir tādas, ka homeopātija ir absolūts ūdens; piliens aktīvās vielas, kas atšķaidīts cisternu cisternās ūdens... nepierādīta un nepierādāma molekulārās atmiņas teorija; par spīti manām domām, dažiem palīdz. Bet, manuprāt, tikpat labi ar šādu problēmu Jūs varat iet pie psihoterapeita, un tas var pat izrādīties efektīvāk.

Tējas nav homeopātija, bet fitoterapija, taču šie nav puņķi, ko ārstē ar tējām.

Lai mamma lieto visu labāko pārtikā, izvairoties no jebkādiem pusfabrikātiem, ķīmijām, e-vielām utt.; tāds cīņas spēks, kāds ir nedzimušiem un tikko dzimušiem mazuļiem, pieaugušajiem nemaz nav pazīstams. Galvenais ir nepadoties.
Re: Augļa smadzeņu infekcija
03.04.2013 16:01
Ko es gribu piebilst. To, ka smadzenes nav roka, kāja vai niere. Ja šie orgāni kāds trūkst tas patiešām tā ir, ka viņu ir uz pusi mazāk. Bet ar smadzenēm tā nav. Sava hologrāfiskā darbības principa dēļ, puses smadzeņu trūkums var neatstāt nekāds sekas uz cilvēka personību. It īpaši ja tas tā jau ir no dzimšanas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
kaadai vai kaadam ir bijusi taada problema ka mazais piedzima 35 stundas pec udenu noiesanas un taja laika posmaa kamer bija bez udens, mazais ir guvis smadzenu infekciju?
Re: Augļa smadzeņu infekcija
26.10.2016 11:50
Droši vien, ka ir bijis. Bet par ko ir jautājums?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 11?
Ziņa: