sāpīgs bumbulis krūtī

Aizsāka Vintra 

Vakar pavisam nejauši sajutu krūtī cietu bumbulīti, tam pieskroties - sāp, mazliet arī apkārtējā daļa sāpīga. Šķiet, ka pirms pāris dienām, taisot vaļā burku, roka izšļuka un trāpīja pa krūtīm, bet ne ļoti stipri, vai tādas varētu būt sitiena sekas? Tagad esmu satraukusies, bet pie ginekologa tikšu tikai pēc nedēļas, varbūt ir kādi ieteikumi, ko varētu tikmēr darīt lietas labā?
Vai ļaundabīgie audzēji ir sāpīgi un vai tāds sasitums (ja tas tiešām ir sasitums) var pāriet pats no sevis?
Paldies...
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
07.05.2010 11:20
Esmu lasijusi,ka laundabigi neko daudz nesapot. Bet es tava vieta aizietu parbaudit usg...
pingvins
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
07.05.2010 11:44
Izklausās pēc mastopātijas . Man ar liekas, ka ļaundabīgie jau nesāp. Vispirms- pie ginekologa, tad noteikti sūtīs uz USG, tad pie onkologa. Man ar bija 24gadu vecumā pasmaga mastopātija, onkologs pat ieteica griezt krūtis nost... man palīdzēja ginekologs, kurš ar homeopātiskiem preperātiem (viens bija koncentrēts briseles kāpostu kapsulas-tipa spēcīgiem antioksidantiem) un preperātu mastodinum dažu mēn laikā viss nostājās vietā. Pēc 2 gadiem piedzima mazais, kuru ar savām mazajām krūtīm baroju līdz 2gadu vecumam:)
Man bija bumbuļi krūtī,kamēr tiku pie ārsta biju pārstresojusi jēgu,bumbuļi bija lieli,kā es nemanīju,nezinu.
Izrādās bija cistas,nevienam nenovēlu pārdzīvot to ko pārdzīvoju es līdz tiku līdz ārstam,bumbuļi nenozīmē uzreiz vēzis,tur var būt daudz kas cits.
Cistas likvidēja uzreiz tur pat izmeklējot krūtis,nekas briesmīgs.
kaķis
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
18.09.2012 00:15
Sveiki. Man ir 16 gadu. Man ir problēma. Diezgan bieži sāpreisā krūts. Ir tādas asas sāpes. Tad nedaudz iztaustīju to un sajutu sāpīgu bumbuli. Uzreiz sapratu, ka tas arī visu laiku sāp un rada diskomfortu sajùtu. Lasīju, ka manā vecumā, kad krūtis vēl tikai attīstās, tā ir normāla parādība. Man vajadzētu par to uztraukties vai nē.?
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
18.09.2012 00:52
Uztraukties nē bet pārbaudīties gan nebūtu par skādi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Man ir 16 gadi . Pirms kādam 3 nedēļām sasitu labo krūti , bij izveidojies zilums . Tagad jau kādas 2/3 nedēļas sāp labā krūts kad piespiež , krūts vidū ir jūtams tāds kāsabiezējums , kuram piespiežot sāp . Biju pie Ģ.a. ārsts pateica , lai nespaidot . Draudzene teica ,ka varbūt tpc , ka tuvojas m.reizes vai arī tpc , ka varbūt cista . Godīgi sakot nezinu ko domāt . Kāda varētu dot kādu padomu kas tad varētu būt ?
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
08.02.2016 12:55
Sāpju esamība vai neesamība jebkurā gadījumā nav atkarīga no procesa dabas, bet gan no tā, kur atrodas process un ko viņš spiež, vienkārši izsakoties.

USG un ar to pie mammologa der aiziet.
Krūtīm var būt ne tikai onkoloģija. Pareizāk sakot, lielākā daļa to saslimšanu nav onkoloģiskas, tomēr rūpīgi jāizmeklē, laicīgi jāārstē un jānovēro ir gan.

Kāda ir sabiezējums? Grumbuļains, gluds vai grūti iztaustāmām robežām un vai šo nedēļu laikā sāpes iet mazumā vai neiet, vai pat pastiprinājušās?
Vienu sabiezējuma pusi var sataustīt , bet otra puse tā kā saplūst ar krūts sastāvu , bet mazliet var sataustīt . Iespējāms sāpes pāriet , vai vienkārši esmu jau pieradusi .
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
22.02.2016 19:21
Pieradums nav laba lieta.
Tagad ja kaut minimāli kaut kas kaut nedaudz ir ( vai varētu būt ) = mammologs. Pie mammologa ļoti ieteicams iet ar krūts USG.

Mammologs diagnosticē un labi ārstē ļoti daudz dažādu krūts vainu. Ne tikai meklē ļaundabību.
Re: sāpīgs bumbulis krūtī
16.03.2016 11:17
kaķis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sveiki. Man ir 16 gadu. Man ir problēma. Diezgan
> bieži sāpreisā krūts. Ir tādas asas sāpes.
> Tad nedaudz iztaustīju to un sajutu sāpīgu
> bumbuli. Uzreiz sapratu, ka tas arī visu laiku
> sāp un rada diskomfortu sajùtu. Lasīju, ka
> manā vecumā, kad krūtis vēl tikai attīstās,
> tā ir normāla parādība. Man vajadzētu par to
> uztraukties vai nē.?
____________________________________________
Trakoti,ka cilvēks pat nenosauc savu dzimumu. Mini puikas pubertāte vai meitenes:))).
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 16?
Ziņa: