Vitamîni vîrieðiem

Aizsāka Mâra 

Mâra
Vitamîni vîrieðiem
26.12.2007 23:30
Sveikas....

Gatavojamies ar vîru mûsu pirmajam mazulim. Biju pie ârsta. Vîrs uztaisija spermogrammu. Rezultâti nevisai, bet mana daktere teica ka nu tik briesmîgi jau neesot.
Es uztraucos gan.

Varbût varat ieteikt kâdus vitamînus vai ko tamlîdzîgu, ko padzert manam vîram.
,,
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 10:03
Nafig kaut kâdas debilas pârbaudes taisît ! Vîram ko nesanâk uztaisît bebi, ka dzen viòu uz spermogrammu ? JOcîgi cilvçki.
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 11:17
a kâpçc netaisît, ja var un gribâs lai viss sanâk? Òemot vçrâ visai augsto neauglîbas procentu ir pilnîbâ saprotama vçlme uztaisît analîzi uzreiz - tâds mans viedoklis.
Veèiem gan parasti neizskaidrojamu iemeslu dçï ir bail ðâdas analîzes taisît - nedoddies izrâdîsies ka iespçjams apðaubît viòa vîrietîbu. Tâ kâ Mâra - labs Tev vîrietis patrâpîjies! :)
Par vitamîniem - zinu ka daþi çd tos paðus grûtnieèu vitamînus, selçns (selçns + cinks) ir labs - palielina spermiju motilitâti, nu kautkâ tâ.
Domâjams ka plaðâka infa bûs iekð calis.lv
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 13:53
Netaisiit analiizes var taapeec, ka no vienas puses spermas kvalitaate gandriiz nav ietekmeejama, no otras puses daudz ko nosaka sievietes augliiba kas arii ir nemeeraams lielums... Taa kaa jeega saakt mekleet ir tad ja nekas nesanaak... Bet kas attiecas uz vitamiiniem tad kopumaa taa ir praatiiga doma... un veel mees nezinaam kaadi tad bija tie analiizhu rezultaati...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
,,
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 13:54
Pilnîgas muïíîbas. Vajag taisît sîko un ja nekas nesanâk, tad iet pârbaudîties.
Varu derçt, ka vecim tas pat galvâ nebija ienâci, tikai jaunkundze, salasîjusies visâdus dâmu þurnâlus pirms laika un vajadzîbas dzen veci kompleksos.
Maara
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 17:47
Tur jau laikam saakaas taa probleema. Ar vaardu taisamies es domaaju ka mees jau miileejamies neizsargaajoties, bet nekaa. Kaa rakstiju, mans viirs nodeva spermogrammu un bija pat pie Dr.Baara. Bet joprojaam nekaa.
,,
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 19:48
Tu domâ, ka ir jelkâds doks, kurð spçj spermu uzlabot ? Tâ ir blçòas.
Ja spermâ ir kaut niecîgs procents dzîvotspçjîgu astaiòu, tad jâdomâ, ka stâvoklî tomçr paliksi agri vai vçlu.
Re: Vitamîni vîrieðiem
27.12.2007 22:52
,, nu nu, varbût tomçr ne tik fatâli :)
ir iespçja paçst vîriðíos hormonus vai tos paðus vitamînus, kas gan neuzlabos kvalitâti, bet var pastiprinât kustîgumu un "izsviedi", lîdz ar to tâ iespçja tomçr varçtu bût lielâka, ka kâds apaugïot spçjîgais trâpîsies tuvumâ.
Protams, arî tâdâm lietâm ir savi blakusefekti.
Bet, kâ jau ku! teica - mçs tak nezinam kas tur tajâ analîzç bija. Un ja vçl doks teica ka nav tik traki. Bûtu traki, bûtu citas iespçjas piedâvâtas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 22?
Ziņa: