ginekologs brîvdienâ

Aizsāka sâp! 

sâp!
ginekologs brîvdienâ
30.12.2007 22:31
ir kaut kâdas dîvainas mçneðreizes un ïoti, ïoti sâp, kâ vçl nekad. paðlaik ceru uz nimesil iedarbîbu, bet pagaidâm arî tas nelîdz.

stâvoklî neesmu noteikti (to taèu ârsts bûtu redzçjis usg pirms ~1,5 ned).

ðíiet, ka te prasît padomu nav vçrts (jo visas dzîsiet pie ârsta, un tomçr, ja kâdai ir pieredze, lûdzu padalieties), arî savai ârstei îsti nav ko telefoniski prasît.
ja lîdz rîtrîtam labâk nepaliks, jâbrauc pie ârsta. iepriekðçjâ pieredze ar deþûrârstu-ginekologu 1. slimnîcâ - iekaisuðu matiòa sakni nosauca par gonoreju un to arî iedokumentçja visos papîros un slimîbas vçsturçs.

kurâ no Rîgas slimnîcâm vismaz teorçtiski vajadzçtu bût vissakarîgâkajam deþûrârstam-ginekologam? Stradiòos?
Re: ginekologs brîvdienâ
30.12.2007 22:34
grûtniecîbu lîdz noteiktam laikam neredz... teoreetiski vissakariigaakais vareetu buut Linezeraa (jaadomaa, ka vinjiem ir dezhuurginekologs, lai gan nez vai lielie speci pashi visas dezhuuras nosedz, ja vispaar dezhuuree), bet man nav iista nojeega vai vinji tur taa ar njem akuutos, tomeer biku jokaina slimniica. arii Stradinjos un 1. slcaa meedz buut sakariigi aarsti, viss no konkreetaas dienas atkariigs...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 13?
Ziņa: