ârpuskârtas asiòoðana

Aizsāka timotiòð 

timotiòð
ârpuskârtas asiòoðana
30.12.2007 10:16
Gribçju izlaist "mçneðreizes" ar kontracepcijas palîdzîbu. Respektîvi - sâku lietot nâkoðo devu uzreiz, izlaiþot tâs 7 dienas. Tagad (pçc 6 dienâm) sâkusies kaut kâda asiòoðana. Ko iesakiet darît - pârtraukt tos hormonus, vai turpinât? Kam pievçrst uzmanîbu?
Re: ârpuskârtas asiòoðana
30.12.2007 13:04
Kas ir kaut kada asinosana? precizak ludzu. Lietojot hormonalas tabltes nelielas asinosanas(smeresanas ) var but. no dotas info nu daudz ko nepateiksi.
timotiòð
Re: ârpuskârtas asiòoðana
30.12.2007 13:25
Vispâr kontracepcijas metode ir NuvaRing

Es sastresojos vienkârði. Tâ nekad nebija bijis. Vakar vakarâ mîlçjâmies un puisis saka, ka it kâ kâdas asinis. Es tâ iesmçju, bet neko jau nenodomâju. Ðorît palags tâds smuki pleíains. No rîta tualetç stress - ieraudzîju, ka ir tâdas kâ asisnis, bet tieðâm vairâk atgâdinâ smçrçðanos. Tagad it kâ neko diþi nemanu. Tâ teikt - bieþâk eju uz tualetei, lai nez ko ieraudzîtu...

Man vispâr visu laiku (vairâk kâ 2 gadi) viss bija ok, lîdz ar to varbût ðoreiz tikai tâda kâda novirze un nevajag satraukties.
Re: ârpuskârtas asiòoðana
01.01.2008 22:23
nju ja sada novirze bus ari nakamaja menesi, vai pievienojas velkadas sudzibas, sirdsmiera labad butu dotie pie arsta
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 23?
Ziņa: