Pirmais sekss

Aizsāka akmentiņa 

akmentiņa
Pirmais sekss
26.06.2009 01:49
Sveiki.

Tā kā esmu ar draugu jau ilgi kopā un beidzot esam gatavi pirmajam seksam, tad arī to centāmies izdarīt. Pirmajā reizē nekas nesanāca, mēģinājām otrajā reizē, arī nesanāca un arī 3 reizē nesanāca. Šausmīgas sāpes, nevaru paciest, tas ir normāli? Puisis iekšā tika tikai vienu reizi, domāju, ka nomiršu aiz sāpēm. Ko varētu darīt lietas labā? Tiešām jāmēģina tas paciest? Tas liekas neiespējami.
Man ir 19 gadi.
Re: Pirmais sekss
26.06.2009 11:33
Varētu mēģināt to darīt ar paceltām kājām lai jaunavības plēvīte "nostiepjas" un loceklis straujāk iet iekšā. Iespējams ka tā izdosies plēvīti pārplēst. Tāpat jārūpējas lai tev pirms mēģinājuma tur viss būtu ļoti slidens. Bet ja sāpes ir tik stipras, ka nevar izturēt tad droši vien būs jāiet pie ginekologa plēvīti pārgriezt. Vēl var mēģināt to izstaipīt ar pirkstiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
me
Re: Pirmais sekss
26.06.2009 15:34
iedzer vīnu un atslābsti!,
baudi procesu ne sasprindzini visas maliņas!!
puisis cerams, zin, kas ir priekšspēle!?!?
lubrikants
Re: Pirmais sekss
27.06.2009 11:19
lieto lubrikantu, ļoti palīdzēs!
Re: Pirmais sekss
30.06.2009 20:43
...sēž divi jaunie, degunus urbinādami...gana gudri, gana lasījuši smalkas zinības gan sīrupos un puffos, gan kādā pieaugušākiem domātā gudrības krātuvē...puisis iebaksta ar ekloni jaunuvei sānos - eu, esmu gatavs lielajam notikumam mūsu dzīvē, veiksim ka mēs dzimumaktu...meiča, bizei lentu virpinādama, šķelmīgi noraugās raženajā sārtvaidzī, mazliet piesarkst, nolaiž pieklājības pēc skatienu un izdveš - davai!...pataustījusi potenciālā spraudēja dzimumlocekli, saprot, ka gaidīt nav ko - lindraki gaisā, biksiņas nost un........cušššš

...un te vēl viens āksts - zied lubrikantus, tad labāk slīdēs...nu ļoti palīdzēs...šādiem padomdevējiem pa rīkli...ar plaukstas malu...

...i zviedziens nāk, i skumji paliek...gatavi pirmajam seksam!!!...centāmies to izdarīt!!!...

...ja gribas, ka acis sprāgst laukā no orbītām, tad tur viss pludo...un nevajag man te dirst, ka sievietēm dabiskais lubrikants (jobtvajrāzīt, ku labskanīgs vārds) sāk izdalīties tikai pirms miršanas...ja akmentiņa un viņas uzpisējs gribētu viens otru līdz baltajām pelītēm, tad šāds te dvēs'les brēciens būtu izpalicis...viss būtu noticis jau ar pirmo piegājienu...ja labi stāvētu...un ja jaunavības plēvīte, (kā ku! ļoti maigi izteicās), nebūtu kurpju zoles biezumā
nuja
Re: Pirmais sekss
01.07.2009 00:14
ko tu neteiksi, dirsā bāzējs sāk padomus sprediķot kā pats zālītis
Re: Pirmais sekss
01.07.2009 10:41
...nuja, kaut kas aizķēra???
karmpis
Re: Pirmais sekss
27.11.2009 15:57
ja akmentiņa to mēģināja dirsā tad piekrītu - tas var nebūt tik vienkārši
Re: Pirmais sekss
28.11.2009 14:53
Pirmā reize var būt sāpīga.
Man pirmajā reizē bija bija vairāk bail, nevis acis sprāga ārā no gribēšanas, kā madcynics te apgalvo. To, ka gribu un kā to gribu, sapratu tikai pēc tam, pamazām, ar laiku un pieredzi.
Madcynics, Tev arī bija jaunavības plēve, ka zini, kā dāmām ir pirmajā reizē?
Re: Pirmais sekss
28.11.2009 14:56
Lubrikants gan ir "galīgi garām variants", īpaši pirmajai reizei. Pieredzējis un patīkams puisis padarīs to lietu patīkamu bez visiem lubrikantiem, ja vien dāmai ar veselību viss kārtībā.
Re: Pirmais sekss
30.11.2009 08:17
essss Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Pirmā reize var būt sāpīga.
> Man pirmajā reizē bija bija vairāk bail, nevis
> acis sprāga ārā no gribēšanas, kā madcynics
> te apgalvo. To, ka gribu un kā to gribu, sapratu
> tikai pēc tam, pamazām, ar laiku un pieredzi.

...ko arī vajadzēja pierādīt...ja jau jāpisās intereses pēc...nevis jāmīlējas...atšķirību nemani???...un par to pieredzi...tad jau sanāk, ka Tev sekss pricipā ir nēzdodziņa piešņaukšanas līmenī, cabulīt, un visi Tavi uzpisēji ir bijuši loši...:)

ess Rakstīja:
-------------------------------------------------------

>Lubrikants gan ir "galīgi garām variants", īpaši pirmajai reizei. Pieredzējis un patīkams puisis padarīs to lietu patīkamu bez visiem >lubrikantiem, ja vien dāmai ar veselību viss kārtībā.

...tur jau ir visa šās štelles jēga...
pruu
Re: Pirmais sekss
07.01.2010 01:07
man ari tada problema.
un ne jau vaina ir taja,ka isti negribas, lai gan kas zin... Madcynics versija atbilst galigiem sikalam...
vienk., gan man, gan puisim mes abi nevainigi. man ari loti sap. varbut vins nemak kaa vajag. esam meginajusi ari 3x. Pieredzejushus drazejus sev klat neesmu veeleejusies laist. Riebjas tadi cilv.kaa suga.
vispar jau tas normali, ka ir bail no pirmas reizes un ir sasprindzinajums... man ari bail. man ir nenormalas bailes, ka ja nu tomer sperma ieklust mani un kaut kas notiek ne ta,lai gan ir prezervativs. Nekas cits mani nebaida vairak par palikshanu stavokli. Sis domas-bailes man ir katru reiz, varbut tapec ari pariet gribeshana ... Sakuma tik ta pat cubinajamies un tikai pec ilgaka laika nolemam kaut ko vairak... nu turpinam cubinaties un nedaram neko vairak, jo sap...Vinsh meginaja bazt ari pirkstus. 1 vareja, 2 ne, -sap....tada sajuta, ka pec tam tur vel vairaks dienas viss sapes... liekas tik nedabigi, ka ta vieta ir jaizplesh, tur tik saurs, pat mini tamponu nevaru ielikt. Un skaidrs ir tas, ka vairakas pirmaas x buus saapiigi.
Man 23 ta ka pie Madcynics varianta sevi nepieskaitu. Gaidiju isto puisi, bet luk ari nesanak. Varbut iedzert kadas pretsapju tabletes?
neteikshu, ka mani tas loti satrauc, jo man dzive daudz svarigaku lietu... Biezhi man pietiek ar cubinaashanos vien, bet ir velesanas ari ar so tikt galaa...
Gribas to pirmo x parvaret kaa zobu sapes, lai pec tam viss ir normali.
Ka pirmajaa reizee nav nekas skaists, to esmu sapratusi.
Re: Pirmais sekss
07.01.2010 14:57
:-) Jeap. Man arī pirmajā un otrajā reizē bija sāpīgi. Es un mans puisis abi neko nemācējām. :-D Mēģinājām trīs reizes nekas nesanāca, un redzot ka man ir sāpīgi, viņam pat nestāvēja. Bet, pēc trīm neveiksmēm, es izdarīju to pati vannā. Vispirm mēģini vienu pirkstu, tad divus. Koročē uz ceturto viss bija super :-) Tomēr viņam es par to nepateicu un glabāju noslēpumā. Ceturtā reize nemaz nebija sāpīga, un es sev pati ļoti palīdzēju ar visu šo lietu. Jo arī sapratu kā darbojas mana muskulatūra,kā ir jāatslābst, jo visas trīs reizes biju pārāk saspringta (baidījos) un pati,laikam, nelaidu viņu iekšā. :-)
Viss arī labi tāpēc, ka varam izrunāties- viņš zina kur viņam ir ptīkamāk, es- kur man. :-) Tā kā iesaku jums tomēr pārvarēt sāpes, saspiest zobus un paciest. Pēc dazām sekundēm sāpes aizies, jo to nomaisīs uzbudinājums. Nav jau tas tik viegli,ja jums abiem nebija nekad seksa, bet viss ir iespējams. Mums sanāca un jums sanāks.
Re: Pirmais sekss
09.01.2010 06:53
Nu ir tā, ka bieži vien taja seksā nemaz tik gludi neiet. Gribēšana pati par sevi ir svarīga lieta bet viņa noteikti visu neatrisina un ir vajadzīgs veikt kadas papildu darbības lai iegūtu vēlamo rezultātu. Principā var orientēties pēc tā, vai jaunavības plēvīte laiž cauri pirkstu vai nelaiž. Ja laiž, tad ticamākais, ka paši varēsiet tikt ar problēmu galā bet ja tur viss ir ciet un pirkstiņu dabūt iekšā nevar tad jadomā, ka būs vajadzīga pieredzējuša cilvēka vai ārsta palīdzība.
Ja interesē ko un kā varētu darīt šādos gadijumos, tad rakstiet man privāti uz guru03@inbox.lv

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pirmais sekss
15.02.2013 15:17
Sveiki!
Nezinu vai mans padoms būs īsti vietā!?
Nu ir jau tā ka pirmajā reizē ir bik sāpīgi, kautgan 13 gadīgai meitenei man personīgi, bija slapji un viņāi nekas, tikai vajag meituku sagatavot ar mēli. Priekšspēle galvenais, lai mīļā sagatavojas
Re: Pirmais sekss
17.11.2016 12:45
Liekas, ka man laimējies un nejutu praktiski nekādas sāpes. Partneris iepriekšējās reizes darbojās ar roku, taču neieejot iekšā, tas iespējams pastaipīja plēvi. Vienīgais, abiem ir jābūt mitriem, process notiks daudz vieglāk. Tas varētu būt iemesls, kādēļ nesanāk. Viens otru jāuzbudina tik ļoti, lai būtu gatavi seksam. Mans partneris manī iegāja normālā ātrumā, taču ļoti uzmanīgi. Nejutu itin neko, sākumā pat nesapratu vai viņš jau ir iekšā, līdz sāku just kaifu. Puisim arī bija pirmā reize, beigās apjukuši, īsti nesapratām vai jau esmu zaudējusi savu jaunavību. Ieturot higēnu, mazgājoties atklājām, ka ir pavisam minimāli asins traipi. Tajā pat laikā vispār neko nejutu! Mana pirmā reize bija kolosāla! Biju pārsteigta, ka tajā brīdī vispār nebaidījos, uzticējos partnerim un biju gatava sāpēm, kuras nemaz nejutu. Nevajag salasīties visus šos sociālo tīklu rakstus, jo katrai sievietei ir pilnīgi savādāks organisms un uzbūve! Meitenes, neceļat traci, kur tā iespējams nemaz nav! Izbaudiet!
Nja..
Re: Pirmais sekss
18.11.2016 02:27
Vēl vecāku rakstu nevarēji atrast, uz ko atbildēt?
Re: Pirmais sekss
18.11.2016 12:20
Domā, ka tagad šī tēma vairs nav aktuāla?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Pirmais sekss
14.12.2016 01:02
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Domā, ka tagad šī tēma vairs nav aktuāla?


Nosacīti
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 17?
Ziņa: